Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun halleyi yeme cok guzel:))

Heee yaaa dukanda olsa yiyemezdim keci etini yazik olacakti iyiki karataya gecis yaptim Miyav_su namina da yiyoruz biz dimi :))

Heee yaaa dukanda olsa yiyemezdim keci etini yazik olacakti iyiki karataya gecis yaptim Miyav_su namina da yiyoruz biz dimi :))
Aa niye ki protein her türlü kabul değil mi dukanda.. gitsin kilolar karatayla iki çocuklu fit anne ol insallahhhh
Aynen canım yerken hep aklıma geldi Miyav_su

Aynen kuzum kessin bence de yalnız benim kayinpeder rahmetli bana özel tavuk bile kesmedi @puantiyeli_kelebek valla canım en azından cimri değiller. Hafiften kiskandim Bizimkilerde biz kessek diye hep beklerler

Yok bizim kayinpeder comerttir gercekten hele yemek yonunden çok çok comerttir:)) Allah rahmet eylesin bende biraz bagimsiz olmak acisindan seni kiskansam mi en buyuk duamdir kimseye bagli olmadan yaşamak.

Neden oglaklar dedigim dedik olur çalışkan tuttugunu koparan insanlar olur en azindan benim tanıdıklarım
Evet aynen öyleyim çok hırslıyım yani bi işe el atmayagöreyim evelallah niyetlenip de başaramadığım iş yok şimdiye kadar.
Ya şundan ötürü sevmiyorum birincisi aşırı inat hep ben ben ben
İkincisi de karamsarlık hep en kötüsünü düşünüp hayatı kendime de etrafımdakilere de zindan ediyorum

Çok güzel canım menün afiyet olsun şifa olsun

Yok bizim kayinpeder comerttir gercekten hele yemek yonunden çok çok comerttir:)) Allah rahmet eylesin bende biraz bagimsiz olmak acisindan seni kiskansam mi en buyuk duamdir kimseye bagli olmadan yaşamak.
Nasıl yani kuzum bağımsız. Valla pek de bağımsız değildim her kış geliyorlardi KP KOAH hastasiydi evde 3 tane solunum cihazı, cok da kapprisliydi. Kızımı azarliyordu ses yapıyor diye. Eve bir geliyordum işten yorgun argın, akrabaları ziyarete gelmis üstüne üstlük oğluma 7 aylık hamileyim doğruca serbest hareket edemiyirdum evimde

Aa niye ki protein her türlü kabul değil mi dukanda.. gitsin kilolar karatayla iki çocuklu fit anne ol insallahhhh
Aynen canım yerken hep aklıma geldi Miyav_su

Yok canim yagsiz hersey dukan da koyund keçi kuzu eti sütu yoğurdu yasak

Farkinda olmanda guzel canim torpulersin belki zamanla artilara bak canim iyi yonu azımsanmayacak kadar iyi

Ben uzaktalar diye pek gorusmemissindir diye düşündüm anladım canim gercekten o da zormus Allah rahmet eylesin ne zaman vefat etti benim kayinvalidemde ayni rahatsizliklardan vefat etti

Bu kadar sosyal olmak zorunda mısınız ya hemen bi ortamda dinlenilen ilgi çeken kişi olur ya işte o benim nişanlım
Ben de kıskancımdır biraz
Bende öyleyim canım. Çabuk uyum sağlama yönünden çok iyi oluyor yalnız kalmoyorsun ama işte fazla dikkat cekebiliyorsun. Benim esimde bazen bana ters ters bakar ben konuşmaya başlayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…