Evet canım nasipte varsa oluyor ben bunu gördüm bildim yoksa ben doğunun d sini der demez konu kapanırdı.Ayyni aynni seyler benim icinde gecerli ben de tek kizim ve dogu faktoru bizimkiler icinde onenli ama sans sana gulmusatanma durumunisini kolaylastirmis
Benim icinde daha erken ama yinede dusunuyorum nasil olacak bitecek diye. Gerci her sey olacagina varir
hayır canım bitkisel değil yine normal bir ilaç ama antibiyotik kadar etkili mesela olacağımı anladım ya ilk iki gün içiyordum başlamadan çok kurtuluyordum. en azından koca koca antibiyotik almıyordum.Mekik sehbasında mekik çekiyorum ben Canım bitkisel bir ilaç değil mi dediğin ben böbrek taşını Kırcağı Zaman üroloji doktorum vermişti o mu yoksa senin kol toparlanır Canım benimkisi Kasık ile birleşik çok igrenç maydonuzu Nasıl kullandın peki
Ne için doğru Canım maydonoz için mi Nasıl kullandın peki ben birde soğan kürünü yapıcam malesef adetim azaldı onun için hormon testinden önce bunu yapıcam sanırımMiyav_su bak biri de böyle yazmış hakikaten doğru
"oldukça etkili bir idrar yolları antiseptiği. sistit olduğunuzu farkettiğiniz anda almaya başladığınızda yarım saat içinde sistitin etkilerini yokeder."
hayır canım diğer yazdığım ilaç için,antibiyotik bile almadan kesiyor.Ne için doğru Canım maydonoz için mi Nasıl kullandın peki ben birde soğan kürünü yapıcam malesef adetim azaldı onun için hormon testinden önce bunu yapıcam sanırımkremsokola olduğu gibi çok spor yapmaktan testesteron tavan yaptı herifi bile kıskanmıyorum o ayrı bir konuda of of
Tamam Canım zaten doktora sormadan içmem ben asla benim bu asitli şekerli gıdalar tetikliyor zaten hem Boğaz'ı hem idrar yollarını unlu gıda yediğim Zaman'da oluyorum ben geceleri tıkanıyorum anlıyacağın defolu insanım birde bunun için York testi yaptıracağım İzmir'de gidemedim daha herşey birbirine karıştı bendecanım ilacı buldum galiba,Piyeloseptyl
ama sen sakın doktora sormadan içme,zaten yapmazsın da.
bir araştır bak,çok etkiliMiyav_su
İşte aynısı bende de var ama senin başka olabilir ben 3 senedir erkek sporu yapıyorumhayır canım diğer yazdığım ilaç için,antibiyotik bile almadan kesiyor.
ayrıca çok güldüm
o değil de ben de artık adam gibi regl olamıyorum kızlar yaeskiden şelale gibiydim şimdi damla damla
Tamam Canım zaten doktora sormadan içmem ben asla benim bu asitli şekerli gıdalar tetikliyor zaten hem Boğaz'ı hem idrar yollarını unlu gıda yediğim Zaman'da oluyorum ben geceleri tıkanıyorum anlıyacağın defolu insanım birde bunun için York testi yaptıracağım İzmir'de gidemedim daha herşey birbirine karıştı bende
o zaman bir daha yemiyorsun içmiyorsun alerji yapan şeyleriİşte aynısı bende de var ama senin başka olabilir ben 3 senedir erkek sporu yapıyorumkremsokola olmuş aynısı gülme halimize ben birde evliyim
Yer içer miyim bende Zaman'ında oluyorum fakat 2. Günden sonra az geliyor sıkıntı yani senin spordan değildir emin ol benimkisi bence oba bağlı fazla spor erkeklik hormonun tavan yapıyor şu sopan kürünü yapayım 15 gün sonra reglimin 2. Günü doktorda olucamo zaman bir daha yemiyorsun içmiyorsun alerji yapan şeyleri
tam vaktinde oluyorum regl ama çook az,gecikme falan olursa doktora giderim diyordum ama az olması da sorun o zaman?
offf offf kadın olmak ne zor ya
hayır canım spordan değil benimki zaten daha başlayalı kaç gün olduYer içer miyim bende Zaman'ında oluyorum fakat 2. Günden sonra az geliyor sıkıntı yani senin spordan değildir emin ol benimkisi bence oba bağlı fazla spor erkeklik hormonun tavan yapıyor şu sopan kürünü yapayım 15 gün sonra reglimin 2. Günü doktorda olucam
Onunla alakası yoktur bence vitamin mineral eksikliği olabilirhayır canım spordan değil benimki zaten daha başlayalı kaç gün oldu
diyetten dolayı mı diye şüpheleniyorum ben de o yüzden gideceğim doktora.
Alışmaz mı jet gibi gidiyor maşallah@puantiyeli_kelebek canım nasılsın karatay nasıl gidiyor alıştın mı
verdiği kiloyu muAlışmaz mı jet gibi gidiyor maşallahrakamı söylemek isterdim ama söyleyemem
Hesabıma at 1000 TL söyleyeyimverdiği kiloyu musöyleme bence de çarşamba sürpriz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?