Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İyi hadi bakalım öyle olsun afiyet bal şeker olsun meyveden sonra depo olmasın spor yap tatlım

Kızma ama sen baya takmışsın sen bunu yazdın ya şimdi ben taktım Commadante- hepsi senin suçun bu soruyu niye sordun tek akıllı sen misin biz biliyord sormadık soruyu allahım geceler haram oldu bana
Azcik bana da haram oldu
_aTaLaNtE_ . Sen diywt mi yapacaksin simdi?
Benim gonlum razi degil yani diyet yapmana
Belki sıkılasman icin spor yaparsin

Azcik bana da haram oldu
_aTaLaNtE_ . Sen diywt mi yapacaksin simdi?
Benim gonlum razi degil yani diyet yapmana
Belki sıkılasman icin spor yaparsin
Hayır ben dıyet yapmıcam.
Benım bunyem zaten oyle tuhafkı ekmek dogru duzgun hıc yemem.
Zaten yeterınce zayıfım.Benım tek takıntım sadece benım gordugum ayva gobegım
Bunu ıcınde zaten duzenlı olarak spor yapıyorum bı aydır.Henuz sonuc alamadım normalmı dıye sordum yanıtımı aldım.

Çok yorgunum fıstıklar.. menüleri okudum sadece Commadante- çikolata yemiş seni gidi seni birde papatya1994 ne kaa az yemissin canım. Benim bugün ağzım hiç durmadı utandım kendimden Miyav_su ve @puantiyeli_kelebek sizin menüler harika... yalnız Karatay kahvaltisini bi açın hele içinde neler var merak ettim tahminim yumurta peynir zeytin bolca fındık ceviz ve sebze mi

Yanlış bişi soyledıysem özur dılerım.
Hayir canim yanlis bir sey soylemedin. Bana sorarsan yalnizca saglikli yasam icin spor yap boylece sıkılasirsin ve kendini iyo hissedersin cunku kilon ideal masallah. Umarim hedefine ulasirsin

Ben şaka yapıyorum arkadaşa bunda özür dileyecek birşey yok Can'ım takılıyorum sadece bence takma çok iyi sadece sıkılaşmalısın

Yok canım ya hep diyet konuşamayız ki şaka yapıyorum burada Commadante- yanlış anlamamıştır zaten eminim
Yok canim ne yanlis anlamasi boyle tatli atismalar (atisma bile degil) benim isim, hosuma gidiyor.

Kahvaltıda sucuk ,pastırma ,yumurta ,zeytin ,domates,salatalık ,yeşillik kavrulmamış kuruyemiş yanında birde mevsim meyvesi

Canim genetik olabilir mi acaba
Ya da belki hareketleri yanlis yapiyorsan fayda etmemis olabilir.
Mesela ben 1 hafta boyunca mekigi boynuma yuklenerek yaptim

Ya öyle mi kendin kaşındın bundan sonra yatarken düzenli 20 mekik çekiyorsun balım benide etiketliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…