İlk gün paraladım seni ama yılmadın tekrar yazdın o zımpırtıyı sonra gerceği öğrenince onu bırakıp sağlıklı beslenme yoluna devam ettin aferinOlurum demi
Sayende canım saolİlk gün paraladım seni ama yılmadın tekrar yazdın o zımpırtıyı sonra gerceği öğrenince onu bırakıp sağlıklı beslenme yoluna devam ettin aferin
Tabi Can'ım şunun şurasına 23.7 kg cuk değil mi hiçbirşey yanlız 50 kg tartıda kendimi görünce çok merak ediyorum İnan içime garip bir duygu çöküyoramaaan tırt,bir şey yokmuş hemen eritiriz
İstemeseyendin olmazdı canım ben kilo vermek değil sağlıklı beslenmek istiyorum cevremdekilerinde aynı yoksa bak Bıgün ki menün 10 numara 5 yıldızSayende canım saol
Ben hiç 50yle hayal bile edemiyorum kendimiTabi Can'ım şunun şurasına 23.7 kg cuk değil mi hiçbirşey yanlız 50 kg tartıda kendimi görünce çok merak ediyorum İnan içime garip bir duygu çöküyor
Demek ki bir yerde yanlış yaptın canım ben buldum aslında nedenin ni sen kendin çok daha iyi bilirsinBeni bırakma miyav_su bıktım 6 yıldır hep 70 kiloyumdiyete giriyorum 68 kilo oluyorum pes ediyorum 75 e kadar çıkıyorum geri hooopo diyete 6 yıldır hep boyleyim
A niye bak bana 98 kg dan 100 kg ucundan dönüp gelmişim şu kiloya 3 yılda insülin direnci ve tip 2 diyabet ile sen benden sağlıklısın asla böyle olumsuz düşünmeBen hiç 50yle hayal bile edemiyorum kendimi
Diyet değilde yaşam tarzı yapmamı z lazım yani sağlıklı beslenme olarak görüp hiç birakmamam lazım sabah 1 dilim ekmekle doydugumu görünce yediğim beyaz ekmekler aklıma geldiDemek ki bir yerde yanlış yaptın canım ben buldum aslında nedenin ni sen kendin çok daha iyi bilirsin
İşte gördün mü birde boş gıda ile beslenmemek lazım gercek gıda ike doyurmak lazım bedenimiziDiyet değilde yaşam tarzı yapmamı z lazım yani sağlıklı beslenme olarak görüp hiç birakmamam lazım sabah 1 dilim ekmekle doydugumu görünce yediğim beyaz ekmekler aklıma geldi
İyi seyirler canımSeviyor sevmiyor dizim başladı kızlar. Onu izleyeyim yarın görüşürüz .
Iyi seyirlerSeviyor sevmiyor dizim başladı kızlar. Onu izleyeyim yarın görüşürüz .
Spor da yaparsan var ya şu şarkı Sana gelsinTembellik edip evde spor yapmıyorum ahh bide spor yapma aliskanligini bi kazansam
Maşallah eltineCanım benim eltim 85 kiloydu 5 ayda 65 kiloya indi benden 10 kilo fazlaydı şimdi 10 kilo eksik çok kiskandim imrendim kendisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?