Maşallah canım
ahaha canım ne yapayım can sıkıntısından kilo verdim karatayda başladım iyiki de başlamışım.
Ama işte kilo önemlidir sıkı olmakta önemli.spor lazım.
Hele ben hele benMaşallah canımvalla benim de 10 fark olsa suracikta göbek atarım
Beraber atarız canımHele ben hele ben
alla alla neden hepimiz böyle olduk acabaElektrik elektronik muhendisligi @miyav_sucum
Kizlar bendede regl doneminde onceden normaldi simdi damla damla seyrek.
Ben kalsiyumu proteini hic azaltmadim da aksine eskiye oranla arttirdim.
Acaba kilo verdimiz icin midir
Soğan salata domates dilimledimAfiyet olsun kuru fasulyenin tanında turşu ,salata, yoğurt yeseydin kız birde soğan bayılırımof yarına yemek yapmasaydım kuru fasulye yapardım
canım çok istedin yaHesabıma at 1000 TL söyleyeyim
Hayatım ben 98 kg iken yapmaya çalışıyordum düşün afedersin böcekler ters döner debelenir ya işte öyle bir durumda idim ki senin 10 kg fazlan var yaparsın zaten hem 200 yap demiyorum 10 ile başla artırır gidersin
Bize birde erkekler vardı ama 1 ay sonra fırtına gibi esti ağızları açık bakıyorlardı bana şuan onlarla mükemmel bir spor yapıyorum önemli olan yılmamak ben 3 senemi verdim gram oynamadı halen daha öyleyim ama 38 beden giyiyorum
öldüm gülmekten
ben 70 kiloda anlattığın gibiyim iştesalonda debeleniyorum milletin önünde bir de
T am ben soruyodum eline saglikKilonun kaç boyunuz merak ettim
Sana eski grup üyesi indirimi yaptım haberin yokcanım çok istedin ya
Bu Aralar çok meraklısınız kızlarT am ben soruyodum eline saglik
Olur tabi buyur gel atarız hep birlikte şunun şurasına ne kaldı 23 kg
helal olsun canım sana,benim şu hamlamam geçsin mekik sayımı fena arttıracağımBize birde erkekler vardı ama 1 ay sonra fırtına gibi esti ağızları açık bakıyorlardı bana şuan onlarla mükemmel bir spor yapıyorum önemli olan yılmamak ben 3 senemi verdim gram oynamadı halen daha öyleyim ama 38 beden giyiyorumseviyorum bu huyumu
amaaan tırt,bir şey yokmuş hemen eritirizOlur tabi buyur gel atarız hep birlikte şunun şurasına ne kaldı 23 kg
Hım güzel afiyet olsun begendim olucaksın sen o ışığı gördüm sendeSoğan salata domates dilimledim
Olurum demiHım güzel afiyet olsun begendim olucaksın sen o ışığı gördüm sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?