- 25 Nisan 2015
- 525
- 1.400
- 33
Bende boyle oldum normali buymus demek moralim bozuluyordu.Gayet normal vücüd ilk ay direniyor sonra salıyor ondan sonra sıkılışıyor bunu bana hocam dedi ve bende de öyle oldu
Bazen pişiriyordum fırında bazen çiğ o sırada eşim burada değildi bende dükkana gitmiyordum free takılıyordum anlıyacağın yurtdışında sarımsağın hapı var Can'ım yada tozu öyle tüketiyorlar ama ben çok seviyorum artık kahvaltıda bile yemek istiyorum düşünInanirimben sende hic birseye şaşırmıyorum artik
Pisirip mi yiyordun kozleyerek yani? Kokusuna nasil care buluyorsun?
Hayır söyledim ya ilk ay direniyor sonra salıyor sonra sıkılaşıyorUmutsuz mu?Ya benden baska kımse farketmıyo ama bana takıntı oldu koca bı gobegım varmıs gıbı hıssedıyorum.
Niye moralini bozuyorsun neden sormadın bana CanımBende boyle oldum normali buymus demek moralim bozuluyordu.
Ben cok sıkıyimdir kilo verdikce yumusadim spora iyice baslayayim sıkılasirim ins
Ne diyelim kuzum afiyet olsun olan olmuş kendine ceza vermen gerek bence :)
Evett askerden sonra yanima gelecek insallah beni bambaska gormesini diliyorumRabbim hayırlı tezkereler versin canım sende bu 6 ayı çok iyi değerlendirmen lazım ona göre
Gozumden kacmisVar tabi Karatay kahvaltısı klasik canım oyüzden kısaca karatay kahvaltisi yazdim
Allahım kızarmış triplere bak senAyip ayipgozumden kacmis korum ben
Icime attim miav icime attim cok agladim cok uzuldum daglara taslara haykirdim derdimi sana diyemedimNiye moralini bozuyorsun neden sormadın bana Canım
O zaman seni güzel ve fit görmesini istiyorsan sıkı sıkı başlaSporumu yaptim birde yatana kadar 1 seferde 2 litre su iceyimde gece cisli cisli uyuyayim
Ceza gibi ceza
Evett askerden sonra yanima gelecek insallah beni bambaska gormesini diliyorum
Gozumden kacmis
Kıyamam ben allahım yüreğim parçalandı parça pinçik oldum buradaIcime attim miav icime attim cok agladim cok uzuldum daglara taslara haykirdim derdimi sana diyemedim
Ay cok da takmamistim ya duzelir diye
Oh oh gitsin yaglar parca parcaKıyamam ben allahım yüreğim parçalandı parça pinçik oldum burada
Geldim kuzum geldim bi geçmişe bakayımtevafuk55 fıstık neler yaptın bakalım
1.65 oyunda 51 kıloyum ama cok daha zayıf gorunuyorum.28 yasında ıkı cocuk annesıyımTakıntı oldu bıraz bılıyorum.Oh oh gitsin yaglar parca parca
Bu arada_aTaLaNtE_ . Kilonu belirtmismiydin gozden kacirmis olabiliri.ama dedinki etrafindakiler fark etmiyor ama bana koca bor gobegim varmis gibi geliyor.
Belki de biraz takiuorsundur kafaya. Kac yasindasin. Cok fazla takma insanlar barboe bebek ya da model degildir. Saglikli bir gorunum ideal bence
Canım glisemik indeksi yüksek baya meyve yemiş ve şeker depolamışsın akşam doydun mu ya Nasıl menü buMenüm u bende yorumlayamadim artık size bırakıyorum.
Buyrun menum:
Sabah: yarım yumurta, 1.5 kk peynir
1 domates,salatalık,acur, şeftali
Öğle 14.30: 4 parça ızgara tavuk, salata, 4 parça karpuz
Ara 16.30: 2 şeftali(küçük), ince dilim kavun ve karpuz
Aksam 20.00: 1.5 haşlanmış mısır
3 litre su ve bitki çayı
Haftalık meyve stogumu yedim sanki
Kızma ama sen baya takmışsın sen bunu yazdın ya şimdi ben taktım1.65 oyunda 51 kıloyum ama cok daha zayıf gorunuyorum.28 yasında ıkı cocuk annesıyımTakıntı oldu bıraz bılıyorum.
Aklım hala evlenmeden oncekı fızıgımde bu cok sacma
Yanlış bişi soyledıysem özur dılerım.Commadante- hepsi senin suçun bu soruyu niye sordun tek akıllı sen misin biz biliyord sormadık soruyu allahım geceler haram oldu bana
Kuzum o kadar atistirinca meyve falan... hiç acikdigimi hissetmedim hep şiştim sanki... akşam da çayın yanına mısır yedim yemek istemedi canım.. ama var ya seftalileri koparıp yedim kavun karpuz bahçeden nımmmmCanım glisemik indeksi yüksek baya meyve yemiş ve şeker depolamışsın akşam doydun mu ya Nasıl menü bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?