- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Canim şu nesfitin karışık olanı varya içinde hindistan cevizi muz fındık falan varpapatya1994 biliyorum belki şuan kızıyorsun ama bana şu Müslinin içindeki gıda kodlarını atar mısın
Nesfit marka şimdi bakayım tabi intenette kodları varsaCanim şu nesfitin karışık olanı varya içinde hindistan cevizi muz fındık falan var
Yarın bi bakayim atarım canım şimdi film izleycezBen bunlara değilde Müsliye çok kızdım gerçekten kodlarını at bana eger mümkünse
Internette vardirNesfit marka şimdi bakayım tabi intenette kodları varsa
Buldum Can'ım içinde E160 ananotta var bu gıda maddesi Amerika ve Norveç'de yasaklandı böbrek tümörü ve kurdeşene neden oluyor glukoz şurubu en kötüsü diyabetten tutta körlüge kadar sonuçları var birde arpa maltı var yani alkollü helal değilInternette vardir
İki peynir mi kız ben avuç içim kadar peynir yiyorumMiyav_su canım senin menüyü okudum alintidan ama kendisini göremedim o yüzden böyle yazayım sanki ne yazacaksam mükemmel da... İkicik peynir neyin yemissin sporla karnına girdiğine gireceğine pişman etmissin
Seni yarın aydınlatacağım aklımdasın şuan işlerim var tatlım yarın yoğun bir gün olucak minik kuşum olur mu
Ciddimisin canım evet bende arastirdim glukoz falan varmış vucuda çok zararliymis ya ..saol canım sayende yemem artık .. hem 1 haftadır diyetteyim tartıda eksi göremedim demekki gerçekten iyi degilBuldum Can'ım içinde E160 ananotta var bu gıda maddesi Amerika ve Norveç'de yasaklandı böbrek tümörü ve kurdeşene neden oluyor glukoz şurubu en kötüsü diyabetten tutta körlüge kadar sonuçları var birde arpa maltı var yani alkollü helal değil
Yok canım kızmadim ama ben zamanında nesfitle güzel kilo veriyodum onun için bırakmak istemedim ama haklısın artık almampapatya1994 çok üzgünüm ama durum böyle malesef birileri cebini dolduruyor bizler sağlığımızdan oluyoruz sana direk böyle söylemek istemezdim ama kızdırdın beni sende bana kızdın haklısın buna vereceğin parayı köylüden domates yada yumurta alsaydın keşke yada yeşillik
saol canimAfiyet ile sağlıcakla yiyin Can'ım benim annemde öyle malesef sadece kurutmalık ürünleri yapabiliyor artık acı sosu bizde gecen gün yaptık güzel oluyor kahvaltıda
Tesekkur ederim canimGecmis olsun iyi olmana sevindim canim
Allah razı olsun cnmBereketli olsun salcaniz kolay gelsin canim görüşürüz
Tesekkur ederim canimÇok güzel olmuş canım afiyet olsun
Geçmiş olsun canım. Yine de bir şeyler Yemen iyi olmuş afiyet olsun. Salçayo da afiyetle yiyin canım. .off Salçalı ekmek aklıma geldi
Cacık yemedim acıkmadım hiç. Misafirliğe gitmiştik ayıp olmasın diye biraz kuruyemiş yedimGayet güzel canım aferin
Gayet iyi canım bravo
Kusursuz canım tebriklwr
Az ve öz canimaferin
Aksam cacık tek yediysen super canim
ekmek çok fazla olmuş canim
Kuzum genelde ikiniz yapıyorsunuz diye fasulyecik seni :)Topik sahibimiz @puantiyeli_kelebek canımBen arada fasulye yardımcıyım Ama izinli yazılman gerekir heralde @puantiyeli_kelebek ayarlar
Amin kuzum inşallah arkadaşların yazlık var oraya gitcez kuzum Mersin deAfiyetle yiyin kışlıkları Canım iyi tatiller gittiğiniz yere sorun %35 indirimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?