Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ne oldu şaşırdın mı Canım bugün evden çıkamadım pazardı -temizlik komşum geldi çaya derken sağanak yağmur yağdı eşimde yeni geldi ne yazık ki gidemedim neyse ptesi var
Sasirdim tabi sportif baaağyan
Ama baya hareketliymis zaten temiikkk basli basina spor

Yalnız öğlen hem anasını hem yavrusunu yemişsin kız allahım yarrabim inanmıyorum katil cani Nasıl yedin anasını yavrusunu

Sasirdim tabi sportif baaağyan
Ama baya hareketliymis zaten temiikkk basli basina spor
Yok kız buzdolabı ve banyoyu temizledim sonra yatış yağmur yağdı mis şimdi eşimle çıkıyoruz yürüyüş parkuruna yeni ciciler almış giyip çıkıyoruz hayatım

Yok kız buzdolabı ve banyoyu temizledim sonra yatış yağmur yağdı mis şimdi eşimle çıkıyoruz yürüyüş parkuruna yeni ciciler almış giyip çıkıyoruz hayatım
Masallah size
Benim oduncukda askere gidecek huzunlendirmeyin
6 ay kocalarinozdan bahsetmeyin arz ederim

Doğru diyorsun kız özlediysen yeşil ışık yaksana Adama anlarsın ya

No no no asla benimki nezaketten anlamaz kacmam lazim ki o kovalasin yoksa ters tepiyor adamda

Kızlar bugün ki menüm tavada sucuklu yumurta ,zeytin ,peynir ,domates ,salatalık,yeşillik şekersiz çay akşam ise fırında köfte ,soğan ve sarımsak yanında bol yeşillikli domates salatası spor yok

Afiyet olsun canim aksam guzel menu cikarmis enistemiz :))

Suan yuruyusumun 20.dakikasindayimmms sonra da hareketlere gececegim
Siz napiyirsunuz fistiklar

hep beraber kucuk bas olma yolunda

Hadi bakalim insallah

Afiyet olsun güzel

maşallah ya muhabbetiniz ne güzelmiş

ben de size katılsam kabul ederseniz ?
ben de sıkılaşmak istiyorum . yapabilir miyim bilmiyorum .

Yapabilir misin en iyi sen bilirsin canım kararliysan gel kuzum bekleriz

Kızlar bugün ki menüm tavada sucuklu yumurta ,zeytin ,peynir ,domates ,salatalık,yeşillik şekersiz çay akşam ise fırında köfte ,soğan ve sarımsak yanında bol yeşillikli domates salatası spor yok
Çok güzel canım Karatay yapiyorsun heralde birebir
ekmek çok fazla ben böyle beslensem hiç veremem senin bünye n veriyor heralde canım

Çok güzel canım Karatay yapiyorsun heralde birebir
ekmek çok fazla ben böyle beslensem hiç veremem senin bünye n veriyor heralde canım
Evet fazla canim ama simdilik memnunum ilerde bir sorun gorursem azaltacagim

Menüm e gelince öğlen 1 dilim ekmek peynir salata domates 1 yumurta ara 1 şeftali akşam bir yumurtayla Menemen ve 1dilim ekmek
Menun guzel canim
Bende meyveli aralar veriyorumiyi geliyor bana
Bugun menemen gunumuzmus

Menum
Karatay kahvaltisi

Ogle
köfteli yesil mercimekli yoğurt çorbası

Aksam
Kuru fasulye
Turşu
Kuru soğan bunu aklima miyav soktu:)

3 lt su
1 yesil cay
45 dk yuruyus
Birkac hareket
Karatayda kahvalti yok mu canim bana gore en onemli ogun de o yuzden merak ettim 3 litre suu masallah
Yag yakiminda su cok onemli ve sorun bana kac litre su ictin bugun
1 bardak bile icmedim
Afiyet olsun kuru fasulyeyi de sen benim aklima soktun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…