Heheh aklıma güzel fikirler soktun kız, bundan sonra patetesi kamufle etme yolu buldumFarketmez Can'ım sayısıda önemli değil ben patates gibi nişastalı gıda tükettin sandım ondan sordum
Ben onu aklından çıkarmasını bilirimHeheh aklıma güzel fikirler soktun kız, bundan sonra patetesi kamufle etme yolu buldum
Bence fındık falan da Yemişsin boşver yumurtada olmasın bigun. .. ben beyendim canım afiyet olsunBugünki menüm sabah kahvaltıda limonlu sarımsaklı maydonozlu peynirli domatesli salata yaptım 1 çay bardağı çiğ fındık Canım birşey istemedi akşam ise zeytinyağlı domatesli taze börülce yemeği üzerine koruk ekşisi yanında yoğurtlu semizotu
Süper canım afiyet olsunMenumu vereyim
Sabah:3 k kayısı 1 haşlanmış mısır
Öğle 13.00: yarım omlet, 2 kk peynir.
8 zeytin 3 kkayisi
1 çay k kaymak
Sebze
Ara: Türk Kahvesi 1 dilim bitter
Ara: 1 avuç leblebi
Aksam 18.30: 1 kase çorba
1 bardak ayran
Büyük kase salata
Bitki çayları, 3 litre su
Spor olarak;
Jillian level1 4/30
400 ip atlama
45 Sumo spuat (yapacam)
Teşekkür ederim balım ama çok önemli yumurta sorma zaten zor yediğim bir gıda 1 yumurtayı 1 saatte zor yiyorum düşün köyden gelmedi daha yumurtam ve sütüm gelsede kefir yapsam yoğurt yapsamBence fındık falan da Yemişsin boşver yumurtada olmasın bigun. .. ben beyendim canım afiyet olsun
Afiyet olsun kuru fasulyenin tanında turşu ,salata, yoğurt yeseydin kız birde soğan bayılırımMenü m gelsin 1 dilim tb ekmek peynir zeytin yumurta salata domates vsara yarım kase cig antep fıstığı akşam 1 kase kurufasulye
Ben onu aklından çıkarmasını bilirimşu cadiya bak hemen aklına cinlik gelmiş
Hoşgeldin Canım topik sahibimize soralım uygunsa tabiki yardım ederiz @puantiyeli_kelebek canım yeni arkadaşa uygunmuyuzKızlar banada yardım edebilecek var mı hamileliğim boyunca 27 kilo aldm10 kilosu kaldı ve veremiyorum. Hamileliktede alışmışım ne bulsam yiyorum hobim oldu yemek yemek . Ama artık hoş olmuyo cıvık hamur gibi bi göbek ve 10 kilo ile ortada kaldım biraz yardıma ihtiyacım var
Hoşbuldukk :) İnşallah uygunumdur fit anne yazısını duyunca atladım hemen :)Hoşgeldin Canım topik sahibimize soralım uygunsa tabiki yardım ederiz @puantiyeli_kelebek canım yeni arkadaşa uygunmuyuz
Olmazsa bile buraya herzaman bekleriz sohbeteHoşbuldukk :) İnşallah uygunumdur fit anne yazısını duyunca atladım hemen :)
Çok kibarsınız teşekkürler sizinle sohbet etmek için gelirim tabiiki :)Olmazsa bile buraya herzaman bekleriz sohbete
Teşekkür ederim o sizin inceliğiniz neler yapıyorsunuz peki uyguladığınız bir beslenme şekli spor var mıÇok kibarsınız teşekkürler sizinle sohbet etmek için gelirim tabiiki :)
O yaptığınız çok yanlış saçmadan ziyade vücuttaki suyu yok ediyor sonra rahatsızlık başlıyor malesef böbreklere vuruyor bence onu yapmayınBeslenme maalesef ona çok dikkat edemiyorum küçük bi kızım var ayakta ne bulsam yiyorum ama mekik çekmeye özen gössteriyorum sabah ve akşamları. Bide saçma bi yöntem gibi görünsede streç film sarıyorum ev içinde uğraşırken Ama gerçekten işe yarıyor :)
Nette sakıncal olduğunu okumuştum ama göbeğim okadar kötü duruyorki herşeyi deniyorum gitsin diyeO yaptığınız çok yanlış saçmadan ziyade vücuttaki suyu yok ediyor sonra rahatsızlık başlıyor malesef böbreklere vuruyor bence onu yapmayın
Geçmiş olsun neyin var Can'ım miden bulanıyorsa kekik suyu yada kekik cayı iç birde mercan Köşk'ü bir bitki var onun çayını içKizlar merhaba.
Ben cok hasta oldum menu falan hak getire
Kahvalti yok
Ogle corba.2dis tavuk2 mi 1 mi hatirlamiyorum t.b ekmek
Ara 1 kurtlu elma
Aksam corba. 2 tt ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?