evet canım bu sene senin de işin çok zor,ama çabalarımız güzel şeyler için,hedeflerimiz içinGörüşürüz canım benimSeni çok iyi anlıyorum ben de çok yoğun bir döneme gidiyorum adım adım Kolay gelsin
Bencede kıZlar birbirinizi takip edintevafuk55 Kuzum yazmayı unutmuşum arada şimdi hatırladım yazayım hemen Tabii ki birbirimizi takip edelim canım Evde pilates malzemelerimin hepsii var bu yüzden Ebru Şallı yapmayı düşünüyorum canım Ama belki irade daha az sürede yapabileceğim birşeye geçerim
Evet kuzum 11. ve 12.sınıf işte bu iki yılcık çok önemlievet canım bu sene senin de işin çok zor,ama çabalarımız güzel şeyler için,hedeflerimiz için
Yaaa çok güldüm yorumuna yiyip kıkırdıyo dedin ya hakket öyle olmuşLeblebi yasak mi Karatayda yenen kuruyemişler fındık, badem, ceviz ve fıstık mi emin olayim cunku ben leblebiyi de o guruptan sayiyordum peki yer fıstığı ?
Ben hala kafamda oturtamamis olsam da evet başladım :)) galiba benda sabah ogle aksam yapacağım banada 2 ogun yemek verdirmiyor ama oglen olarak ne yesem kafamda oturtamiyorum dukan kafasindan çıkamadım
Sen yiyip kikirdarsin tabi biz yesek agliyor olurduk pismanliktan afiyet olsun
evet tatlim bir de özel ders veriyor ogrencileri var
İyiyim canım sen nasılsınKızzzllarrrrr nasılsınıızzzz
Kas kaybı diye birşey yok Canım ben bunu çok uzun uzun araştırdım malesef birde şuda yapa kasa çevirmek öyle birşeyde yok
Çok şükür bebiş iyiyim ben de evdeyim yenicene bilgisayarı açtım diziye geçmeden size bi yazayım dedimİyiyim canım sen nasılsın
ben de sana inanıyorum kuzucumEvet kuzum 11. ve 12.sınıf işte bu iki yılcık çok önemliÇabalamadan olmuyor ne yazık kii ama başarıcaz ben inanıyorum
İyi yaptın canım özledik seniiÇok şükür bebiş iyiyim ben de evdeyim yenicene bilgisayarı açtım diziye geçmeden size bi yazayım dedim
İyi geceler yavru kuşumBen cidden gidiyorum bu sefer fıstıklarİyi geceler
Ben geldim gidiyon yaBen cidden gidiyorum bu sefer fıstıklarİyi geceler
Ayy yok ben normalde gece kuşuyuum 1-2 de anca uyuyorum ama pazartesi dershanem başlıyor düzene girmem lazımBen geldim gidiyon ya
Tabii milletin yatma vaktinde gelirsem olacağı bu:))
Malesef annemdeydim evde olsaydım ne kisiri nede sarmayi yerdimEn güzel menüpapatya1994 tevafuk55 ve @puantiyeli_kelebek bir bak istersen evde çorba yap tamam kısır yemişsin neden sarmadan yedin hadi Onuda yedin keşke yanında çorba olsaydı bu vücudumuzu beslemiyor malesef
İyi yapıyosun canım gerek ders gerek diyet gerekse yaşam kalitesi açısından uyku düzeni çok önemliAyy yok ben normalde gece kuşuyuum 1-2 de anca uyuyorum ama pazartesi dershanem başlıyor düzene girmem lazım
Ben bunlara değilde Müsliye çok kızdım gerçekten kodlarını at bana eger mümkünseMalesef annemdeydim evde olsaydım ne kisiri nede sarmayi yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?