Haklısın canım malesef annelerimiz böyle görmüş böyle yetişmiş benimkilerde aynı hiç farkları yok geçenlerde hasta oldu doktora götürdük o doktorun yanına çıkmadan ben çıktım ve doktora söyledim spor ve ekmeği bıraksın diye Allah'dan doktorda karataycıymışBilmem ki normalde ben maydanozu hiç sevmem ama sırf enfeksiyon için arada kaynatıp içiyorum.
Benim tansiyon hep 10 a 6.
Yaa ama hakkaten haklıyım bak şimdi anlatayım sen tarafsız biri olarak bak.
Sürekli hamur işi yapıyo ya sürekli.
Hani kahvaltıda kızartma öğleye mantı akşama pilav yapan biri bu derece.
Kahvaltıda konuştuk dedik akşama tavuk haşlayalım ben de ayran aşı yapayım soğuk iyi olur hem hafif dedim iyi demi ne güzel kararlaştırdık.
1 saatliğine evden ayrıldım bi geldim lokma yapmış biliyosun dimi lokmayı hamur kızartması yani sinir oldum ya bide diyo ki yağsız bu ye
Benimki de tam 100 kilo.Haklısın canım malesef annelerimiz böyle görmüş böyle yetişmiş benimkilerde aynı hiç farkları yok geçenlerde hasta oldu doktora götürdük o doktorun yanına çıkmadan ben çıktım ve doktora söyledim spor ve ekmeği bıraksın diye Allah'dan doktorda karataycıymışanneme neler neler dedi şuan sabah akşam 30 dk yürüyor ekmeği pilavı bıraktı 20 kg verdi 110 kg dan düşün zaten kilo almaya yatkın bir ırkız of of Allah kolaylık versin kültürümüz böyle hoş artık değişmeye başladı ama malesef ki Fast food düzene dönüyoruz
Bende çareyi böyle buldum ne yapayım eşim korkulur senden hangi ara çıktın söyledin dedi adam Şok'a girdi bence sende öyle yap aile hekimi filan varsa götür anneni genel tetik yaptıralım de sonra doktoru ayarlaBenimki de tam 100 kilo.
Diyorum Allah muhafaza bi hastalığın olsa bi yerin kırılsa bunları hiç mi düşünmüyorsun.
Tamam onları da yapsın ama en azından haftada birde kalsın.
Olabilir canım öyle yapayım en iyisi.Bende çareyi böyle buldum ne yapayım eşim korkulur senden hangi ara çıktın söyledin dedi adam Şok'a girdi bence sende öyle yap aile hekimi filan varsa götür anneni genel tetik yaptıralım de sonra doktoru ayarla
Ve aleykum selam tatlıımmmSelam fıstıklar
Anlatimin bor harikaa cok guldumBilmem ki normalde ben maydanozu hiç sevmem ama sırf enfeksiyon için arada kaynatıp içiyorum.
Benim tansiyon hep 10 a 6.
Yaa ama hakkaten haklıyım bak şimdi anlatayım sen tarafsız biri olarak bak.
Sürekli hamur işi yapıyo ya sürekli.
Hani kahvaltıda kızartma öğleye mantı akşama pilav yapan biri bu derece.
Kahvaltıda konuştuk dedik akşama tavuk haşlayalım ben de ayran aşı yapayım soğuk iyi olur hem hafif dedim iyi demi ne güzel kararlaştırdık.
1 saatliğine evden ayrıldım bi geldim lokma yapmış biliyosun dimi lokmayı hamur kızartması yani sinir oldum ya bide diyo ki yağsız bu ye
Ayy evet bunu ibretlik bi öykü olarak öğrencilerime anlatabilirimAnlatimin bor harikaa cok guldum
Saglikli besin isteyen bir genc kizin lokmaci anneyle imtihani
Su321 bu arada bir sey merak ettim acaba nisanlin farkli bir sehirde mi yasiyor?
Benim de erkek arkadasim farkli bir sehirden eger oyleyse ufak sorularim olabilir
canım nasıl sarktı? ben fotoğraflarından hiç öyle bir şey görmedim. yağ dokusudur o,karın için ne çalışıyorsun?Hayır şimdi body forum diye bir siteye baktım şöyle demişler sen şimdi dukanda verdin sonra tekrar aldın ya vücudumuzda hemen kilo alan veren tek yer orası imiş en zor eriyen yer bunu hocamda dedi malesef tekrar kilo verirken Kardio ve göbek ve karın bölgesine uygun egzersiz olurmuş 1 sene Zaman tanıyın diyorlar malesef benimki daha beter biliyorsun kasıkla birleşip sarktı
Ayy evet bunu ibretlik bi öykü olarak öğrencilerime anlatabilirim
Farklı şehirden canım hem de çookkk uzak ben batının en batısındayım o doğunun en doğusunda.
Sor tabikisi yardıımcı olurum
Selami yarım verdim utandım şimdi canımVe aleykum selam tatlıımmm
Harika canım Tebrikler 6 lar yakın deseneKızlar geçen haftabugun 72.8 dim tartıda bugün 71.3 ciktim
Biz de ünide tanıştık 2.yılında.cok yakin hissettim kendime cunku bende en kuzeyde o ise en guneyde
Biz universitede tanistik daha ilk yil. Ama o okulunu bitirmisti arkadasini ziyarete gelmisti. Ortak arkadasimiz herkes bambaska sehirlerden
Ben annesinden gizli bisey yapamayan kiz oluyorum bu arada, benim annem ve onun ailesi biliyor bizi ve iliskimizi yaklasik 4 yildir beraberiz ciddi dusunuyoruz amaaa bu ailelerle tanisma gorusme nasil oluyor o kadar mesafeden
Estağfurullah alışkanlık olmuş çoğu zaman selam diyoruz hatta yakında hiii dicezSelami yarım verdim utandım şimdi canımidolum benim nasılsın annenin dediğini yap pisirdigini yeme
Ayyni aynni seyler benim icinde gecerli ben de tek kizim ve dogu faktoru bizimkiler icinde onenli ama sans sana gulmusBiz de ünide tanıştık 2.yılında.
Sonra mezun olduk ben atandım o atanamadı falan çok sıkıntı çektik.
7 yılı devirdik bizde:))
Onun ailesinden herkes biliyordu bizde de benimkilere söyleyemedim ben bizim bide doğu faktörü olunca daha zor oldu.
Üstüne üstük bide tek çocuğum
Bizde tanışma şöyle oldu ben doğuya atandım onun memleketine yakın bi yere sonra ailem benimle geldi annemle kaldık babam arada geldi falan
Mekik sehbasında mekik çekiyorum ben Canım bitkisel bir ilaç değil mi dediğin ben böbrek taşını Kırcağı Zaman üroloji doktorum vermişti o mu yoksa senin kol toparlanır Canım benimkisi Kasık ile birleşik çok igrenç maydonuzu Nasıl kullandın pekicanım nasıl sarktı? ben fotoğraflarından hiç öyle bir şey görmedim. yağ dokusudur o,karın için ne çalışıyorsun?
benim kol gibidir,yağ dokusudur bize sarkmış geliyor bence.
bu arada canım idrar yolları enfeksiyonu için doktor antibiyotik verdi mi? bir de bir ilaç vardı yeşil kapsül,o direk kesiyordu başlangıçtaysa beni. antibiyotik almak istemiyorsan onu da bir sor.adını unuttum bayağıdır olmuyorum allahtan.
maydanoz ve avokado çok iyi geldi bana bu kronik idrar yollarım için.
Süpersin fıstıkKızlar geçen haftabugun 72.8 dim tartıda bugün 71.3 ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?