Evet canım Karatay yapıyorumÇok güzel canım Karatay yapiyorsun heralde birebir
ekmek çok fazla ben böyle beslensem hiç veremem senin bünye n veriyor heralde canım
Olmaz mı kahvaltı en önemli öğünümüz Canım sorma benimde Canım çekti kuru fasulyeKaratayda kahvalti yok mu canim bana gore en onemli ogun de o yuzden merak ettim3 litre suu masallah
Yag yakiminda su cok onemli ve sorun bana kac litre su ictin bugun
1 bardak bile icmedim
Afiyet olsun kuru fasulyeyi de sen benim aklima soktun
Soğansız kuru fasulye mi olur yahu afiyet bal olsunMenum
Karatay kahvaltisi
Ogle
köfteli yesil mercimekli yoğurt çorbası
Aksam
Kuru fasulye
Turşu
Kuru soğan bunu aklima miyav soktu:)
3 lt su
1 yesil cay
45 dk yuruyus
Birkac hareket
Ne diyelim kuzum afiyet olsun olan olmuş kendine ceza vermen gerek bence :)Kizlar ne cikolata yedim
Alin kellemi
Rabbim hayırlı tezkereler versin canım sende bu 6 ayı çok iyi değerlendirmen lazım ona göreMasallah size
Benim oduncukda askere gidecek huzunlendirmeyin
6 ay kocalarinozdan bahsetmeyin arz ederim
olmazsa az daha okuyayım. sizi :)No no no asla benimki nezaketten anlamaz kacmam lazim ki o kovalasin yoksa ters tepiyor adamda
Afiyet olsun canim aksam guzel menu cikarmis enistemiz :))
Hadi bakalim insallah
Afiyet olsun güzel
Yapabilir misin en iyi sen bilirsin canımkararliysan gel kuzum bekleriz
Karatayda kahvalti yok mu canim bana gore en onemli ogun de o yuzden merak ettim3 litre suu masallah
Yag yakiminda su cok onemli ve sorun bana kac litre su ictin bugun
1 bardak bile icmedim
Afiyet olsun kuru fasulyeyi de sen benim aklima soktun
Sağol canım güzel menü oldu pişmiş soğanlı sarımsaklı bugün yeni almıştım sarımsağı Pazar'dan Kastamonu sarımsağı oh mis bayılıyorumNo no no asla benimki nezaketten anlamaz kacmam lazim ki o kovalasin yoksa ters tepiyor adamda
Afiyet olsun canim aksam guzel menu cikarmis enistemiz :))
Hadi bakalim insallah
Afiyet olsun güzel
Yapabilir misin en iyi sen bilirsin canımkararliysan gel kuzum bekleriz
Sagol kuzum yakisti gerçektenSoğansız kuru fasulye mi olur yahu afiyet bal olsun
Ben menü göremiyorum tabi birkaç güne göre iyi afiyet olsunMenüm e gelince öğlen 1 dilim ekmek peynir salata domates 1 yumurta ara 1 şeftali akşam bir yumurtayla Menemen ve 1dilim ekmek
olmazsa az daha okuyayım. sizi :)
Belki inanmazsın ama kışın soğanı elma gibi yiyordum benSagol kuzum yakisti gerçekten
teşekkür ederim.Sohbetlere de katil canim deneyimlerinden fayalanmis oluruz hem.. karar verdiğinde listeye alırım hemen seni
Belki inanmazsın ama kışın soğanı elma gibi yiyordum benve geceleri yazlık ile yatıyordum evde ve hiç hasta olmadım şimdi tekrar başladım bu sefer sarımsak ve karabiber ilave ettim
Gayet normal vücüd ilk ay direniyor sonra salıyor ondan sonra sıkılışıyor bunu bana hocam dedi ve bende de öyle olduSlm bayanlar bende de asırı bı fıt olma takıntısı var kılo fazlam yok sadece ayva gobegım var.
yaklasık bı aydır duzenlı egzersız yapıyorum ama hala bı belırtı yok.normal mı sızce
Umutsuz mu?Ya benden baska kımse farketmıyo ama bana takıntı oldu koca bı gobegım varmıs gıbı hıssedıyorum.Slm bayanlar bende de asırı bı fıt olma takıntısı var kılo fazlam yok sadece ayva gobegım var.
yaklasık bı aydır duzenlı egzersız yapıyorum ama hala bı belırtı yok.normal mı sızce
Ayip ayip@puantiyeli_kelebek canımCommadante- kahvaltı diyince aklına börek ,patates kızartması ekmek bal ,reçel geliyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?