Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Karatayda kahvalti yok mu canim bana gore en onemli ogun de o yuzden merak ettim 3 litre suu masallah
Yag yakiminda su cok onemli ve sorun bana kac litre su ictin bugun
1 bardak bile icmedim
Afiyet olsun kuru fasulyeyi de sen benim aklima soktun
Olmaz mı kahvaltı en önemli öğünümüz Canım sorma benimde Canım çekti kuru fasulye

olmazsa az daha okuyayım. sizi :)

Karatayda kahvalti yok mu canim bana gore en onemli ogun de o yuzden merak ettim 3 litre suu masallah
Yag yakiminda su cok onemli ve sorun bana kac litre su ictin bugun
1 bardak bile icmedim
Afiyet olsun kuru fasulyeyi de sen benim aklima soktun

Var tabi Karatay kahvaltısı klasik canım oyüzden kısaca karatay kahvaltisi yazdim

Sağol canım güzel menü oldu pişmiş soğanlı sarımsaklı bugün yeni almıştım sarımsağı Pazar'dan Kastamonu sarımsağı oh mis bayılıyorum

Sohbetlere de katil canim deneyimlerinden fayalanmis oluruz hem.. karar verdiğinde listeye alırım hemen seni
teşekkür ederim.
Plates felan yapsam iyi olacak .hmm ama bi yandan zaten akşama kadar, hatta 24 saat oturmuyorum fırsatım olur mu diye dusundum. İnşallah yaparım. :)

Belki inanmazsın ama kışın soğanı elma gibi yiyordum ben ve geceleri yazlık ile yatıyordum evde ve hiç hasta olmadım şimdi tekrar başladım bu sefer sarımsak ve karabiber ilave ettim

Inanirim ben sende hic birseye şaşırmıyorum artik
Pisirip mi yiyordun kozleyerek yani? Kokusuna nasil care buluyorsun?

Slm bayanlar bende de asırı bı fıt olma takıntısı var kılo fazlam yok sadece ayva gobegım var.
yaklasık bı aydır duzenlı egzersız yapıyorum ama hala bı belırtı yok.normal mı sızce
Gayet normal vücüd ilk ay direniyor sonra salıyor ondan sonra sıkılışıyor bunu bana hocam dedi ve bende de öyle oldu

Slm bayanlar bende de asırı bı fıt olma takıntısı var kılo fazlam yok sadece ayva gobegım var.
yaklasık bı aydır duzenlı egzersız yapıyorum ama hala bı belırtı yok.normal mı sızce
Umutsuz mu?Ya benden baska kımse farketmıyo ama bana takıntı oldu koca bı gobegım varmıs gıbı hıssedıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…