Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kola ve halley gerçekten olmamış Canım neyse yürüyüş ile telafi edersin

alla alla neden hepimiz böyle olduk acaba
bazen kilo kaybedenler tamamen reglden bile kesilebiliyor ondan korkuyorum.
doktora gitmemiz lazım kesin kızlar Miyav_su
Gerçekten oyle. Umarim korkulacak bisey olmaz
Yooooookkkksaaaaaa
....
Kadınlar kulubu
Herifler kulubu mu oluyor
Dusunsene yavas yavas evrim geciriyoruz once regl sonra baska biyiklar sakallar

papatya1994 seni bırakmam merak etme seni seçtim seni zeyna gibi yetiştiricem ben merak etme
muhabbetinizi okuu okuu okuuu.bu cumlede koptum artik. Son radde

Tembellik edip evde spor yapmıyorum ahh bide spor yapma aliskanligini bi kazansam

Aahh aynisi bennnn aynisi

Az Yemişsin canım ama kola ve halley bozmuş işi

Evin içinde kendince hareketler yapıyordu ip atliyodu sabah öğle 1 dilim ekmek aksamda çorba salata vs yiyodu 4 ay boyunca patates pirinç bulgur makarna falan yemedi böyle işte hersey boğaz tutmaya bakiyo
Kısmen Karatay yapmış bende yemiyorum pirinç patates bulgur bravo insan istedikten sonra nasıl veriyormuş doğru mu

Menun çok guzel canim su ne kadar içiyorsun? Spor hala yok dimi ? Ben senden ondeydim ama hastalığında atak yapip gectin beni
Ayy canim giremedim dün. Evde usta vardı. Yogundum cok. Ben normalde de cok su içiyorum her gun en 2,5 litre o yuzden burada pek yazmiyorum. Spor simdilik eliptik bisikletle günlük 5 dakika falan çalışıyorum cok az olduğu olduğu icin buraya yazmiyorum. Kac gündür cok siskinligim var ve tarti gram kipirdamiyor
Bugünkü menum,
Kahvalti 2 dilim kizarmis ekmek, peynir, 8 zeytin, domates, salatalik, haslanmis yumurta,çay

Ara, 2 hurma, 8~9 antep fıstığı, elma

Aksam, tava ciger, bol soğan, salata, ayran

Ara, filtre kahve

aman allah korusun,şöyle güzel hatunlar olalım derken

Yani söyle canım. Ara öğünlu, kahvaltıda sadece ekmek tüketiyorum. Belli bir saatten sonra yemiyorum. Bu ara spor da yapıyorum. Bitki çayları içiyorum birde. Yani yaptığım bu. Bu şekilde 10 kilo verdim ama tıkandım şu an

Vücudun direnmeye geçti sonra bırakacak tutabilene aşk olsun

Iyi geceler kizlar napiyosunuz bakalim=) Ben daha yolculuk yorgunlugunu ustumden atamadim bunalimdayim biraz. Ama diyete dondum sayilir. Arada ufak kacamaklar yapiyorum ne yazik ki, millete hediye getirdigim lokumlardan yemek gibi Bugunku menum:
Sabah: 2 yumurta, jambon, 2 kk peynir, domates, biber, 2 bardak sut
Oglen: Arkadaslarla bulusucam, ac degilim de herhalde 1-2 bira icerim
Aksam: 250 gr haslama et, salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…