Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Inanirim ben sende hic birseye şaşırmıyorum artik
Pisirip mi yiyordun kozleyerek yani? Kokusuna nasil care buluyorsun?
Bazen pişiriyordum fırında bazen çiğ o sırada eşim burada değildi bende dükkana gitmiyordum free takılıyordum anlıyacağın yurtdışında sarımsağın hapı var Can'ım yada tozu öyle tüketiyorlar ama ben çok seviyorum artık kahvaltıda bile yemek istiyorum düşün

Ne diyelim kuzum afiyet olsun olan olmuş kendine ceza vermen gerek bence :)

Sporumu yaptim birde yatana kadar 1 seferde 2 litre su iceyimde gece cisli cisli uyuyayim
Ceza gibi ceza

Rabbim hayırlı tezkereler versin canım sende bu 6 ayı çok iyi değerlendirmen lazım ona göre
Evett askerden sonra yanima gelecek insallah beni bambaska gormesini diliyorum

Var tabi Karatay kahvaltısı klasik canım oyüzden kısaca karatay kahvaltisi yazdim
Gozumden kacmis

Kıyamam ben allahım yüreğim parçalandı parça pinçik oldum burada
Oh oh gitsin yaglar parca parca

Bu arada _aTaLaNtE_ . Kilonu belirtmismiydin gozden kacirmis olabiliri.ama dedinki etrafindakiler fark etmiyor ama bana koca bor gobegim varmis gibi geliyor.
Belki de biraz takiuorsundur kafaya. Kac yasindasin. Cok fazla takma insanlar barboe bebek ya da model degildir. Saglikli bir gorunum ideal bence

Menüm u bende yorumlayamadim artık size bırakıyorum.
Buyrun menum:
Sabah: yarım yumurta, 1.5 kk peynir
1 domates,salatalık,acur, şeftali

Öğle 14.30: 4 parça ızgara tavuk, salata, 4 parça karpuz

Ara 16.30: 2 şeftali(küçük), ince dilim kavun ve karpuz

Aksam 20.00: 1.5 haşlanmış mısır
3 litre su ve bitki çayı
Haftalık meyve stogumu yedim sanki

1.65 oyunda 51 kıloyum ama cok daha zayıf gorunuyorum.28 yasında ıkı cocuk annesıyımTakıntı oldu bıraz bılıyorum.
Aklım hala evlenmeden oncekı fızıgımde bu cok sacma

Canım glisemik indeksi yüksek baya meyve yemiş ve şeker depolamışsın akşam doydun mu ya Nasıl menü bu

1.65 oyunda 51 kıloyum ama cok daha zayıf gorunuyorum.28 yasında ıkı cocuk annesıyımTakıntı oldu bıraz bılıyorum.
Aklım hala evlenmeden oncekı fızıgımde bu cok sacma
Kızma ama sen baya takmışsın sen bunu yazdın ya şimdi ben taktım Commadante- hepsi senin suçun bu soruyu niye sordun tek akıllı sen misin biz biliyord sormadık soruyu allahım geceler haram oldu bana

Canım glisemik indeksi yüksek baya meyve yemiş ve şeker depolamışsın akşam doydun mu ya Nasıl menü bu
Kuzum o kadar atistirinca meyve falan... hiç acikdigimi hissetmedim hep şiştim sanki... akşam da çayın yanına mısır yedim yemek istemedi canım.. ama var ya seftalileri koparıp yedim kavun karpuz bahçeden nımmmm ben annemlere gittiğim günler sadece meyve sebze yesem olur mu miyav Detox gibi olma mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…