Geçmiş olsun rabbim şifa versin en kısa zamanda bir bebişin olsunMerhaba kizlar listeden cikmisim ama olsun
Bi sure giremedim
Ufak bi gida zehirlenmesi yasadim
Uzerine dusuk yaptim
Simdilerde doktorumu deistirdim muayenemi oldum doktorum cok iyi
Polistik over sendromu tanisi kondu buda neden kilo vermedigimi kolay
Onu gosterio
Adet sonrasi rahim fikmi cekilecek
Adetkende hormonlarima bakilacak tekrar
Sizi cok ozledim ama atlatana kadr giremedim kusura bakmayin......
Canın simit filan çekmesin duydun muSelam citir simitlerim yanina beyaz peynirlerim ve sicak caylarimcanim simit cekiyor cok cok cok
Umarim iyisinizdir
Ben cok iyi hissediyorum kendimi.
Bugun kolumdaki sargi cikti ve bogaz enfeksiyonum gecti. Ikisinide koruma donemindeyimbu cumleyi kilom icinde kuracagim bir gun
Bugun dyt.gorusmemi carsambaya aldirdim. Artik arkadan nal toplamayacagim
11 agustos:85.3
18 agustos:84.4
Bugun: 83.7
-700
kizlar bu hafta hic kas kaybi yasamamisim 700un 700uzude yagdan
Sen leptinin olmadan da güzel kilo veriyorsun merak etme bence böyle sürdür gidebildiği yere kadarkızlaaar
nasılsınız bakalım
benim bu haftam çok kötüydü ama yine de kilo verdim yarın sonucu paylaşırım sizinle
evdeyken vegan olmak çok kolaydı ama dışarıda serseme döndüm resmenyiyecek hiçbir şey bulamadım. simit de yediğim oldu mısır da. kilo verdim belki ama sağlıklı beslenemiyorum.
hatta keşke karatay yapsaydım dedimMiyav_su leptin ile kilo verseydim dedim ama hem leptin hem veganlık ölürüm bayılır kalırım. 2 saatte bir bir şey yemek gerekiyor mecbur. alışacağım artık beslenme çantası hazırlayacağım,sefer tası falan taşıyacağım
Aferin sana o yüzden sağlıklısınBen hepsini yiyorum yaaHatta kelle çorbası da yiyorum annem yapıyo tek yiyemediiğim karın
Ah hiç sorma dün ki kadar kötü bir olay yaşamadımNerelerdesiniiiizNeden yoksunuuz
Ay hadi inşallah Canım senin yapıcanı inanıyorum fıstık CimcimemCanım bölümün neydi seninBen de ya tıp ya da Boğaziçi / Odtü Endüstri düşünüyorum
En çok okumak istediğim okuldu odtü ne güzel aferin sana hep hayatın boyunca böyle başarılı olman dileğiyleBen lisansimi ODTU'de, master'i da Bilkent'te yaptim. Master'in ikinci senesinde amerika'da istedigim okullara basvurdum (7-8 tane), o okullardan ilgilendigim alanda calisan hocalara da mail attim (her okuldan 2-3 tane). TOEFL ve GRE sonuclarim iyiydi, ortalamam da yuksek sayilirdi. Basvuru zamani ekim gibi basliyip aralik-ocak civari bitiyo Amerika icin, subat gibi sonuclar gelmeye basliyo. Basvurular icin referans mektubu, transkriptler, sinav sonuclari (toefl, gre), ve niyet mektubu gerekiyo, bir de basvuru ucreti var tabi. Burs teklifi aldiysan nisan 15'e kadar cevap vermeni istiyolar teklife. Bu sekilde bikac yerden istedigim civarda burslarla kabul aldim, erkek arkadasimla beraber basvurmustuk. Ikimizin de kabul aldigi, en icimize sinen yere geldik sonuc olarak=)
Aferin sanaEvet öyle oldu canım dershaneydim 2 ye kadar tatlı yemiyim diye sütümü götürdüm
Hurma ve Gül tatlısını ilk kez duyuyorumİyi yapmışsın bebiş
Ben de bugün komşudaki gül tatlısı ve hurma tatlısına naynnn dedim
Bugün genel itibariyle kaçamak yapan yok gibi
Buna katılıyorum zararlı olan herşey çok güzel zatenZararlı olan her şey de güzel zatenOlsuun tartı da gördüğümüz rakam her şeye yeter
Şerbetli bir tatlı anladım ben sadece sütlacı ve güllacı severdim artık onlarda geride kaldıTabiki dee
İki şey yememi engelledi
1 pilatesi bitirip gitmiştim
2 şerbetli tatlıları değil çikolatalıları severim ( şekerpare reel sayılar kümesinin dışında )
Senin hemen iştahın kabarıyorŞekerpare deme öyle hemen deme demebayılırım yaaa
Herkes girerde sen pestilAyy ağzın sekerpare yesin seninKasım çok yakın inşallah kısa fit girerim gireriz hepimiz
Tebrik ederim seni pek ekmek,bazlama,reçel ve bisküvi ile veriyorsun ya maşallah Sana Can'ımOncelikle şunu belirteyim bugün 64.9 dum yani 600 gr gitmiş şimdiden demek ki dikkat edince kilolar gidiyormuş sonunda 64 u ucundan gördüm darısı 63 un ucuna :) neyse menu mü yazayım
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta domates salatalık 1 çatal reçel peynir
Öğle 1 dilim ekmek menemen zeytin peynir salatalık
Aksam 1 tabak taze fasulye salata
Ara 2 yk irmik helvası
Kardesim istedi pisirdim ama dayanamıyorum irmige napim yarın telafi ederim spor yok bol bol ev işi yaptım bahçeden salatalık acur toplayıp turşu mu kurdum sonra fasulye toplayıp yemek pisirdim baya kalori yakmissimdir (kendimi öyle kaldırıyorum ama gerçekten yorgundum spor yapamadım)
Senin hemen iştahın kabarıyorşu saçını çekeyimde bir daha Canın her yazılanı istemesin
Günaydın canımGünaydın kızlar
Galiba bu ara ben arayış icerisindeyimHerkes girerde sen pestilbende bu insülin direnci ile zor gireriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?