Zararlı olan her şey de güzel zatenÇok güzel olmuş öyle dediler
Tabiki deeZararlı olan her şey de güzel zatenOlsuun tartı da gördüğümüz rakam her şeye yeter
Çok çok güzel bi menü böyle giderse kısa sürede ulaşırsın hedefine
Şekerpare deme öyle hemen deme demeTabiki dee
İki şey yememi engelledi
1 pilatesi bitirip gitmiştim
2 şerbetli tatlıları değil çikolatalıları severim ( şekerpare reel sayılar kümesinin dışında )
Yaa nasıl demem nassııllllŞekerpare deme öyle hemen deme demebayılırım yaaa
Benim de canım, en sevdiğim şerbetli tatlı.Yaa nasıl demem nassııllll
Çok seviyorum ya öyle böyle değillll
Oyyy tamam kuzum dememBenim de canım, en sevdiğim şerbetli tatlı.sen yine de deme bak senin adının karşısında hedefe ulaşıldı yazıyor ya bende 10.7 kilo diyor yaaa
Ayy ağzın sekerpare yesin seninOyyy tamam kuzum demem
Sabret kasımda hedefinde olacaksın
Ben lisansimi ODTU'de, master'i da Bilkent'te yaptim. Master'in ikinci senesinde amerika'da istedigim okullara basvurdum (7-8 tane), o okullardan ilgilendigim alanda calisan hocalara da mail attim (her okuldan 2-3 tane). TOEFL ve GRE sonuclarim iyiydi, ortalamam da yuksek sayilirdi. Basvuru zamani ekim gibi basliyip aralik-ocak civari bitiyo Amerika icin, subat gibi sonuclar gelmeye basliyo. Basvurular icin referans mektubu, transkriptler, sinav sonuclari (toefl, gre), ve niyet mektubu gerekiyo, bir de basvuru ucreti var tabi. Burs teklifi aldiysan nisan 15'e kadar cevap vermeni istiyolar teklife. Bu sekilde bikac yerden istedigim civarda burslarla kabul aldim, erkek arkadasimla beraber basvurmustuk. Ikimizin de kabul aldigi, en icimize sinen yere geldik sonuc olarak=)
Tebrikler canım. .Selam citir simitlerim yanina beyaz peynirlerim ve sicak caylarimcanim simit cekiyor cok cok cok
Umarim iyisinizdir
Ben cok iyi hissediyorum kendimi.
Bugun kolumdaki sargi cikti ve bogaz enfeksiyonum gecti. Ikisinide koruma donemindeyimbu cumleyi kilom icinde kuracagim bir gun
Bugun dyt.gorusmemi carsambaya aldirdim. Artik arkadan nal toplamayacagim
11 agustos:85.3
18 agustos:84.4
Bugun: 83.7
-700
kizlar bu hafta hic kas kaybi yasamamisim 700un 700uzude yagdan
Kurabiye nayir diğerleri çok güzel afiyet olsun canimSelam kızlar menumu vereyim
Sabah ılık.limonlu su
Kahvaltı 11.00: kk peynir 2 has yumurta
5 zeytin domates salatalık
Maydanoz bir dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi yarım kurabiye 3 parmak kadar pestil(ince zaten)
Aksam 18.30: 1 kase mercimek çorbası
Bol salata 2 bardak ayran
Ara: süt içerim
3 litre su
Spor olarak
450 ip atlama
Jillian level1 5/30
45 Sumo Squad
Afiyet olsun canım bence gayet iyiEvet gelelim menümeBu arada menüm belki çok gelir ama 17 yaşında minik bir kozayım ben Daha kelebek olamadım
Menüm:
Sabah (07.45):
1 yumurayla omlet
1 kupa süt
Domates
Salatalık
1 dilim yulaflı ekmek
Ara: (12.00):
200 ml süt
Akşam (16.00):
1 kase tavuk suyu çorbası
1 kase kısır
Şekersiz çay
Ara: (18.30):
1 incir
Ara:
Yeşilçay + 2 yk yoğurt
Su: 2.7 litre
Spor:
15 dk yürüyüş
Jillian Level 1 4/30
150 ip atlama
Canim cok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin. Her şey bizim için Rabbim hayırlı zamanda verecek demek ki..Saol kuzum bunada sukur diyorum
Simdiki korkum film nasil cekilcek agrilimi agrisizmi sonuc iyi mi cikacak kotu mu cikacak diye inanki beterin beteri var oyuzden sukrediyorum
Irmik helvasinin saati pek olmamis canım. Ama tartı ve günün kalanı harikaOncelikle şunu belirteyim bugün 64.9 dum yani 600 gr gitmiş şimdiden demek ki dikkat edince kilolar gidiyormuş sonunda 64 u ucundan gördüm darısı 63 un ucuna :) neyse menu mü yazayım
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta domates salatalık 1 çatal reçel peynir
Öğle 1 dilim ekmek menemen zeytin peynir salatalık
Aksam 1 tabak taze fasulye salata
Ara 2 yk irmik helvası
Kardesim istedi pisirdim ama dayanamıyorum irmige napim yarın telafi ederim spor yok bol bol ev işi yaptım bahçeden salatalık acur toplayıp turşu mu kurdum sonra fasulye toplayıp yemek pisirdim baya kalori yakmissimdir (kendimi öyle kaldırıyorum ama gerçekten yorgundum spor yapamadım)
Evet ben minik Koza ya izin verdim onun çünkü kilosu iyi bizlere göreMiyav_su Bana iziiin vermiştii ama Evet canıım çok terliyoruum Jıllıan bitiyor banyoya koşuyorum Ama güzel 4 gündür iyi gidiyor
Kim yemiş helvayıIrmik helvasinin saati pek olmamis canım. Ama tartı ve günün kalanı harika
Pestilin ince olması seni kurtarmıyor cicimSelam kızlar menumu vereyim
Sabah ılık.limonlu su
Kahvaltı 11.00: kk peynir 2 has yumurta
5 zeytin domates salatalık
Maydanoz bir dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi yarım kurabiye 3 parmak kadar pestil(ince zaten)
Aksam 18.30: 1 kase mercimek çorbası
Bol salata 2 bardak ayran
Ara: süt içerim
3 litre su
Spor olarak
450 ip atlama
Jillian level1 5/30
45 Sumo Squad
Afiyet olsun kısırı sonunda ablan yapmış oh ne güzel zaten ip atlayarak eritmişsinEvet gelelim menümeBu arada menüm belki çok gelir ama 17 yaşında minik bir kozayım ben Daha kelebek olamadım
Menüm:
Sabah (07.45):
1 yumurayla omlet
1 kupa süt
Domates
Salatalık
1 dilim yulaflı ekmek
Ara: (12.00):
200 ml süt
Akşam (16.00):
1 kase tavuk suyu çorbası
1 kase kısır
Şekersiz çay
Ara: (18.30):
1 incir
Ara:
Yeşilçay + 2 yk yoğurt
Su: 2.7 litre
Spor:
15 dk yürüyüş
Jillian Level 1 4/30
150 ip atlama
Üzüm Yemen iyi olmuş kan yapar afiyet olsun yarasın fıstıkYeme faslı bittiğine göre menü paylaşayım
Sabah 1 yumurta 1 zeytin yarım dilim ekmek
Arada siyah taze üzüm yedim valla 10,15 adet varmıştır
Akşam da patates yemeği ve cacık
Niyeyse akşam bi şeyler atıştırcam gibi geliyo ya hadi hayırlısı bakalım
Sporum daaaa
1 saat pilatessssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?