Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Selam kızlar menumu vereyim
Sabah ılık.limonlu su
Kahvaltı 11.00: kk peynir 2 has yumurta
5 zeytin domates salatalık
Maydanoz bir dilim ekmek

Ara: Türk Kahvesi yarım kurabiye 3 parmak kadar pestil(ince zaten)

Aksam 18.30: 1 kase mercimek çorbası
Bol salata 2 bardak ayran

Ara: süt içerim
3 litre su

Spor olarak
450 ip atlama
Jillian level1 5/30
45 Sumo Squad

Evet gelelim menüme Bu arada menüm belki çok gelir ama 17 yaşında minik bir kozayım ben Daha kelebek olamadım

Menüm:
Sabah (07.45):
1 yumurayla omlet
1 kupa süt
Domates
Salatalık
1 dilim yulaflı ekmek

Ara: (12.00):
200 ml süt

Akşam (16.00):
1 kase tavuk suyu çorbası
1 kase kısır
Şekersiz çay

Ara: (18.30):
1 incir

Ara:
Yeşilçay + 2 yk yoğurt

Su: 2.7 litre

Spor:
15 dk yürüyüş
Jillian Level 1 4/30
150 ip atlama

Ben lisansimi ODTU'de, master'i da Bilkent'te yaptim. Master'in ikinci senesinde amerika'da istedigim okullara basvurdum (7-8 tane), o okullardan ilgilendigim alanda calisan hocalara da mail attim (her okuldan 2-3 tane). TOEFL ve GRE sonuclarim iyiydi, ortalamam da yuksek sayilirdi. Basvuru zamani ekim gibi basliyip aralik-ocak civari bitiyo Amerika icin, subat gibi sonuclar gelmeye basliyo. Basvurular icin referans mektubu, transkriptler, sinav sonuclari (toefl, gre), ve niyet mektubu gerekiyo, bir de basvuru ucreti var tabi. Burs teklifi aldiysan nisan 15'e kadar cevap vermeni istiyolar teklife. Bu sekilde bikac yerden istedigim civarda burslarla kabul aldim, erkek arkadasimla beraber basvurmustuk. Ikimizin de kabul aldigi, en icimize sinen yere geldik sonuc olarak=)

Canım bölümün neydi senin Ben de ya tıp ya da Boğaziçi / Odtü Endüstri düşünüyorum

Hımm kısır mi bak bak Miyav_su kısır yemiş senin ki canım jillian nasıl gidiyor ben çok terliyorum ya

Çok çok güzel bi menü böyle giderse kısa sürede ulaşırsın hedefine

Yooo hiç de çok değil akşamı zaten 4 te yemişsin ooo dünya kadar zaman geçmiş üstünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…