Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Haklısın canım malesef annelerimiz böyle görmüş böyle yetişmiş benimkilerde aynı hiç farkları yok geçenlerde hasta oldu doktora götürdük o doktorun yanına çıkmadan ben çıktım ve doktora söyledim spor ve ekmeği bıraksın diye Allah'dan doktorda karataycıymış anneme neler neler dedi şuan sabah akşam 30 dk yürüyor ekmeği pilavı bıraktı 20 kg verdi 110 kg dan düşün zaten kilo almaya yatkın bir ırkız of of Allah kolaylık versin kültürümüz böyle hoş artık değişmeye başladı ama malesef ki Fast food düzene dönüyoruz

Benimki de tam 100 kilo.
Diyorum Allah muhafaza bi hastalığın olsa bi yerin kırılsa bunları hiç mi düşünmüyorsun.
Tamam onları da yapsın ama en azından haftada birde kalsın.

Benimki de tam 100 kilo.
Diyorum Allah muhafaza bi hastalığın olsa bi yerin kırılsa bunları hiç mi düşünmüyorsun.
Tamam onları da yapsın ama en azından haftada birde kalsın.
Bende çareyi böyle buldum ne yapayım eşim korkulur senden hangi ara çıktın söyledin dedi adam Şok'a girdi bence sende öyle yap aile hekimi filan varsa götür anneni genel tetik yaptıralım de sonra doktoru ayarla

Anlatimin bor harikaa cok guldum
Saglikli besin isteyen bir genc kizin lokmaci anneyle imtihani

Su321 bu arada bir sey merak ettim acaba nisanlin farkli bir sehirde mi yasiyor?
Benim de erkek arkadasim farkli bir sehirden eger oyleyse ufak sorularim olabilir

Ayy evet bunu ibretlik bi öykü olarak öğrencilerime anlatabilirim
Farklı şehirden canım hem de çookkk uzak ben batının en batısındayım o doğunun en doğusunda.
Sor tabikisi yardıımcı olurum

canım nasıl sarktı? ben fotoğraflarından hiç öyle bir şey görmedim. yağ dokusudur o,karın için ne çalışıyorsun?
benim kol gibidir,yağ dokusudur bize sarkmış geliyor bence.
bu arada canım idrar yolları enfeksiyonu için doktor antibiyotik verdi mi? bir de bir ilaç vardı yeşil kapsül,o direk kesiyordu başlangıçtaysa beni. antibiyotik almak istemiyorsan onu da bir sor.adını unuttum bayağıdır olmuyorum allahtan.
maydanoz ve avokado çok iyi geldi bana bu kronik idrar yollarım için.

Ayy evet bunu ibretlik bi öykü olarak öğrencilerime anlatabilirim
Farklı şehirden canım hem de çookkk uzak ben batının en batısındayım o doğunun en doğusunda.
Sor tabikisi yardıımcı olurum
cok yakin hissettim kendime cunku bende en kuzeyde o ise en guneyde
Biz universitede tanistik daha ilk yil. Ama o okulunu bitirmisti arkadasini ziyarete gelmisti. Ortak arkadasimiz herkes bambaska sehirlerden
Ben annesinden gizli bisey yapamayan kiz oluyorum bu arada, benim annem ve onun ailesi biliyor bizi ve iliskimizi yaklasik 4 yildir beraberiz ciddi dusunuyoruz amaaa bu ailelerle tanisma gorusme nasil oluyor o kadar mesafeden

Biz de ünide tanıştık 2.yılında.
Sonra mezun olduk ben atandım o atanamadı falan çok sıkıntı çektik.
7 yılı devirdik bizde:))
Onun ailesinden herkes biliyordu bizde de benimkilere söyleyemedim ben bizim bide doğu faktörü olunca daha zor oldu.
Üstüne üstük bide tek çocuğum
Bizde tanışma şöyle oldu ben doğuya atandım onun memleketine yakın bi yere sonra ailem benimle geldi annemle kaldık babam arada geldi falan

Selami yarım verdim utandım şimdi canım idolum benim nasılsın annenin dediğini yap pisirdigini yeme
Estağfurullah alışkanlık olmuş çoğu zaman selam diyoruz hatta yakında hiii dicez
Bi tane bile yemedim susam tanesi kadar bile koymadım ağzıma lokmadan inat ettim belki hiç tadmazsam vazgeçer yapmaktan.

Ayyni aynni seyler benim icinde gecerli ben de tek kizim ve dogu faktoru bizimkiler icinde onenli ama sans sana gulmus atanma durumunisini kolaylastirmis

Benim icinde daha erken ama yinede dusunuyorum nasil olacak bitecek diye. Gerci her sey olacagina varir

Mekik sehbasında mekik çekiyorum ben Canım bitkisel bir ilaç değil mi dediğin ben böbrek taşını Kırcağı Zaman üroloji doktorum vermişti o mu yoksa senin kol toparlanır Canım benimkisi Kasık ile birleşik çok igrenç maydonuzu Nasıl kullandın peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…