Doğrudur canım kaç saatlik yol ara sıra olur böyle şeyler benimde nedense aklımdan uzun zamandır yemediğim bir gıda gecti çay ile çok yerdim ama yemem sende alkolü fazla kaçırma malum bira mayalı ona göreIyi geceler kizlar napiyosunuz bakalim=) Ben daha yolculuk yorgunlugunu ustumden atamadim bunalimdayim biraz. Ama diyete dondum sayilir. Arada ufak kacamaklar yapiyorum ne yazik ki, millete hediye getirdigim lokumlardan yemek gibiBugunku menum:
Sabah: 2 yumurta, jambon, 2 kk peynir, domates, biber, 2 bardak sut
Oglen: Arkadaslarla bulusucam, ac degilim de herhalde 1-2 bira icerim
Aksam: 250 gr haslama et, salata
Afiyet olsun canım yumurta yok ama fındık var peynir var sebze de var daha ne olsun ben de yapabilsem keşke ama salatayı pek sevmiyorum beni sevdiğim şeyler hep cisEki Görüntüle 1873456
Kız Kocaman kase dur fotoyu atayım da gör
Cingene salatası aslında benim yaptığım zeytinyağlı buralarda kahvaltıda çok verilir Can'ımAfiyet olsun canım yumurta yok ama fındık var peynir var sebze de var daha ne olsun ben de yapabilsem keşke ama salatayı pek sevmiyorum beni sevdiğim şeyler hep cis
Canim ben simdilik daha iyiyim. Doktorun onceden verdigi ilactan ictim. Hirka termal tayt kat kat corap battaniye altinda uyumusum.Commadante- nasıl oldun bende çok kötüyüm eşim gitmekten vazgeçti yarın akşam gidecek bende sabahdan kadın doğuma çıkacağım oradan şeker kontrolü için of çok kötüyüm ya Ateş'im çıktı
Canim bir şey yapsan ilaç almissindir zaten ama... yarına kadar dinle bakalım doktor ne diyecek. Çok geçmiş olsun canım..Commadante- nasıl oldun bende çok kötüyüm eşim gitmekten vazgeçti yarın akşam gidecek bende sabahdan kadın doğuma çıkacağım oradan şeker kontrolü için of çok kötüyüm ya Ateş'im çıktı
Canim geçmiş olsun. Biraz daha iyi olmana sevindim sabaha kadar bir şeyçık kalmaz inşallah..Canim ben simdilik daha iyiyim. Doktorun onceden verdigi ilactan ictim. Hirka termal tayt kat kat corap battaniye altinda uyumusum.
Uyaninca hep suydum ama iyi geldi kiriklik gitti uzerimden cok sukur
. sanada gecmis olsun canim bu idrar yollari kadinlar icin onemli hastlaninca cok rahatsiz ediyor ama doktor iyi gelecek eminim sana.
Bak esinde sana destek
Uzulme bakalim
Fırsat dediğin bu mu fındık var peynir var taze yeşillik var daha ne istiyosun kuzum sen diyet yapmiyorsun beslenme şeklini tamamen değiştir missin yani sende hata bulmak çok zorBu arada şunuda yazayım kahvaltım evet olmadı bugün hem Canım istemedi hem yumurtam gelmemiş malesef istediğiniz yoruma açığım eleştirin beni fırsat bu fırsat kızlar başta didemdefne ,@papatya1994 ve Commadante- kızlar hadi bakalım eleştirin beni
afiyet olsun canım gayet güzelMenumu vereyim
Sabah:3 k kayısı 1 haşlanmış mısır
Öğle 13.00: yarım omlet, 2 kk peynir.
8 zeytin 3 kkayisi
1 çay k kaymak
Sebze
Ara: Türk Kahvesi 1 dilim bitter
Ara: 1 avuç leblebi
Aksam 18.30: 1 kase çorba
1 bardak ayran
Büyük kase salata
Bitki çayları, 3 litre su
Spor olarak;
Jillian level1 4/30
400 ip atlama
45 Sumo spuat (yapacam)
Bu kadar şeyle doydun mu ben doymam. afiyet olsun canimMenü m gelsin 1 dilim tb ekmek peynir zeytin yumurta salata domates vsara yarım kase cig antep fıstığı akşam 1 kase kurufasulye
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınKizlar merhaba.
