Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bence fındık falan da Yemişsin boşver yumurtada olmasın bigun. .. ben beyendim canım afiyet olsun

Süper canım afiyet olsun

Bence fındık falan da Yemişsin boşver yumurtada olmasın bigun. .. ben beyendim canım afiyet olsun
Teşekkür ederim balım ama çok önemli yumurta sorma zaten zor yediğim bir gıda 1 yumurtayı 1 saatte zor yiyorum düşün köyden gelmedi daha yumurtam ve sütüm gelsede kefir yapsam yoğurt yapsam

Menü m gelsin 1 dilim tb ekmek peynir zeytin yumurta salata domates vsara yarım kase cig antep fıstığı akşam 1 kase kurufasulye
Afiyet olsun kuru fasulyenin tanında turşu ,salata, yoğurt yeseydin kız birde soğan bayılırım of yarına yemek yapmasaydım kuru fasulye yapardım

Hoşgeldin Canım topik sahibimize soralım uygunsa tabiki yardım ederiz @puantiyeli_kelebek canım yeni arkadaşa uygunmuyuz

Beslenme maalesef ona çok dikkat edemiyorum küçük bi kızım var ayakta ne bulsam yiyorum ama mekik çekmeye özen gössteriyorum sabah ve akşamları. Bide saçma bi yöntem gibi görünsede streç film sarıyorum ev içinde uğraşırken Ama gerçekten işe yarıyor :)

O yaptığınız çok yanlış saçmadan ziyade vücuttaki suyu yok ediyor sonra rahatsızlık başlıyor malesef böbreklere vuruyor bence onu yapmayın

Kizlar merhaba.
Ben cok hasta oldum menu falan hak getire

Kahvalti yok
Ogle corba.2dis tavuk2 mi 1 mi hatirlamiyorum t.b ekmek

Ara 1 kurtlu elma

Aksam corba. 2 tt ekmek
Geçmiş olsun neyin var Can'ım miden bulanıyorsa kekik suyu yada kekik cayı iç birde mercan Köşk'ü bir bitki var onun çayını iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…