- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Evet şimdi sitelere baktım herkes aynı dertten yanmış bugün vaktim olursa dükkan çıkışı Migros'a gideceğim hem Hindistan cevizi hem avakodo almayı düşünüyorum çünkü yumurtam yok sabahları doymuş olmuyorum malesef sen Nesin'e dikkat ediyorsun Hindistan cevizi alırkenEvet canım senin yediği n bozukmus yoksa tadı çok güzel ben severim ama dediğin gibi bende bimden iki kere aldım direk çöpe attım bozuk tu cunku
Yavru miyavsuyada görseydim ya allahım bende geliyorum akşama yetişirim
Anladım Canım afiyet olsunEvet canım buğday degirmende parcalaniyir onunla
İnşallah hep birlikte yanlız profil fotonuza bayıldımMerhaba ben de başladım. Dün ilk günüydü.Birbirimize destek verirsek inşallah güzel sonuçlar elde ederiz.
Geçmiş olsun bizleri habersiz bırakma rabbim Şafi ismi ile şifa versinKızlar yarın hastane günüm , ne kadar süreceği belli olmuyor.
Bazen bir gün bazen 1 hafta.
O nedenle bir süre siteye giremeyebilirim.
Yavru miyavsuyada görseydim ya allahım bende geliyorum akşama yetişirim
Ama var ya bu keçi pek bi evcimen çocukların peşinden ayrulmoyor. Çocukları gorwmeyince başlıyor më lemeyetevafuk55 eşime bu fotoyu attım bu keçiden gelirken köyünden getir diye ağzımın suyu aktı kız daha dün akşam yedim ama o dana Eti idi arkadaşda ben keçi ve kuzu Eti'ni pek severim
Burda da öyle derler yavru keçi demek çepiç bana sor keçileri bende Antalya'da yetişen keçi etlerine bayılırım çünkü Toroslarda yetişiyorlar dağda yani çocuklar çok haşır neşir olduysa ondan dır Canım bağırması sizlere afiyet bal şeker olsunAma var ya bu keçi pek bi evcimen çocukların peşinden ayrulmoyor. Çocukları gorwmeyince başlıyor më lemeye
Cumartesiye yetissen olur kuzumkız bu birde yavru buralarda buna çepiç diyorlar. Çok lezzetli oluyormuş
Ay canım onun bir bebekligi vardı görmen lazımdı hemen hemen 2 yaşına kadar acayip Tombakti. Eşim diyordu ki bu çocuk obez olacak diyordu çok kiziyordum. Ben ona marketten bir şey yediiyorum ekmek yemiyor niye obez olsun diyordum :))Yanlız minnak miyavsuyun ben gibi Göbişi var hatıra fotosuda çekilmiş
Sağolasın kuzumBurda da öyle derler yavru keçi demek çepiç bana sor keçileri bende Antalya'da yetişen keçi etlerine bayılırım çünkü Toroslarda yetişiyorlar dağda yani çocuklar çok haşır neşir olduysa ondan dır Canım bağırması sizlere afiyet bal şeker olsun
Bakıyorum hangisi EN buyukEvet şimdi sitelere baktım herkes aynı dertten yanmış bugün vaktim olursa dükkan çıkışı Migros'a gideceğim hem Hindistan cevizi hem avakodo almayı düşünüyorum çünkü yumurtam yok sabahları doymuş olmuyorum malesef sen Nesin'e dikkat ediyorsun Hindistan cevizi alırken
Aynen öyle bende bugün öyle yapıcam büyük ve sesini dinlemeyi düşünüyorumCanım genelde şans işi ama bozuksada malesef dıştan bozuk gorunmuyoki
Allah korusun Bencede yedirme ekmek paketli gıda asla ve asla iyi yapıyorsunAy canım onun bir bebekligi vardı görmen lazımdı hemen hemen 2 yaşına kadar acayip Tombakti. Eşim diyordu ki bu çocuk obez olacak diyordu çok kiziyordum. Ben ona marketten bir şey yediiyorum ekmek yemiyor niye obez olsun diyordum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?