Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

ay yok be abla hiç öyle düşünme
ben tartıda +2 kilobile görmüştüm
bu arada tuzu azaltmak ve 5 saat koymak bende fena işe yaradı ctesini bekliyorum kilo güncellemek için

ay yok be abla hiç öyle düşünme
ben tartıda +2 kilobile görmüştüm
bu arada tuzu azaltmak ve 5 saat koymak bende fena işe yaradı ctesini bekliyorum kilo güncellemek için
Merakla bekliyorum seni tuzunuda Çankırı Kaya tuzu ile değiştirmelisin en kısa zamanda

Oyyy kuzuya bak yaa yanaklarından ısırcan bunu
Yayla havası toprak çocuklara çok çok iyi
Ben o kuzunun yanaklarını öyle bir isircam kii
Harika plan canım, ne okuyorsun elinde merak ettim
Kız çok doydum hani ben kaşık hesabı yapmadığımdan mesela ciğeri doyuncaya kadar yiyorum
Karpuz kavun bazen kaşıkla girişirim şişene kadar
Sen de mi karataycisin canım

evet ya ay sonu ya birde pazartesi izin alıp salıyla birleştiresim var o yüzden işleri bitirmem lazım
Anladım Canım kolay gelsin bende 17.30 bir aksilik grup gelmezse dükkandan çıkıp avm gitmek istiyorum tchiboda pantolon indirime girmiş beyaz pantolon bayram için almayı düşünüyorum

Anladım Canım kolay gelsin bende 17.30 bir aksilik grup gelmezse dükkandan çıkıp avm gitmek istiyorum tchiboda pantolon indirime girmiş beyaz pantolon bayram için almayı düşünüyorum
al tatlım iyi olur indirimdeyken almak lazım. burası küçük yer en bilinen lcw var başkada bir halt yok
o yüzden pahalı pahalı alıyoruz valla. geçen bayramda bir tunik ve yelekli takım sordum 250 tl deyince b öyle oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…