Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

sen gene iyisin ablacım benim ertesi güne +900 olmuştu hatırlıyosun nasıl sinirim bozulmuştu

Herşey tamam ekmek okeyde meyveli sodayı içerken bir kez daha düşün yada sade maden suyunu 2 marka iç benden küçük bir tavsiye sırma yada sarı kız olsun latte de olmamış
Eveeettt sarıkız olsun bizim oralardan
Bide hakkaten sade sodanın içine limon sıkıp içmek çok daha güzel

Bence gayet güzel canım, yemeği 5 te bitirmen de artı puan verir sana

Kız çok doydum hani ben kaşık hesabı yapmadığımdan mesela ciğeri doyuncaya kadar yiyorum
Karpuz kavun bazen kaşıkla girişirim şişene kadar

Eveeettt sarıkız olsun bizim oralardan
Bide hakkaten sade sodanın içine limon sıkıp içmek çok daha güzel
Katılıyorum ben ara sıra nane yaprağı koyuyorum harika oluyor sarıkız ve sırmada nitrat yok kızlar bilginize Kızılay'da malesef nitrat olduğu için iade edildi o iade edilen maden suları iç piyasaya sürüldü malesef

Evet haftada yada 2 haftada bir yemeye çalışıyorum bebiş et sevmediğimden b12 iğnesi kullanıyorum sürekli zati
Bende çok kullandım o iğneyi sora sora Bağdat bulunurmuş ciğerde özellikle ama özellikle kuzu ciğerinde çok fazla bende ayda 2 defa yemeye çalışıyorum birde kekikle yap vitamin hat safhada unsuz olucak bu arada

Evet sağosun büyüklerimiz bizim sağlığımızı çok düşünür
Zamanında fındığın iade edilip okullarda çocuklara dağıtılması gibi

Güzel bir program olmuş Canım beğendim

Unsuz yapıyorum zati
Allahtan ciğeri seviyorum
Dalak böbrek yürek hiç yiyemiyorum ya

Evet sağosun büyüklerimiz bizim sağlığımızı çok düşünür
Zamanında fındığın iade edilip okullarda çocuklara dağıtılması gibi
Bir tek fındık mı bizden önceki nesile hatta bu kadın geçenlerde öldü tvde hep mercimekli yemekler ve mercimeğin faydası anlatılıp insanlarımıza yedirilmişti iç piyasada tüketilmesi sağlanmıştı

Nasıl bunun vebalini verecekler acaba
Allah ıslah etsin

sen gene iyisin ablacım benim ertesi güne +900 olmuştu hatırlıyosun nasıl sinirim bozulmuştu
Ay evet ya sen söyleyince hatırladım ya insan kötü oluyor bundan sonra sadece tartı günü tartılıcam ya şuan çok iyi anlıyorum seni herşeyden geçtim birde o fotoyu Sana ve @puantiyeli_kelebek gönderdim yalancı gibi hissettim kendimi

Bende yemiyordum ama artık yiyorum bu sene kelle paça yemeği düşünüyorum kurban kesersek rabbim izin verirse kendi kurbanımdan yapmayı planlıyorum unsuz
İnşallah rabbim elinizi bollaştırsın da nasip etsin canım benim
Yaa annem neredeyse her kurban kelle ve işkembe yapar daha bu yaşıma kadar tadına dahi bakmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…