Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Akşam ki menüne bayıldım Konya etli ekmeği değil mi afiyet olsun yalnız onca şey yiyip Çarşamba kilonda kalman süper demek ki uydurduğun triliçe Leslie işe yaramış pastayı da telafi etmişsin

İp atla boşver Leslie yap jillian yap
Kız jillian dedin aklıma geldi. Ben bu hatunu dün gece araştırdım bu kadın da kiloluymus gencliginde before after fotosu var. Jillian bile kiloluymus yani bugün 6. Günüm canım yapacam. Sonra da 6w6p ye gececem inşallah

Akşam ki menüne bayıldım Konya etli ekmeği değil mi afiyet olsun yalnız onca şey yiyip Çarşamba kilonda kalman süper demek ki uydurduğun triliçe Leslie işe yaramış pastayı da telafi etmişsin
evet kuzum konya etliekmeği. burda her fırın yapar ekmek gibi normal bişey yani sıkıştıkmı etliekmek. birde saat 8i geçmişti yediğimde gerçekten hiç artmamış kilom çok sevindim. sanırım doğru yolda gidiyorum. biraz erken yesek ekside bile olabilirmişim ama eşim esnaf 8 buçuktan önce eve gelmez
pastayı hiç yemek istememiştim. işin kötüsü bugünde eşim alır pasta kvgille kesmek için. dün annemlerle kestikya
bugün nasıl sıvışıcam bakalım

Dün ki menüm 06.00kahvaltıda : domatesli ,lorlu ,maydonozlu çörek otlu salata ,1 çay bardağı çiğ kuruyemiş ,yeşillik saat: 13.00 kuruyemiş ve Türk kahvesi öyle yemeği uygun değildi bana akşam saat 21.00 tabakta et döner ,domates soğan söğüş

Gördün mü kadında Nasıl işe yaramış yap bence asla bırakma bende dün spora gidemedim bugünde öyle olucak ptesi kaldı artık

Ah ah sorma esnaf olunca hiçbirşey düzenli değil malesef elinde olmuyor insanın eşini ve seni çok iyi anlıyorum etli ekmek lahmacun gibi faydalı hamuru ince ya bende zaten babam Konyalı çok iyi biliriz bıçak arasını pide sevmem ama sade pide olursa bayılırım 1 çatal al bırak Canım sana tavsiyem hazır korumuşken kilonu

belki hiç yemem canım midem bulanıyo falan derim

İyi fikir bak o aklıma gelmedi kız hamile sanmasın kayınvaliden
ay sorma Miyav_su
istiyorlar ama bakmıyorlar
sinir oluyorum.
altımda oturuyor kendisi ama benim kızım 3 yaşında kreşe başladı oğlum doğalı beri bakıcıda ama hanım torun istiyor bende dedim bakanmı var diye yüzüne o gün bugündür ses yok annemde çok baskı kuruyor ama o rahatsız bakamaz yeter bana 2 civciv Rabbim acılarını göstermesin

Son düzenleme:
Ay öyleyse hiç yapma Canım zaten eşinle sorunların var rabbim bunları bağışlasın

Canim yazamadım kusura bakma istersen aramiza katılabilirsin

Ben tadını seviyorum sen mi sevemedin diyecektim ki bozukmus zaten benim esim alir iyisinden anlıyor adam ben hic anlamam

Eki Görüntüle 1875372
Miyav bu fotoyu senin için yaylada çektim. Kızım ve Ciko Muharrem

Kurbaniyla foto çekmiş seni hain cimcime icinden nasil yiyecegini hesapliyordu heralde :))

Tobe tobe sen daha orda misin kiz taktin kafaya heee ben gördüm canim keske ataydim buraya:)

geçmiş olsun canım

Yok Canım ne kusuru geçmiş olsun

canım geçmiş olsun
Sagolun kizlar

Cok gecmis olsun canim Allah sabirlar versin insallah Rabbim daha hayırlısıni nasip eder. Pko olmasina ragmen kioo veren bircok kisi var canim duzenli ve saglikli beslenerek gidecek kilolar emin ol
Geçmiş olsun kuzum, hayırdır umarım önemli bi rahatsızlığı yoktur

Çok geçmiş olsun

Sagol kuzu
Kizlar f.b ve twitter a girebiliyimusunuz

Ben o saatlerde siteye girmeye çalışıyordum ama nette sotun vardı giremedim

Günaydın kızlar

Günaydın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…