Ben şaka yapıyorum arkadaşa bunda özür dileyecek birşey yok Can'ım takılıyorum sadece bence takma çok iyi sadece sıkılaşmalısınYanlış bişi soyledıysem özur dılerım.
İyi hadi bakalım öyle olsun afiyet bal şeker olsun meyveden sonra depo olmasın spor yap tatlımKuzum o kadar atistirinca meyve falan... hiç acikdigimi hissetmedim hep şiştim sanki... akşam da çayın yanına mısır yedim yemek istemedi canım.. ama var ya seftalileri koparıp yedim kavun karpuz bahçeden nımmmmben annemlere gittiğim günler sadece meyve sebze yesem olur mu miyav Detox gibi olma mi
bi an sizi kırdıgımı dusundum tesekkur ederım tavsıye ıcınBen şaka yapıyorum arkadaşa bunda özür dileyecek birşey yok Can'ım takılıyorum sadece bence takma çok iyi sadece sıkılaşmalısın
Yok canım ya hep diyet konuşamayız ki şaka yapıyorum buradabi an sizi kırdıgımı dusundum tesekkur ederım tavsıye ıcın
Azcik bana da haram olduKızma ama sen baya takmışsın sen bunu yazdın ya şimdi ben taktımCommadante- hepsi senin suçun bu soruyu niye sordun tek akıllı sen misin biz biliyord sormadık soruyu allahım geceler haram oldu bana
Hayır ben dıyet yapmıcam.Azcik bana da haram oldu
_aTaLaNtE_ . Sen diywt mi yapacaksin simdi?
Benim gonlum razi degil yani diyet yapmana
Belki sıkılasman icin spor yaparsin
Azcik bana da haram oldu
_aTaLaNtE_ . Sen diywt mi yapacaksin simdi?
Benim gonlum razi degil yani diyet yapmana
Belki sıkılasman icin spor yaparsin
Sadece dediğim gibi spor yap sıkılaştırıcıHayır ben dıyet yapmıcam.
Benım bunyem zaten oyle tuhafkı ekmek dogru duzgun hıc yemem.
Zaten yeterınce zayıfım.Benım tek takıntım sadece benım gordugum ayva gobegım
Hayir canim yanlis bir sey soylemedin. Bana sorarsan yalnizca saglikli yasam icin spor yap boylece sıkılasirsin ve kendini iyo hissedersin cunku kilon ideal masallah. Umarim hedefine ulasirsinYanlış bişi soyledıysem özur dılerım.
Ben şaka yapıyorum arkadaşa bunda özür dileyecek birşey yok Can'ım takılıyorum sadece bence takma çok iyi sadece sıkılaşmalısın
Yok canim ne yanlis anlamasi boyle tatli atismalar (atisma bile degil) benim isim, hosuma gidiyor.Yok canım ya hep diyet konuşamayız ki şaka yapıyorum buradaCommadante- yanlış anlamamıştır zaten eminim
Kahvaltıda sucuk ,pastırma ,yumurta ,zeytin ,domates,salatalık ,yeşillik kavrulmamış kuruyemiş yanında birde mevsim meyvesiÇok yorgunum fıstıklar.. menüleri okudum sadeceCommadante- çikolata yemiş seni gidi seni birde papatya1994 ne kaa az yemissin canım. Benim bugün ağzım hiç durmadı utandım kendimden Miyav_su ve @puantiyeli_kelebek sizin menüler harika... yalnız Karatay kahvaltisini bi açın hele içinde neler var merak ettim tahminim yumurta peynir zeytin bolca fındık ceviz ve sebze mi
Canim genetik olabilir mi acabaHayır ben dıyet yapmıcam.
Benım bunyem zaten oyle tuhafkı ekmek dogru duzgun hıc yemem.
Zaten yeterınce zayıfım.Benım tek takıntım sadece benım gordugum ayva gobegım
Bunu ıcınde zaten duzenlı olarak spor yapıyorum bı aydır.Henuz sonuc alamadım normalmı dıye sordum yanıtımı aldım.
didemdefne hanım geldiniz mi
Ya öyle mi kendin kaşındın bundan sonra yatarken düzenli 20 mekik çekiyorsun balım benide etiketliyorsunHayir canim yanlis bir sey soylemedin. Bana sorarsan yalnizca saglikli yasam icin spor yap boylece sıkılasirsin ve kendini iyo hissedersin cunku kilon ideal masallah. Umarim hedefine ulasirsin
Yok canim ne yanlis anlamasi boyle tatli atismalar (atisma bile degil) benim isim, hosuma gidiyor.
Salonda yapıyorum.Hareketlerın yanlıs olma ıhtımalı az.Canim genetik olabilir mi acaba
Ya da belki hareketleri yanlis yapiyorsan fayda etmemis olabilir.
Mesela ben 1 hafta boyunca mekigi boynuma yuklenerek yaptim
didemdefne hanım geldiniz mi
Allahım senin o hanım diyen dillerini sevsinlerBi ara geldim gittim şimdi yine burdayım sayfaları okuyorumMiyav_su hanim
Ciddi misin ne yaptın senCanim genetik olabilir mi acaba
Ya da belki hareketleri yanlis yapiyorsan fayda etmemis olabilir.
Mesela ben 1 hafta boyunca mekigi boynuma yuklenerek yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?