Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Doğrudur canım kaç saatlik yol ara sıra olur böyle şeyler benimde nedense aklımdan uzun zamandır yemediğim bir gıda gecti çay ile çok yerdim ama yemem sende alkolü fazla kaçırma malum bira mayalı ona göre

Canim ben simdilik daha iyiyim. Doktorun onceden verdigi ilactan ictim. Hirka termal tayt kat kat corap battaniye altinda uyumusum.
Uyaninca hep suydum ama iyi geldi kiriklik gitti uzerimden cok sukur
. sanada gecmis olsun canim bu idrar yollari kadinlar icin onemli hastlaninca cok rahatsiz ediyor ama doktor iyi gelecek eminim sana.
Bak esinde sana destek
Uzulme bakalim

Canim bir şey yapsan ilaç almissindir zaten ama... yarına kadar dinle bakalım doktor ne diyecek. Çok geçmiş olsun canım..
Canim geçmiş olsun. Biraz daha iyi olmana sevindim sabaha kadar bir şeyçık kalmaz inşallah..

Fırsat dediğin bu mu fındık var peynir var taze yeşillik var daha ne istiyosun kuzum sen diyet yapmiyorsun beslenme şeklini tamamen değiştir missin yani sende hata bulmak çok zor
afiyet olsun canım gayet güzel

Menü m gelsin 1 dilim tb ekmek peynir zeytin yumurta salata domates vsara yarım kase cig antep fıstığı akşam 1 kase kurufasulye
Bu kadar şeyle doydun mu ben doymam. afiyet olsun canim
Kizlar merhaba.
Ben cok hasta oldum menu falan hak getire

Kahvalti yok
Ogle corba.2dis tavuk2 mi 1 mi hatirlamiyorum t.b ekmek

Ara 1 kurtlu elma

Aksam corba. 2 tt ekmek
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
ahh ahh miyav_su 6 bin kişilik ilçede spor salonu benim için hayal
evde kendi çabalarimla

30 squat yaptim.YouTube den vs
izledim ins. doğru yapiyorumdur. ölçülerimı aldım. 1 ay bakalım.
Bu squat ile 1 ayda kaç cm inceleniyor Muş canım benim v3 incelmem lazim
Olsun buda iyi bence umut var sende biliyor musun
ben bi eve gidim tam Karatay yapacağım

Boy aynı kilo + 7 keşke bende senin kadar olsam. .bide canım sen karar yapıyorsun dimi benim önümde 30 günüm var 58 yada 5 kilo verebilir miyim sen ne kadar zamanda ne kadar verdin

squatI vucud şekillendirmek için yapıyorum. not ettim bakalım kaç cm incelme olacak

aslında bayağıdır tam karatay yapmiorum.1,5 yıl oldu korumadayım denebilir. 1 ayda rahatlakliki 5 kg verirsin daha çok da verebilirsin .ben kaçamaklarimla 2,5ayda 13 kg verdim.iradesiz davranıp bıraktığım zamanlar olduğundan süre uzadı.

Günaydın canım ben sende o ışığı gördüm Karatay ışığı

Çok iyi yapmışsın canım acılı tarhana da içsen hepsi gider

Çok haklısın paketli gıdaların içeriğini her zaman okumak gerek.
Ben bu alışkanlığı yeni kazandım.

Bazı ürünlere şok oluyorum bende hiç beklemediğin katkı maddeleri oluyor içinde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…