Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Miyav_su canim birsey soracagim benim dukan yaparken göbeğim çok azalmıştı midem hep bos görünüyordu. Simdi bakiyorum da kocaman bir göbeğim var su icsem bile şişiyor neden acaba?
Allah Allah hiç fikrim yok canım ya ama bir araştırayım senin için

Selam canım valla evde pinekliyorum idrar yolları enfeksiyonundan yumurtalıklarım ağrıyor malesef yerinde olsam kitap okurdum

Valla ben iki ev arasindan kosturuyorum canim kayinpederim gelecek sehir disindan evlerini temizliyoruz yemek vs. Is çok bugun namaz kilmaya geldim eve bi size bakayim dedim:) yoğunluğun bitmedi mi pek ugramiyosun

Bende bakliyat ve sebzeler girdi isin icine ondan mi diye düşündüm rahatsiz ediyor beni
Hayır şimdi body forum diye bir siteye baktım şöyle demişler sen şimdi dukanda verdin sonra tekrar aldın ya vücudumuzda hemen kilo alan veren tek yer orası imiş en zor eriyen yer bunu hocamda dedi malesef tekrar kilo verirken Kardio ve göbek ve karın bölgesine uygun egzersiz olurmuş 1 sene Zaman tanıyın diyorlar malesef benimki daha beter biliyorsun kasıkla birleşip sarktı

Selam canım valla evde pinekliyorum idrar yolları enfeksiyonundan yumurtalıklarım ağrıyor malesef yerinde olsam kitap okurdum
Maydanoz suyu içsen canım faydası olur mu ki
Kitap okumak canım istemiyor ya, kuran okuyim desem reglim, en iyisi netten okey oynayayım ve friends i izleyeyim
Bide anneme sinir olayım bol bol

Maydanoz suyu içsen canım faydası olur mu ki
Kitap okumak canım istemiyor ya, kuran okuyim desem reglim, en iyisi netten okey oynayayım ve friends i izleyeyim
Bide anneme sinir olayım bol bol
Maydonoz tansiyonu düşürür mü benim tansiyon diplerde sabah okudum maydonoz suyu ve limon iyi geliyormuş bende kahvaltıda maydonozu limonlu ve sarımsaklı tükettim doğal antibiyotik nişanlı iken insan gergin oluyor birde evdekiler kabus gibiydi benim Canım şuan birde reglin var sende ipler iyice gerilmiştir

Valla ben iki ev arasindan kosturuyorum canim kayinpederim gelecek sehir disindan evlerini temizliyoruz yemek vs. Is çok bugun namaz kilmaya geldim eve bi size bakayim dedim:) yoğunluğun bitmedi mi pek ugramiyosun
Hıı normalde başka yerde mi oturuyor kayınpederin
Yemek falan da hazırlaman lazım tabi
Y sorma canım tatilde hiç giremedim zaten sonra nişanlım 3,4 gün daha kaldı ve o zaman yine giremedim teli elime bile alamıyorum o varken.
İşte 2 gündür evdeyim artık dün akşama yattım saat 4.5 ta yataktan çıktım hiç keyfim yoktu.
Ama bundan sonra daha aktif olcam inşallah

Himm anladim canim haklisin aciklamasi bu olduguna sevindim yoksa karatay böyle yapacaksa bu diyetle devam etme istegi kalmazdi:)) daha cok göbek egzersizleri yapmaliyim o zaman Sağol canim cevap için makas hareketi var alt karin icin onsenin boynunu da etkilemez duzenli yaparsan gitmeyecek gibi degil bence

Ay inşallah Can'ım ya o gün düğünde giydiğim elbisenin altına bunu yüzünden korse giydim hoş onada sevinmedim değil fermuarını açmadan giydim üzülsem mi sevinsem mi bilemedim tamam canım yapayım

Yok canim burda oturuyor ablasi vefat etmisti diye bursaya gitti 2 hafta önce simdi dönüyorlar aynen yemekte yapılacak canim..
Yaz rehaveti birde nişanlınin gidiside etkili oldu heralde keyfinin bozuk olmasinda

Bilmem ki normalde ben maydanozu hiç sevmem ama sırf enfeksiyon için arada kaynatıp içiyorum.
Benim tansiyon hep 10 a 6.
Yaa ama hakkaten haklıyım bak şimdi anlatayım sen tarafsız biri olarak bak.
Sürekli hamur işi yapıyo ya sürekli.
Hani kahvaltıda kızartma öğleye mantı akşama pilav yapan biri bu derece.
Kahvaltıda konuştuk dedik akşama tavuk haşlayalım ben de ayran aşı yapayım soğuk iyi olur hem hafif dedim iyi demi ne güzel kararlaştırdık.
1 saatliğine evden ayrıldım bi geldim lokma yapmış biliyosun dimi lokmayı hamur kızartması yani sinir oldum ya bide diyo ki yağsız bu ye

Yok canim burda oturuyor ablasi vefat etmisti diye bursaya gitti 2 hafta önce simdi dönüyorlar aynen yemekte yapılacak canim..
Yaz rehaveti birde nişanlınin gidiside etkili oldu heralde keyfinin bozuk olmasinda
Ne yemeği yapcan canım
Evet onun yokluğu etkili bide annemin sürekli hamur işi kızartma yapmasına sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…