Ben cok hasta oldum menu falan hak getire
Kahvalti yok
Ogle corba.2dis tavuk2 mi 1 mi hatirlamiyorum t.b ekmek
Ara 1 kurtlu elma
Aksam corba. 2 tt ekmek
Bu squat ile 1 ayda kaç cm inceleniyor Muş canım benim v3 incelmem lazimahh ahh miyav_su 6 bin kişilik ilçede spor salonu benim için hayal
evde kendi çabalarimla
30 squat yaptim.YouTube den vs
izledim ins. doğru yapiyorumdur. ölçülerimı aldım. 1 ay bakalım.
ben bi eve gidim tam Karatay yapacağımOlsun buda iyi bence umut var sende biliyor musun
Boy aynı kilo + 7 keşke bende senin kadar olsam. .bide canım sen karar yapıyorsun dimi benim önümde 30 günüm var 58 yada 5 kilo verebilir miyim sen ne kadar zamanda ne kadar verdin58 kg
168 cm.
squatI vucud şekillendirmek için yapıyorum. not ettim bakalım kaç cm incelme olacakFırsat dediğin bu mu fındık var peynir var taze yeşillik var daha ne istiyosun kuzum sen diyet yapmiyorsun beslenme şeklini tamamen değiştir missin yani sende hata bulmak çok zor
afiyet olsun canım gayet güzel
Bu kadar şeyle doydun mu ben doymam. afiyet olsun canim
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Bu squat ile 1 ayda kaç cm inceleniyor Muş canım benim v3 incelmem lazim
ben bi eve gidim tam Karatay yapacağım
Boy aynı kilo + 7 keşke bende senin kadar olsam. .bide canım sen karar yapıyorsun dimi benim önümde 30 günüm var 58 yada 5 kilo verebilir miyim sen ne kadar zamanda ne kadar verdin
Evde turşusunda yararlı probiyotik var canım ki bizim kültürümüzde önemli
Bende öyle ablam ve annemle yapıyoruz turşuyuBen ev turşusu yapmayı bir türlü beceremedim.
Tutturamıyorum
Başarılar fıstıkımSelam beybilerimmUğrayamıyorum çünküü yarın deneme sınavım var o yüzden gerginim azıcık İnşallah sınavım güzel geçer dua edin lütfen bana Hepinizi öptüm yarın görüşürüzx
Günaydın canım ben sende o ışığı gördüm Karatay ışığıFırsat dediğin bu mu fındık var peynir var taze yeşillik var daha ne istiyosun kuzum sen diyet yapmiyorsun beslenme şeklini tamamen değiştir missin yani sende hata bulmak çok zor
afiyet olsun canım gayet güzel
Bu kadar şeyle doydun mu ben doymam. afiyet olsun canim
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Bu squat ile 1 ayda kaç cm inceleniyor Muş canım benim v3 incelmem lazim
ben bi eve gidim tam Karatay yapacağım
Boy aynı kilo + 7 keşke bende senin kadar olsam. .bide canım sen karar yapıyorsun dimi benim önümde 30 günüm var 58 yada 5 kilo verebilir miyim sen ne kadar zamanda ne kadar verdin
Çok iyi yapmışsın canım acılı tarhana da içsen hepsi giderCanim ben simdilik daha iyiyim. Doktorun onceden verdigi ilactan ictim. Hirka termal tayt kat kat corap battaniye altinda uyumusum.
Uyaninca hep suydum ama iyi geldi kiriklik gitti uzerimden cok sukur
. sanada gecmis olsun canim bu idrar yollari kadinlar icin onemli hastlaninca cok rahatsiz ediyor ama doktor iyi gelecek eminim sana.
Bak esinde sana destek
Uzulme bakalim
Aynen canım gerçekten yulafdır,Müsli yada kahvaltılık gevrekler ne kadar zararlı anlatamam bugün bime gittim arkadaş bir peyniri öve öve bitiremedi bende de şu takıntı vardır paketli gıdaların içini mutlaka okurum içecek olsun kuru gıda olsun farketmez aman allahım içinde ne katkılar vardirek bıraktım arkadaşa yazdım içinde bunlar var şu sonuçları olur dedim Şok'a girdi yani milletçe okumuyoruz o kodlar süs değil malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?