- 25 Nisan 2015
- 525
- 1.400
- 33
@tevafuk55 fıstık neler yaptın bakalım
Hepimiz Boga görüntusunden rahatsiz oldugumuzdan burdayiz canim yalniz degilsin
Kızlar bugün ki menüm tavada sucuklu yumurta ,zeytin ,peynir ,domates ,salatalık,yeşillik şekersiz çay akşam ise fırında köfte ,soğan ve sarımsak yanında bol yeşillikli domates salatasıspor yok
Ne oldu şaşırdın mı Canım bugün evden çıkamadım pazardı -temizlik komşum geldi çaya derken sağanak yağmur yağdı eşimde yeni geldi ne yazık ki gidemedim neyse ptesi varspor yok Yazdiiiiiiii
İnşallah hep birlikte küçük baş oluruz kızlarSuan yuruyusumun 20.dakikasindayimmms sonra da hareketlere gececegim
Siz napiyirsunuz fistiklar
hep beraber kucuk bas olma yolunda
Sasirdim tabi sportif baaağyanNe oldu şaşırdın mı Canım bugün evden çıkamadım pazardı -temizlik komşum geldi çaya derken sağanak yağmur yağdı eşimde yeni geldi ne yazık ki gidemedim neyse ptesi var
Yalnız öğlen hem anasını hem yavrusunu yemişsin kız allahım yarrabimKahvaltida peynir 2 tb ekmek ve sut
Kahvalti yiyemiyorum artik napazaamm
Ogle
Corba
Izragara tavuk
Menemen (ne alaka)
2 tam bugday ekmek
Elma ve sut
Aksamda oglenin aynisi
1 tt ekmek
Spordan sonra yighrt yada ayran ve bir meyve
Sporu ypinca yazarim artik
Yok kız buzdolabı ve banyoyu temizledim sonra yatış yağmur yağdı mis şimdi eşimle çıkıyoruz yürüyüş parkuruna yeni ciciler almış giyip çıkıyoruz hayatımSasirdim tabi sportif baaağyan
Ama baya hareketliymis zaten temiikkk basli basina spor
Ahhaha ayyy bbende diyorum hani yavrusuYalnız öğlen hem anasını hem yavrusunu yemişsin kız allahım yarrabiminanmıyorum katil cani Nasıl yedin anasını yavrusunu
Tabiki Can'ım @puantiyeli_kelebek olur mu Can'ım Nasıl olsa @eclecticvegan artık misafir aramızdamaşallah ya muhabbetiniz ne güzelmiş
ben de size katılsam kabul ederseniz ?
ben de sıkılaşmak istiyorum . yapabilir miyim bilmiyorum .
Masallah sizeYok kız buzdolabı ve banyoyu temizledim sonra yatış yağmur yağdı mis şimdi eşimle çıkıyoruz yürüyüş parkuruna yeni ciciler almış giyip çıkıyoruz hayatım
Doğru diyorsun kız özlediysen yeşil ışık yaksana Adamaanlarsın ya
Kızlar bugün ki menüm tavada sucuklu yumurta ,zeytin ,peynir ,domates ,salatalık,yeşillik şekersiz çay akşam ise fırında köfte ,soğan ve sarımsak yanında bol yeşillikli domates salatasıspor yok
Suan yuruyusumun 20.dakikasindayimmms sonra da hareketlere gececegim
Siz napiyirsunuz fistiklar
hep beraber kucuk bas olma yolunda
Kahvaltida peynir 2 tb ekmek ve sut
Ogle
Corba
Izragara tavuk
Menemen (ne alaka)
2 tam bugday ekmek
Elma ve sut
Aksamda oglenin aynisi
1 tt ekmek
maşallah ya muhabbetiniz ne güzelmiş
ben de size katılsam kabul ederseniz ?
ben de sıkılaşmak istiyorum . yapabilir miyim bilmiyorum .
Çok güzel canım Karatay yapiyorsun heralde birebirKızlar bugün ki menüm tavada sucuklu yumurta ,zeytin ,peynir ,domates ,salatalık,yeşillik şekersiz çay akşam ise fırında köfte ,soğan ve sarımsak yanında bol yeşillikli domates salatasıspor yok
ekmek çok fazla ben böyle beslensem hiç veremem senin bünye n veriyor heralde canımKahvaltida peynir 2 tb ekmek ve sut
Ogle
Corba
Izragara tavuk
Menemen (ne alaka)
2 tam bugday ekmek
Elma ve sut
Aksamda oglenin aynisi
1 tt ekmek
Gayet guzel canimMenüm e gelince öğlen 1 dilim ekmek peynir salata domates 1 yumurta ara 1 şeftali akşam bir yumurtayla Menemen ve 1dilim ekmek
Evet fazla canim ama simdilik memnunum ilerde bir sorun gorursem azaltacagimÇok güzel canım Karatay yapiyorsun heralde birebir
ekmek çok fazla ben böyle beslensem hiç veremem senin bünye n veriyor heralde canım
Menun guzel canimMenüm e gelince öğlen 1 dilim ekmek peynir salata domates 1 yumurta ara 1 şeftali akşam bir yumurtayla Menemen ve 1dilim ekmek
Karatayda kahvalti yok mu canim bana gore en onemli ogun de o yuzden merak ettimMenum
Karatay kahvaltisi
Ogle
köfteli yesil mercimekli yoğurt çorbası
Aksam
Kuru fasulye
Turşu
Kuru soğan bunu aklima miyav soktu:)
3 lt su
1 yesil cay
45 dk yuruyus
Birkac hareket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?