Iyi geceler kuzumBen yatıyorum kızlar iyi geceler herkese
1.65 oyunda 51 kıloyum ama cok daha zayıf gorunuyorum.28 yasında ıkı cocuk annesıyımTakıntı oldu bıraz bılıyorum.
Aklım hala evlenmeden oncekı fızıgımde bu cok sacma
teşekkür ederim.
Plates felan yapsam iyi olacak .hmm ama bi yandan zaten akşama kadar, hatta 24 saat oturmuyorum fırsatım olur mu diye dusundum. İnşallah yaparım. :)
Bazen pişiriyordum fırında bazen çiğ o sırada eşim burada değildi bende dükkana gitmiyordum free takılıyordum anlıyacağın yurtdışında sarımsağın hapı var Can'ım yada tozu öyle tüketiyorlar ama ben çok seviyorum artık kahvaltıda bile yemek istiyorum düşün
Sporumu yaptim birde yatana kadar 1 seferde 2 litre su iceyimde gece cisli cisli uyuyayim
Ceza gibi ceza
Evett askerden sonra yanima gelecek insallah beni bambaska gormesini diliyorum
Gozumden kacmis
Menüm u bende yorumlayamadim artık size bırakıyorum.
Buyrun menum:
Sabah: yarım yumurta, 1.5 kk peynir
1 domates,salatalık,acur, şeftali
Öğle 14.30: 4 parça ızgara tavuk, salata, 4 parça karpuz
Ara 16.30: 2 şeftali(küçük), ince dilim kavun ve karpuz
Aksam 20.00: 1.5 haşlanmış mısır
3 litre su ve bitki çayı
Haftalık meyve stogumu yedim sanki
Yanlış bişi soyledıysem özur dılerım.
Çok yorgunum fıstıklar.. menüleri okudum sadeceCommadante- çikolata yemiş seni gidi seni birde papatya1994 ne kaa az yemissin canım. Benim bugün ağzım hiç durmadı utandım kendimden Miyav_su ve @puantiyeli_kelebek sizin menüler harika... yalnız Karatay kahvaltisini bi açın hele içinde neler var merak ettim tahminim yumurta peynir zeytin bolca fındık ceviz ve sebze mi
@puantiyeli_kelebek canımCommadante- kahvaltı diyince aklına börek ,patates kızartması ekmek bal ,reçel geliyor galiba
Ben yatıyorum kızlar iyi geceler herkese
Iyi geceler kızlarBana da musaade simdilik iyi geceler herkese
Senin Karatay ucundan kıyısından olmuşKız gülme krizine girdim o dil ne öyle cadı
O değilde ya ben bugun baya Karatay yaptım (1dilim bazlama hariç)
Sıvı gıdalar leptinin bozmuyor Can'ım çiğneme yapma sakız bile çiğneme örneğin sabah kahvaltısı ile ögle yemeği arası 4-5 saat olsun o Arada sıvı tüketebilirsinMiyav_su canım 2.30 gibi 1 tabak yesil fasulye 1 kase cacık yedim
Ara şekersiz çay bi ara daha şekersiz çay şimdi benim leptin hormonum tavan yapmıştır dimi :) bide süt leptini bozuyor mu 63 u c.tesiye kadar görürüm inş
Günaydın canım sanada mutlu hafta sonları canım sakızın yasak olduğunu biliyorum canım tesekkurler arada acikinca ayran süt içerimGünaydın kızlar Mutlu hafta sonu dilerim herkese
Rica ederim emin ol senin metabolizma hızlı çalışıyor süper verirsin canımGünaydın canım sanada mutlu hafta sonları canım sakızın yasak olduğunu biliyorum canım tesekkurler arada acikinca ayran süt içerim
Günaydın canım kolay gelsin sanaGünaydın kizceler herkes nasil bakalim ben bugun biraz yogun olacagim kayinpederle görümcem sehirdisindan dönüyorlar bassagligina gelen giden de olabilir orda olurum büyük ihtimalle.. arada ugrarim insallah
Pişman olma sorduğuna 1. Çok zararlı malesef onu araştır bulGünaydın kızlarsakız niye yasakya ben hep cigniyom abur cubur yemiyim diye
evet canım büyük kızımın küçüklugu 1.5 yaşında falandi şimdi 3.5 yaşında. teşekkür ederiz teyzesi inş darısı sana diyelimdidemdefne hep sorucak oluyorum kaynıyor şu profil resmin kızın mı canım maşallah anladığım kadarıyla gözleri çekik Koreli gibi çok tatlı ya bayıldım
Amin inşallah hayırlısı canım rabbim bağışlasın seninkileri bitti mi yün yıkama güzel Kardio yaktın biliyor musun fıstık sen şuan Isparta'da mısın.evet canım büyük kızımın küçüklugu 1.5 yaşında falandi şimdi 3.5 yaşında. teşekkür ederiz teyzesi inş darısı sana diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?