Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Miyav_su canım senin menüyü okudum alintidan ama kendisini göremedim o yüzden böyle yazayım sanki ne yazacaksam mükemmel da... İkicik peynir neyin yemissin sporla karnına girdiğine gireceğine pişman etmissin

İki peynir mi kız ben avuç içim kadar peynir yiyorum bir gün tabağımın resmini Atıcam buraya şok olursunuz çok yiyorum ben kaşık hesabı yapmıyorum bana ters doyunca kalkıyorum

Ciddimisin canım evet bende arastirdim glukoz falan varmış vucuda çok zararliymis ya ..saol canım sayende yemem artık .. hem 1 haftadır diyetteyim tartıda eksi göremedim demekki gerçekten iyi degil

Yok canım kızmadim ama ben zamanında nesfitle güzel kilo veriyodum onun için bırakmak istemedim ama haklısın artık almam

Afiyet ile sağlıcakla yiyin Can'ım benim annemde öyle malesef sadece kurutmalık ürünleri yapabiliyor artık acı sosu bizde gecen gün yaptık güzel oluyor kahvaltıda
saol canim
Bende severim çok ekmek yediriyor ama
Gecmis olsun iyi olmana sevindim canim
Tesekkur ederim canim
Bereketli olsun salcaniz kolay gelsin canim görüşürüz
Allah razı olsun cnm
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun

Geçmiş olsun canım. Yine de bir şeyler Yemen iyi olmuş afiyet olsun. Salçayo da afiyetle yiyin canım. . off Salçalı ekmek aklıma geldi
Tesekkur ederim canim
Gayet güzel canım aferin

Gayet iyi canım bravo

Kusursuz canım tebriklwr

Az ve öz canim aferin

Aksam cacık tek yediysen super canim
ekmek çok fazla olmuş canim
Cacık yemedim acıkmadım hiç. Misafirliğe gitmiştik ayıp olmasın diye biraz kuruyemiş yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…