Akşam ki menüne bayıldım Konya etli ekmeği değil mi afiyet olsun yalnız onca şey yiyip Çarşamba kilonda kalman süper demek ki uydurduğun triliçe Leslie işe yaramışGünaydınnn
dünkü menüm
sabah
haşlanmış yumurta iki dilim ekmek zeytin peynir
ara: yeşilçay
öğlen
meyve salatası yaptım yarısını çocuklar yedi
ara:yeşilçay
akşam
eşim etliekmek yaptırdı bir bardak ayranla 3 dilim yedim.
bugün kızımın doğum günü annemler pasta almışlar bir dilimin yarısı kadar yedim yemiycem dedim ama annemin bi bakışı zaten tüm pastayı tek lokmada yutturur
spor olarakta 40 dakika evde lesli yaptım (trileçe-prenses leslisikafadan uyduruk bir lesli oldu yani ama iyi ter attım)
sabah tartıldığımda çarşamba günkü kilomla aynıydı
Karataya göre kaynatıldığından dolayı meyve şekeri glikoza dönüyor Canım şekerliGaliba bu ara ben arayış icerisindeyimhem o pestilin içine şeker bile girmiyor doğal uzumden duttan yapılıyor
Kız jillian dedin aklıma geldi. Ben bu hatunu dün gece araştırdım bu kadın da kiloluymus gencligindeİp atla boşver Leslie yap jillian yap
evet kuzum konya etliekmeği. burda her fırın yapar ekmek gibi normal bişey yani sıkıştıkmı etliekmek. birde saat 8i geçmişti yediğimde gerçekten hiç artmamış kilom çok sevindim. sanırım doğru yolda gidiyorum. biraz erken yesek ekside bile olabilirmişim ama eşim esnaf 8 buçuktan önce eve gelmezAkşam ki menüne bayıldım Konya etli ekmeği değil mi afiyet olsun yalnız onca şey yiyip Çarşamba kilonda kalman süper demek ki uydurduğun triliçe Leslie işe yaramışpastayı da telafi etmişsin
Gördün mü kadında Nasıl işe yaramış yap bence asla bırakma bende dün spora gidemedim bugünde öyle olucak ptesi kaldı artıkKız jillian dedin aklıma geldi. Ben bu hatunu dün gece araştırdım bu kadın da kiloluymus gencligindebefore after fotosu var. Jillian bile kiloluymus yani bugün 6. Günüm canım yapacam. Sonra da 6w6p ye gececem inşallah
Ah ah sorma esnaf olunca hiçbirşey düzenli değil malesef elinde olmuyor insanın eşini ve seni çok iyi anlıyorum etli ekmek lahmacun gibi faydalı hamuru ince ya bende zaten babam Konyalı çok iyi biliriz bıçak arasını pide sevmem ama sade pide olursa bayılırımevet kuzum konya etliekmeği. burda her fırın yapar ekmek gibi normal bişey yani sıkıştıkmı etliekmek. birde saat 8i geçmişti yediğimde gerçekten hiç artmamış kilom çok sevindim. sanırım doğru yolda gidiyorum. biraz erken yesek ekside bile olabilirmişim ama eşim esnaf 8 buçuktan önce eve gelmez
pastayı hiç yemek istememiştim. işin kötüsü bugünde eşim alır pasta kvgille kesmek için. dün annemlerle kestikya
bugün nasıl sıvışıcam bakalım
Yok kuzum asla bırakmak yokGördün mü kadında Nasıl işe yaramış yap bence asla bırakma bende dün spora gidemedim bugünde öyle olucak ptesi kaldı artık
belki hiç yemem canım midem bulanıyo falan derimAh ah sorma esnaf olunca hiçbirşey düzenli değil malesef elinde olmuyor insanın eşini ve seni çok iyi anlıyorum etli ekmek lahmacun gibi faydalı hamuru ince ya bende zaten babam Konyalı çok iyi biliriz bıçak arasını pide sevmem ama sade pide olursa bayılırım1 çatal al bırak Canım sana tavsiyem hazır korumuşken kilonu
Kaç yaşında canım bir tane miydibenimki aradı anne hediyemi aldınmı diye
hiç mütevazi değiliz yav
İyi fikir bak o aklıma gelmedibelki hiç yemem canım midem bulanıyo falan derim
Şimdikiler öyle benim kız yeğenim var teşekkür bile etmez bu nesil böyle artıkbenimki aradı anne hediyemi aldınmı diye
hiç mütevazi değiliz yav
ay sormaİyi fikir bak o aklıma gelmedikız hamile sanmasın kayınvaliden
yok canım iki tane biri 8 biri 3 yaşındaKaç yaşında canım bir tane miydi
Ay öyleyse hiç yapma Canım zaten eşinle sorunların var rabbim bunları bağışlasınay sormaMiyav_su
istiyorlar ama bakmıyorlar
sinir oluyorum.
altımda oturuyor kendisi ama benim kızım 3 yaşında kreşe başladı oğlum doğalı beri bakıcıda ama hanım torun istiyor bende dedim bakanmı var diye yüzüne o gün bugündür ses yok annemde çok baskı kuruyor ama o rahatsız bakamaz yeter bana 2 civciv Rabbim acılarını göstermesin
Damam:)
Bu arada kızlar buraya yazmayı unuttum geçenlerde Hindistan cevizi yiyeceğimi söylemiştim eşim gitmeden parçalamıştı malesef tadını o kadar kötü kiaramızda tüketen var mı tadı berbat Nasıl tatlandırıcam ben onu
Ay evet ya sen söyleyince hatırladım ya insan kötü oluyor bundan sonra sadece tartı günü tartılıcam yaşuan çok iyi anlıyorum seni herşeyden geçtim birde o fotoyu Sana ve @puantiyeli_kelebek gönderdim yalancı gibi hissettim kendimi
geçmiş olsun canım
Yok Canım ne kusuru geçmiş olsun
Sagolun kizlarcanım geçmiş olsun
Merhaba kizlar listeden cikmisim ama olsun
Bi sure giremedim
Ufak bi gida zehirlenmesi yasadim
Uzerine dusuk yaptim
Simdilerde doktorumu deistirdim muayenemi oldum doktorum cok iyi
Polistik over sendromu tanisi kondu buda neden kilo vermedigimi kolay
Onu gosterio
Adet sonrasi rahim fikmi cekilecek
Adetkende hormonlarima bakilacak tekrar
Sizi cok ozledim ama atlatana kadr giremedim kusura bakmayin......
Geçmiş olsun kuzum, hayırdır umarım önemli bi rahatsızlığı yoktur
Çok geçmiş olsun
Kizlar f.b ve twitter a girebiliyimusunuz
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?