Aslında ben siyaset konuşmayı çok severim de burası yeri değil işte
Aslında ben siyaset konuşmayı çok severim de burası yeri değil işte
Ben çok önyargılıyım yiyeceklere karşıBende öyleydim ama yanlış yapmışım bu yaşımda farkına vardım
Kız ban olmasa bile buradan konuşmam malesef hoşgörüyle tartışılmıyor hemen seviyesizleşiyor muhabbetBan yemek istemiyorum
Ben ne seviyom onu da bilmiyom ki:))Ben bayılırım ya nasıl hiç yemezsinizhele su sen nasıl et sevmezsin Et sevmeyenlere Hayret Ederim Vallaha Ben bayilirim
Harbiden öyle olmuşBen ne seviyom onu da bilmiyom ki:))
Benim gibisi de et hastasına düşer zaten şans işte
Ben artık seviyorumBen bayılırım ya nasıl hiç yemezsinizhele su sen nasıl et sevmezsin Et sevmeyenlere Hayret Ederim Vallaha Ben bayilirim
ay yok be ablaAy evet ya sen söyleyince hatırladım ya insan kötü oluyor bundan sonra sadece tartı günü tartılıcam yaşuan çok iyi anlıyorum seni herşeyden geçtim birde o fotoyu Sana ve @puantiyeli_kelebek gönderdim yalancı gibi hissettim kendimi
ayy kim deddiii onuBiri kelle pacami dedi
Merakla bekliyorum seni tuzunuda Çankırı Kaya tuzu ile değiştirmelisin en kısa zamandaay yok be ablahiç öyle düşünme
ben tartıda +2 kilobile görmüştüm
bu arada tuzu azaltmak ve 5 saat koymak bende fena işe yaradıctesini bekliyorum kilo güncellemek için
Ben o kuzunun yanaklarını öyle bir isircam kiiOyyy kuzuya bak yaa yanaklarından ısırcan bunu
Yayla havası toprak çocuklara çok çok iyi
Harika plan canım, ne okuyorsun elinde merak ettimSelamun aleykum kızlaaarrr
Nasılsınız bebişler
Bugün kendime bi plan yaptım onu uygulucam inşallah
Planım şöyle
Kahvaltı haberleri okuma çay keyfi faslını yaptım
sonra namaz okuma
sonra pilates 1 saat
sonra karakalem çalışması yapcam bu da 1 saati alır
Sonra yine namaz kuran
Sonra akşam yemeği hazırlık ve yeme işi
Sonra da dizi izleme ve okeeeyyyy
Sen de mi karataycisin canımKız çok doydum hani ben kaşık hesabı yapmadığımdan mesela ciğeri doyuncaya kadar yiyorum
Karpuz kavun bazen kaşıkla girişirim şişene kadar
Hoşgeldin yoğundun sanırımben geldim
evet ya ay sonu ya birde pazartesi izin alıp salıyla birleştiresim var o yüzden işleri bitirmem lazımHoşgeldin yoğundun sanırım
Anladım Canım kolay gelsin bende 17.30 bir aksilik grup gelmezse dükkandan çıkıp avm gitmek istiyorum tchiboda pantolon indirime girmiş beyaz pantolon bayram için almayı düşünüyorumevet ya ay sonu ya birde pazartesi izin alıp salıyla birleştiresim var o yüzden işleri bitirmem lazım
al tatlım iyi olur indirimdeyken almak lazım. burası küçük yer en bilinen lcw var başkada bir halt yokAnladım Canım kolay gelsin bende 17.30 bir aksilik grup gelmezse dükkandan çıkıp avm gitmek istiyorum tchiboda pantolon indirime girmiş beyaz pantolon bayram için almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?