Kola ve halley gerçekten olmamış Canım neyse yürüyüş ile telafi edersinVeee bismillah deyip menü paylaşımına başlıyorum
Diyet menüsü değil kızlar affedin
Sabah 3 zeytin iki çatal peynir domates sos ve 1 kurabiye
Akşam ızgara tavuk ve kola
Şimdi de 1 halley yedim
Sporum
1 saat civarı yürüyüş
İnşallah öyle birşey olmazalla alla neden hepimiz böyle olduk acaba
bazen kilo kaybedenler tamamen reglden bile kesilebiliyor ondan korkuyorum.
doktora gitmemiz lazım kesin kızlarMiyav_su
Gerçekten oyle. Umarim korkulacak bisey olmazalla alla neden hepimiz böyle olduk acaba
bazen kilo kaybedenler tamamen reglden bile kesilebiliyor ondan korkuyorum.
doktora gitmemiz lazım kesin kızlarMiyav_su
Tembellik edip evde spor yapmıyorum ahh bide spor yapma aliskanligini bi kazansam
Evin içinde kendince hareketler yapıyordu ip atliyodu sabah öğle 1 dilim ekmek aksamda çorba salata vs yiyodu 4 ay boyunca patates pirinç bulgur makarna falan yemedi böyle işte hersey boğaz tutmaya bakiyoMaşallah eltinefıstık gibi olmuş neler yaptı
Az Yemişsin canım ama kola ve halley bozmuş işiVeee bismillah deyip menü paylaşımına başlıyorum
Diyet menüsü değil kızlar affedin
Sabah 3 zeytin iki çatal peynir domates sos ve 1 kurabiye
Akşam ızgara tavuk ve kola
Şimdi de 1 halley yedim
Sporum
1 saat civarı yürüyüş
Olmadı olmadı canım telafi de etmez o kadarcık yürüyüş özellikle kola çok çok gereksizdi gazlı içecek bi daha olmayacak inşaallahKola ve halley gerçekten olmamış Canım neyse yürüyüş ile telafi edersin
Evet canım malesef öyle olmuş ya bi daha, daha dikkatli olcam sizin menüleri görünce utandım zatenAz Yemişsin canım ama kola ve halley bozmuş işi
Kısmen Karatay yapmış bende yemiyorum pirinç patates bulgur bravo insan istedikten sonra nasıl veriyormuş doğru muEvin içinde kendince hareketler yapıyordu ip atliyodu sabah öğle 1 dilim ekmek aksamda çorba salata vs yiyodu 4 ay boyunca patates pirinç bulgur makarna falan yemedi böyle işte hersey boğaz tutmaya bakiyo
Ayy canim giremedim dün. Evde usta vardı. Yogundum cok. Ben normalde de cok su içiyorum her gun en 2,5 litre o yuzden burada pek yazmiyorum. Spor simdilik eliptik bisikletle günlük 5 dakika falan çalışıyorum cok az olduğu olduğu icin buraya yazmiyorum. Kac gündür cok siskinligim var ve tarti gram kipirdamiyorMenun çok guzel canim su ne kadar içiyorsun? Spor hala yok dimi ? Ben senden ondeydim ama hastalığında atak yapip gectin beni
en son tartıda 52 rakamını 6 yıl önce görmüştüm. valla gençleşeceğiz yeniden.Tabi Can'ım şunun şurasına 23.7 kg cuk değil mi hiçbirşey yanlız 50 kg tartıda kendimi görünce çok merak ediyorum İnan içime garip bir duygu çöküyor
Gerçekten oyle. Umarim korkulacak bisey olmaz
Yooooookkkksaaaaaa
....
Kadınlar kulubu
Herifler kulubu mu oluyor
Dusunsene yavas yavas evrim geciriyoruz once regl sonra baska biyiklar sakallar
muhabbetinizi okuu okuu okuuu.bu cumlede koptum artik. Son radde
Aahh aynisi bennnn aynisi
beni de yetiştir
olur olur.Maşallah canımvalla benim de 10 fark olsa suracikta göbek atarım
benim de benim de . :) zuzu zuzu dedi bağrına bastıSeviyor sevmiyor dizim başladı kızlar. Onu izleyeyim yarın görüşürüz .
Ben biraz firi takılıyorum. Yani firi diyetolur olur.
sen ne yapıyorsun. ? Karatay mi .ben biraz karatayda takıgim da
Ben biraz firi takılıyorum. Yani firi diyet
Yani söyle canım. Ara öğünlu, kahvaltıda sadece ekmek tüketiyorum. Belli bir saatten sonra yemiyorum. Bu ara spor da yapıyorum. Bitki çayları içiyorum birde. Yani yaptığım bu. Bu şekilde 10 kilo verdim ama tıkandım şu ano da iyiymiş
Vücudun direnmeye geçti sonra bırakacak tutabilene aşk olsunYani söyle canım. Ara öğünlu, kahvaltıda sadece ekmek tüketiyorum. Belli bir saatten sonra yemiyorum. Bu ara spor da yapıyorum. Bitki çayları içiyorum birde. Yani yaptığım bu. Bu şekilde 10 kilo verdim ama tıkandım şu an
Vücudun direnmeye geçti sonra bırakacak tutabilene aşk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?