Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

teşekkür ederim.
Plates felan yapsam iyi olacak .hmm ama bi yandan zaten akşama kadar, hatta 24 saat oturmuyorum fırsatım olur mu diye dusundum. İnşallah yaparım. :)

İnşallah canım

Hah esin.yokmuş ondan canim bende free takilabilirim aslinda nasilsa küsüz adamla

Sporumu yaptim birde yatana kadar 1 seferde 2 litre su iceyimde gece cisli cisli uyuyayim
Ceza gibi ceza

Evett askerden sonra yanima gelecek insallah beni bambaska gormesini diliyorum

Gozumden kacmis

Extra spor yapabilirdin aslında ama sen cezani biyle kestiysen birsey diyemiyorummmm:)

Olsun canım taze meyve bulmuşsun iyi yapmissin tabi yemekle yarasin canim

Yanlış bişi soyledıysem özur dılerım.

Ne ince dusuncelisin senn yaa:)

Aynen tahmin ettigin gibi şeker
@puantiyeli_kelebek canım Commadante- kahvaltı diyince aklına börek ,patates kızartması ekmek bal ,reçel geliyor galiba

Galiba

Sıvı gıdalar leptinin bozmuyor Can'ım çiğneme yapma sakız bile çiğneme örneğin sabah kahvaltısı ile ögle yemeği arası 4-5 saat olsun o Arada sıvı tüketebilirsin

Günaydın kizceler herkes nasil bakalim ben bugun biraz yogun olacagim kayinpederle görümcem sehirdisindan dönüyorlar bassagligina gelen giden de olabilir orda olurum büyük ihtimalle.. arada ugrarim insallah

Günaydın kizceler herkes nasil bakalim ben bugun biraz yogun olacagim kayinpederle görümcem sehirdisindan dönüyorlar bassagligina gelen giden de olabilir orda olurum büyük ihtimalle.. arada ugrarim insallah
Günaydın canım kolay gelsin sana

didemdefne hep sorucak oluyorum kaynıyor şu profil resmin kızın mı canım maşallah anladığım kadarıyla gözleri çekik Koreli gibiçok tatlı ya bayıldım
evet canım büyük kızımın küçüklugu 1.5 yaşında falandi şimdi 3.5 yaşında. teşekkür ederiz teyzesi inş darısı sana diyelim

evet canım büyük kızımın küçüklugu 1.5 yaşında falandi şimdi 3.5 yaşında. teşekkür ederiz teyzesi inş darısı sana diyelim
Amin inşallah hayırlısı canım rabbim bağışlasın seninkileri bitti mi yün yıkama güzel Kardio yaktın biliyor musun fıstık sen şuan Isparta'da mısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…