Allah Allah hiç fikrim yokMiyav_su canim birsey soracagim benim dukan yaparken göbeğim çok azalmıştı midem hep bos görünüyordu. Simdi bakiyorum da kocaman bir göbeğim var su icsem bile şişiyor neden acaba?
Allah Allah hiç fikrim yokcanım ya ama bir araştırayım senin için
Selam canım valla evde pinekliyorum idrar yolları enfeksiyonundan yumurtalıklarım ağrıyor malesefKızlaaarrrr selaammm
Napıyonuz pazar pazar piknikte misiniz düğünde mi ev gezmesinde mi yoksa evde yayılıyo musunuz
Ben kalktım kahvaltımı yaptım sonra bi düğüne gittim 1 saat durdum geri eve geldim
Şimdi napsam ki acep ya
Kızlaaarrrr selaammm
Napıyonuz pazar pazar piknikte misiniz düğünde mi ev gezmesinde mi yoksa evde yayılıyo musunuz
Ben kalktım kahvaltımı yaptım sonra bi düğüne gittim 1 saat durdum geri eve geldim
Şimdi napsam ki acep ya
Selam canım valla evde pinekliyorum idrar yolları enfeksiyonundan yumurtalıklarım ağrıyor malesefyerinde olsam kitap okurdum
Hayır şimdi body forum diye bir siteye baktım şöyle demişler sen şimdi dukanda verdin sonra tekrar aldın ya vücudumuzda hemen kilo alan veren tek yer orası imiş en zor eriyen yer bunu hocamda dedi malesef tekrar kilo verirken Kardio ve göbek ve karın bölgesine uygun egzersiz olurmuş 1 sene Zaman tanıyın diyorlar malesef benimki daha beter biliyorsun kasıkla birleşip sarktıBende bakliyat ve sebzeler girdi isin icine ondan mi diye düşündüm rahatsiz ediyor beni
Maydanoz suyu içsen canım faydası olur mu kiSelam canım valla evde pinekliyorum idrar yolları enfeksiyonundan yumurtalıklarım ağrıyor malesefyerinde olsam kitap okurdum
Sagol kuzum işte ayaklarımı sıcak tutamıyorum burası çok sıcak terlikte giymem evde şimdi birde antipiyotik aldımGeçmiş olsun canım kendini ozellikle ayaklarini sicak tut
Maydonoz tansiyonu düşürür mü benim tansiyon diplerde sabah okudum maydonoz suyu ve limon iyi geliyormuş bende kahvaltıda maydonozu limonlu ve sarımsaklı tükettim doğal antibiyotik nişanlı iken insan gergin oluyor birde evdekiler kabus gibiydi benim Canım şuan birde reglin var sende ipler iyice gerilmiştirMaydanoz suyu içsen canım faydası olur mu ki
Kitap okumak canım istemiyor ya, kuran okuyim desem reglim, en iyisi netten okey oynayayım ve friends i izleyeyim
Bide anneme sinir olayım bol bol
Hıı normalde başka yerde mi oturuyor kayınpederinValla ben iki ev arasindan kosturuyorum canim kayinpederim gelecek sehir disindan evlerini temizliyoruz yemek vs. Is çok bugun namaz kilmaya geldim eve bi size bakayim dedim:) yoğunluğun bitmedi mi pek ugramiyosun
Hayır şimdi body forum diye bir siteye baktım şöyle demişler sen şimdi dukanda verdin sonra tekrar aldın ya vücudumuzda hemen kilo alan veren tek yer orası imiş en zor eriyen yer bunu hocamda dedi malesef tekrar kilo verirken Kardio ve göbek ve karın bölgesine uygun egzersiz olurmuş 1 sene Zaman tanıyın diyorlar malesef benimki daha beter biliyorsun kasıkla birleşip sarktı
Sagol kuzum işte ayaklarımı sıcak tutamıyorum burası çok sıcak terlikte giymem evde şimdi birde antipiyotik aldım
Ay inşallah Can'ım ya o gün düğünde giydiğim elbisenin altına bunu yüzünden korse giydim hoş onada sevinmedim değil fermuarını açmadan giydimHimm anladim canim haklisin aciklamasi bu olduguna sevindim yoksa karatay böyle yapacaksa bu diyetle devam etme istegi kalmazdi:)) daha cok göbek egzersizleri yapmaliyim o zaman Sağol canim cevap içinmakas hareketi var alt karin icin onsenin boynunu da etkilemez duzenli yaparsan gitmeyecek gibi degil bence
çok geçmiş olsun ablacımmmSelam canım valla evde pinekliyorum idrar yolları enfeksiyonundan yumurtalıklarım ağrıyor malesefyerinde olsam kitap okurdum
Tamam canım yapayım sabah 6 dan bu yana ayaktayım ya doktorada gidemem eşim akşama şehir dışında yarın dükkanda olucam şansa bakTerlik giyme patik çorap giy alti zemine gelmesin yeter ayagin soguk cekmesi kadinsal yönden kötü etki ediyor malesef
Sagol fıstığım ben çok yaşıyorum malesefçok geçmiş olsun ablacımmm
ayyy bende de olmuştuuu çok illet iğrenç bişey(
Hıı normalde başka yerde mi oturuyor kayınpederin
Yemek falan da hazırlaman lazım tabi
Y sorma canım tatilde hiç giremedim zaten sonra nişanlım 3,4 gün daha kaldı ve o zaman yine giremedim teli elime bile alamıyorum o varken.
İşte 2 gündür evdeyim artık dün akşama yattım saat 4.5 ta yataktan çıktım hiç keyfim yoktu.
Ama bundan sonra daha aktif olcam inşallah
Bilmem ki normalde ben maydanozu hiç sevmem ama sırf enfeksiyon için arada kaynatıp içiyorum.Maydonoz tansiyonu düşürür mü benim tansiyon diplerde sabah okudum maydonoz suyu ve limon iyi geliyormuş bende kahvaltıda maydonozu limonlu ve sarımsaklı tükettim doğal antibiyotik nişanlı iken insan gergin oluyor birde evdekiler kabus gibiydi benim Canım şuan birde reglin var sende ipler iyice gerilmiştir
Ne yemeği yapcan canımYok canim burda oturuyor ablasi vefat etmisti diye bursaya gitti 2 hafta önce simdi dönüyorlar aynen yemekte yapılacak canim..
Yaz rehaveti birde nişanlınin gidiside etkili oldu heralde keyfinin bozuk olmasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?