Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

LCW aman ben sevmiyorum ya burada mantar gibi türedi herkes oradan giyor ya sorma kilolu iken gelmişti benim giydiğimden herkesde var pişti oluyorsun çok pahalıymış tunik aman allahım sen hiç oxxo alışveriş yaptın mı bu mağaza internet üzerinden satış yapıyor ben hiç kıyafet almadım internet üzerinden

lcwdan bir çocuklara alıyorum birde evde giyeceğim penye eşofman altı türü şeyler alıyorum
internetten alıyorum canım sefa merve modanisa falan ama fetöcü çıktıya modanisa almam artık. 250 tlye 3-4 tunik aldım mart gibi ama birini sonra hiç beğenmedim iade de etmemiştim duruyor dolapta. şimdi bayrama geçen gösterdiğim elbiseye bakıyorum sonra kışlıklara geçeceğim.
birde okul açılacak çocuklara baya yüklü bir alışveriş beni bekliyor

Anladım Canım bende hiç almadım koton var burada beğendiğim sadece internet mağazasında emin olamadım bende Allah kolaylık versin okul alışverişleri baya pahalı oluyor ya

Anladım Canım bende hiç almadım koton var burada beğendiğim sadece internet mağazasında emin olamadım bende Allah kolaylık versin okul alışverişleri baya pahalı oluyor ya
kıyafete bi 500 ayırdım küçük kreşe başlıycak
kırtasiye parasıda bi 300-350 tutar canım kötü denk geldi kurban bayramıyla

Selam citir simitlerim yanina beyaz peynirlerim ve sicak caylarimcanim simit cekiyor cok cok cok
Umarim iyisinizdir
Ben cok iyi hissediyorum kendimi.
Bugun kolumdaki sargi cikti ve bogaz enfeksiyonum gecti. Ikisinide koruma donemindeyim bu cumleyi kilom icinde kuracagim bir gun

Bugun dyt.gorusmemi carsambaya aldirdim. Artik arkadan nal toplamayacagim

11 agustos:85.3
18 agustos:84.4
Bugun: 83.7

-700
kizlar bu hafta hic kas kaybi yasamamisim 700un 700uzude yagdan

kızlaaar
nasılsınız bakalım
benim bu haftam çok kötüydü ama yine de kilo verdim yarın sonucu paylaşırım sizinle
evdeyken vegan olmak çok kolaydı ama dışarıda serseme döndüm resmen yiyecek hiçbir şey bulamadım. simit de yediğim oldu mısır da. kilo verdim belki ama sağlıklı beslenemiyorum.
hatta keşke karatay yapsaydım dedim Miyav_su leptin ile kilo verseydim dedim ama hem leptin hem veganlık ölürüm bayılır kalırım. 2 saatte bir bir şey yemek gerekiyor mecbur. alışacağım artık beslenme çantası hazırlayacağım,sefer tası falan taşıyacağım

oyy canım çok sevindim harikasın
çarşambaya da aldırman süper olmuş takımla beraber daha rahat hareket edersin

Merhaba kizlar listeden cikmisim ama olsun
Bi sure giremedim
Ufak bi gida zehirlenmesi yasadim
Uzerine dusuk yaptim
Simdilerde doktorumu deistirdim muayenemi oldum doktorum cok iyi
Polistik over sendromu tanisi kondu buda neden kilo vermedigimi kolay
Onu gosterio
Adet sonrasi rahim fikmi cekilecek
Adetkende hormonlarima bakilacak tekrar
Sizi cok ozledim ama atlatana kadr giremedim kusura bakmayin......

Canim benim bu dunya sabir dunyasi hepimiz bir sekilde sinaniyoruz
Allah sabir versin insallah lutfen guclu kalmaya calis. Allahin izniyle sonuclarin bi ciksin, insallah guzel gunler seni bekliyor

Evdeyken demissin canim. Acaba simdi okula falan mi gittin?
Bende memlekette duzenimi olusturdum ama sehir disina cikip tek kalinca umarim alt ust olmaz duzenim

canım çok ama çok geçmiş olsun

Evdeyken demissin canim. Acaba simdi okula falan mi gittin?
Bende memlekette duzenimi olusturdum ama sehir disina cikip tek kalinca umarim alt ust olmaz duzenim
canım şu an tam okul değil ama onun koşturmacaları da başladı maalesef. o da olunca iyice alt üst olacağım zaten hiç sorma. şimdiden düzeni kurmam lazım.
keşke ben de 2 öğün yapabilsem karatay gibi ama benim vücudum kaldırmıyor.

Ayni Canim bende ara ogunsuz cok halsiz kaliyorum ne yazik ki. Umarım düzene gireriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…