Benim okulum 5 yillik son yilimdayim yani oda ogretmen olmak icin kpss derdiyle ugrasiyor.Evet canım nasipte varsa oluyor ben bunu gördüm bildim yoksa ben doğunun d sini der demez konu kapanırdı.
Ne zamana düşünüyosunuz resmi bi şeyler
Çalışıyo musunuz ikinizde
Herşeyin hayırlısı Canım bölümün ne senin merak ettim bir mahsuru yoksaBenim okulum 5 yillik son yilimdayim yani oda ogretmen olmak icin kpss derdiyle ugrasiyor.
Ancak ben y.lisans falan yaptiktan sonra dusunuyoruz nerden bakarsan 3 4 yili var bizim icin.
Bizde de dogunun d si yoktu
Gerci sanirim babam icin hala yokama hayirlisi bakalim neler bekliyor bizi
Bölümün güzelmiş Canım ay bende bulsam şu sorumun cevabını doktor söyleyebilir ancak cevabınıElektrik elektronik muhendisligi @miyav_sucum
Kizlar bendede regl doneminde onceden normaldi simdi damla damla seyrek.
Ben kalsiyumu proteini hic azaltmadim da aksine eskiye oranla arttirdim.
Acaba kilo verdimiz icin midir
Tabiki Canım yazarım burayaTeşekkürler canim
Vardir bir cevabi elbet umarim tez vakitte ogrenirsin
Bizide bilgilendir lutfen
Kız ben olsam ölurdum açlıktanBugünki menüm sabah kahvaltıda limonlu sarımsaklı maydonozlu peynirli domatesli salata yaptım 1 çay bardağı çiğ fındık Canım birşey istemedi akşam ise zeytinyağlı domatesli taze börülce yemeği üzerine koruk ekşisi yanında yoğurtlu semizotu
geçir kuzum tabi, bu ara senden ilgi bekliyor anladigim kadari ileKızlar yarına kadar giremiyebilirim eşim şehir dışına çıkacakbiraz onunla vakit geçireyim yoksa küsüyor yarında erkenden dükkanda olurum o yüzden erkenden uyurum
Kız Kocaman kase dur fotoyu atayım da görKız ben olsam ölurdum açlıktanhelal olsun sana dayaniyorsun
geçir kuzum tabi, bu ara senden ilgi bekliyor anladigim kadari ile
Salonda mı evde mi Canım hangisikızlar ben squatta karar kildim.
kararlıyım . 1 ay yapacam
Hahah ben bu kaseyle meyve yiyorum bende de var aynısıEki Görüntüle 1873456
Kız Kocaman kase dur fotoyu atayım da gör
Yani canım ben bunda salata ve yoğurt yapıyorum yaniHahah ben bu kaseyle meyve yiyorum bende de var aynısı
Spor süper her zaman ki gibi sebze olarak ne yedin CanımMenumu vereyim
Sabah:3 k kayısı 1 haşlanmış mısır
Öğle 13.00: yarım omlet, 2 kk peynir.
8 zeytin 3 kkayisi
1 çay k kaymak
Sebze
Ara: Türk Kahvesi 1 dilim bitter
Ara: 1 avuç leblebi
Aksam 18.30: 1 kase çorba
1 bardak ayran
Büyük kase salata
Bitki çayları, 3 litre su
Spor olarak;
Jillian level1 4/30
400 ip atlama
45 Sumo spuat (yapacam)
Domates salatalık biber hepsi birer ikişer di canım.Spor süper her zaman ki gibi sebze olarak ne yedin Canım
Farketmez Can'ım sayısıda önemli değil ben patates gibi nişastalı gıda tükettin sandım ondan sordumDomates salatalık biber hepsi birer ikişer di canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?