Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

tevafuk55 Kuzum yazmayı unutmuşum arada şimdi hatırladım yazayım hemen Tabii ki birbirimizi takip edelim canım Evde pilates malzemelerimin hepsii var bu yüzden Ebru Şallı yapmayı düşünüyorum canım Ama belki irade daha az sürede yapabileceğim birşeye geçerim

Bencede kıZlar birbirinizi takip edin

evet canım bu sene senin de işin çok zor,ama çabalarımız güzel şeyler için,hedeflerimiz için
Evet kuzum 11. ve 12.sınıf işte bu iki yılcık çok önemli Çabalamadan olmuyor ne yazık kii ama başarıcaz ben inanıyorum

Yaaa çok güldüm yorumuna yiyip kıkırdıyo dedin ya hakket öyle olmuş

Kas kaybı diye birşey yok Canım ben bunu çok uzun uzun araştırdım malesef birde şuda yapa kasa çevirmek öyle birşeyde yok

Canim ben hic arastirmadim bu isi yalnizca dyt. gorusmelerimde yani her hafta vucut olcumu yapiliyor elektrik ile. Yuzde kac kas yag odem vs. bunlar belgeleniyor. Dyt. Baslayali 1 ay 1 hafta oldu takriben ve boununla karsilastim kendimde. Sut et ve ekmegi yeterince yemeyince kas miktarim azaliyor yag miktarim artiyor.

Sen arastirmalar sonucunda neler buldun dinlemek isterim
Biraz beyin firtinasi yapalim
Benim vucudum boyle diyip gecmek pek isime gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…