Off o karını annemler közde yapıyorlar efsane oluyor bayılırımBen hepsini yiyorum yaaHatta kelle çorbası da yiyorum annem yapıyo tek yiyemediiğim karın
Ben lisansimi ODTU'de, master'i da Bilkent'te yaptim. Master'in ikinci senesinde amerika'da istedigim okullara basvurdum (7-8 tane), o okullardan ilgilendigim alanda calisan hocalara da mail attim (her okuldan 2-3 tane). TOEFL ve GRE sonuclarim iyiydi, ortalamam da yuksek sayilirdi. Basvuru zamani ekim gibi basliyip aralik-ocak civari bitiyo Amerika icin, subat gibi sonuclar gelmeye basliyo. Basvurular icin referans mektubu, transkriptler, sinav sonuclari (toefl, gre), ve niyet mektubu gerekiyo, bir de basvuru ucreti var tabi. Burs teklifi aldiysan nisan 15'e kadar cevap vermeni istiyolar teklife. Bu sekilde bikac yerden istedigim civarda burslarla kabul aldim, erkek arkadasimla beraber basvurmustuk. Ikimizin de kabul aldigi, en icimize sinen yere geldik sonuc olarak=)Ben ikisi icinde sormustum, sende dusunup ikisinide cevaplamissin. Dedigin cok dogru hocadan hocaya degisiyorturkiyede hoca ogrenci iliskisi maglum cok seviyeli ve araya baska seyler giriyor ve akademik kariyeri onleyici etkenler doguyor. Torpil vs.
Sen mumkunse biraz tez sureclerinden bahsedebilir misin acaba
Mesela y.lisanstan sonra neler oldu neler yaptin
Canım bölümün neydi seninBen lisansimi ODTU'de, master'i da Bilkent'te yaptim. Master'in ikinci senesinde amerika'da istedigim okullara basvurdum (7-8 tane), o okullardan ilgilendigim alanda calisan hocalara da mail attim (her okuldan 2-3 tane). TOEFL ve GRE sonuclarim iyiydi, ortalamam da yuksek sayilirdi. Basvuru zamani ekim gibi basliyip aralik-ocak civari bitiyo Amerika icin, subat gibi sonuclar gelmeye basliyo. Basvurular icin referans mektubu, transkriptler, sinav sonuclari (toefl, gre), ve niyet mektubu gerekiyo, bir de basvuru ucreti var tabi. Burs teklifi aldiysan nisan 15'e kadar cevap vermeni istiyolar teklife. Bu sekilde bikac yerden istedigim civarda burslarla kabul aldim, erkek arkadasimla beraber basvurmustuk. Ikimizin de kabul aldigi, en icimize sinen yere geldik sonuc olarak=)
saol cnm ins....❤❤❤Çok geçmiş olsun canımÇok üzüldüm istediğin vakiite tekrar hayırlısıyla bebek sahibi olursun umarım
Hımm kısır mi bak bakEvet gelelim menümeBu arada menüm belki çok gelir ama 17 yaşında minik bir kozayım ben Daha kelebek olamadım
Menüm:
Sabah (07.45):
1 yumurayla omlet
1 kupa süt
Domates
Salatalık
1 dilim yulaflı ekmek
Ara: (12.00):
200 ml süt
Akşam (16.00):
1 kase tavuk suyu çorbası
1 kase kısır
Şekersiz çay
Ara: (18.30):
1 incir
Ara:
Yeşilçay + 2 yk yoğurt
Su: 2.7 litre
Spor:
15 dk yürüyüş
Jillian Level 1 4/30
150 ip atlama
Ay ben onu yiyemiyorum bir tekOff o karını annemler közde yapıyorlar efsane oluyor bayılırım
Ben ilk günlerde şınav cekemiyordum kolayini bileMiyav_su Bana iziiin vermiştii ama Evet canıım çok terliyoruum Jıllıan bitiyor banyoya koşuyorum Ama güzel 4 gündür iyi gidiyor
Oh süpersiiinBen ilk günlerde şınav cekemiyordum kolayini bileama bugun 7 tane çektim
Çok çok güzel bi menü böyle giderse kısa sürede ulaşırsın hedefineSelam kızlar menumu vereyim
Sabah ılık.limonlu su
Kahvaltı 11.00: kk peynir 2 has yumurta
5 zeytin domates salatalık
Maydanoz bir dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi yarım kurabiye 3 parmak kadar pestil(ince zaten)
Aksam 18.30: 1 kase mercimek çorbası
Bol salata 2 bardak ayran
Ara: süt içerim
3 litre su
Spor olarak
450 ip atlama
Jillian level1 5/30
45 Sumo Squad
Yooo hiç de çok değil akşamı zaten 4 te yemişsin ooo dünya kadar zaman geçmiş üstündenEvet gelelim menümeBu arada menüm belki çok gelir ama 17 yaşında minik bir kozayım ben Daha kelebek olamadım
Menüm:
Sabah (07.45):
1 yumurayla omlet
1 kupa süt
Domates
Salatalık
1 dilim yulaflı ekmek
Ara: (12.00):
200 ml süt
Akşam (16.00):
1 kase tavuk suyu çorbası
1 kase kısır
Şekersiz çay
Ara: (18.30):
1 incir
Ara:
Yeşilçay + 2 yk yoğurt
Su: 2.7 litre
Spor:
15 dk yürüyüş
Jillian Level 1 4/30
150 ip atlama
Evet öyle oldu canım dershaneydim 2 ye kadar tatlı yemiyim diye sütümü götürdümYooo hiç de çok değil akşamı zaten 4 te yemişsin ooo dünya kadar zaman geçmiş üstünden
Benim manevi işlerim vardı onlarla haşır neşirdimNerelerdesiniiiizNeden yoksunuuz
İyi yapmışsın bebişEvet öyle oldu canım dershaneydim 2 ye kadar tatlı yemiyim diye sütümü götürdüm
Süpersiin canımBenim manevi işlerim vardı onlarla haşır neşirdim
İşlerim bitti adaçayımı yapıp geldim
Evet başarılı geçmiş bugün herkesteİyi yapmışsın bebiş
Ben de bugün komşudaki gül tatlısı ve hurma tatlısına naynnn dedim
Bugün genel itibariyle kaçamak yapan yok gibi
Çok güzel olmuş öyle dedilerEvet başarılı geçmiş bugün herkesteGül tatlısıı hurma tatlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?