Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Tabiki dee
İki şey yememi engelledi
1 pilatesi bitirip gitmiştim
2 şerbetli tatlıları değil çikolatalıları severim ( şekerpare reel sayılar kümesinin dışında )
Şekerpare deme öyle hemen deme deme bayılırım yaaa

harikasin tebrik ederim
Bakalim ben neler yapacagim
Cok tesekkurler bilgi icin

Tebrikler canım. .
Kurabiye nayir diğerleri çok güzel afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım bence gayet iyi

@düşlerakademisi çok geçmiş olsun canım insanın bütün hayalleri yıkılıyor çok kötü bi duygu bende düşük yapmıştım Rabbim tekrardan bi evlat daha verdi acısını hafifletti ins sende en kisa zamanda tekrar hamile kalırsın ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın

Saol kuzum bunada sukur diyorum
Simdiki korkum film nasil cekilcek agrilimi agrisizmi sonuc iyi mi cikacak kotu mu cikacak diye inanki beterin beteri var oyuzden sukrediyorum
Canim cok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin. Her şey bizim için Rabbim hayırlı zamanda verecek demek ki..

Oncelikle şunu belirteyim bugün 64.9 dum yani 600 gr gitmiş şimdiden demek ki dikkat edince kilolar gidiyormuş sonunda 64 u ucundan gördüm darısı 63 un ucuna :) neyse menu mü yazayım
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta domates salatalık 1 çatal reçel peynir
Öğle 1 dilim ekmek menemen zeytin peynir salatalık
Aksam 1 tabak taze fasulye salata
Ara 2 yk irmik helvası
Kardesim istedi pisirdim ama dayanamıyorum irmige napim yarın telafi ederim spor yok bol bol ev işi yaptım bahçeden salatalık acur toplayıp turşu mu kurdum sonra fasulye toplayıp yemek pisirdim baya kalori yakmissimdir (kendimi öyle kaldırıyorum ama gerçekten yorgundum spor yapamadım)

Irmik helvasinin saati pek olmamis canım. Ama tartı ve günün kalanı harika

Pestilin ince olması seni kurtarmıyor cicimafiyet olsun

Afiyet olsun kısırı sonunda ablan yapmış oh ne güzel zaten ip atlayarak eritmişsin

Üzüm Yemen iyi olmuş kan yapar afiyet olsun yarasın fıstık umarım birşeyler atıştırmamışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…