Zeki ve esprililer :)Nişanlım ikizler:))
Anlatsana biraz özelliklerini bakalım benziyo mu
Ben gedim kızlaarrr
Yorgun savaşçıyım yine
Menümü verim hemen
sabah 10 da 1 yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin yarım dilime yakın ekmek
Akşam 3 te 2 lahmacun
Akşam da 1 halley yicem
Sporum da
1 saat 45 dakika yürüyüş
15 dakika kadar da pilates yaparım büyük ihtimal
Kuzucuğun doğum günü şimdiden kutlu olsuunnnn
Yarın da pikniğe gidiyomuşsunuz ohhh mis gibi kız
Heee yaaa dukanda olsa yiyemezdim keci etini yazik olacakti iyiki karataya gecis yaptimHarikasın canım afiyet bal olsun. Adana yanında lavas yemeyecek misin
Topikte keçi yiyenler günden güne artıyordu
Miyav_su durun diyordu yemeyin
Bana günahtır diyordu
Puantiyeli ve tevafuk hunharca yiyorlardi....
Maşallah koruma dediğin böyle olur canım afiyet olsun
Yaaa Nihat Hatipoğluuu
Valla olmayacak böyle kayınpedere haber yollucam bi keçi kessin benim için ne kadar sevmesem yemesem de havam olsun şanım yürüsün
Aynen kuzum kessin bence deyalnız benim kayinpeder rahmetli bana özel tavuk bile kesmedi @puantiyeli_kelebek valla canım en azından cimri değiller. Hafiften kiskandim Bizimkilerde biz kessek diye hep beklerler
Yaptın mı fıstık pilates
Evet aynen öyleyim çok hırslıyım yani bi işe el atmayagöreyim evelallah niyetlenip de başaramadığım iş yok şimdiye kadar.Neden oglaklar dedigim dedik olur çalışkan tuttugunu koparan insanlar olur en azindan benim tanıdıklarım
Allah var çok eli açıktır ballar cevizler peynirler:))
Ama ben biraz yapım gereği mesafeliyim ya sevgimi pek gösteremem
Çok güzel canım menün afiyet olsun şifa olsunMenumu vereyim
10 dk kadar spor yaptım Yaylada
20 tane de jump Squad
Sabah: 1 poğaça 6 zeytin
Ciğer kavurma 3 kaşık, domates
Ara: avuç çekirdek, közde karın 5 lokma
Öğle 14.30: keçi kebap(saf et yiyemedim gözümden doydum resmen, kaburga kemik sıyırdım bolca)
Aksam 19.45: 1 kase yoğurt
Türk Kahvesi bitki çayları
3 litre su
Not: öğle yemeği sonrası mideyi bozdum fistiklar bende anlamadım ama wc den çıkamadım.
Nasıl yani kuzum bağımsız. Valla pek de bağımsız değildim her kış geliyorlardi KP KOAH hastasiydi evde 3 tane solunum cihazı, cok da kapprisliydi. Kızımı azarliyordu ses yapıyor diye. Eve bir geliyordum işten yorgun argın, akrabaları ziyarete gelmisYok bizim kayinpeder comerttir gercekten hele yemek yonunden çok çok comerttir:)) Allah rahmet eylesin bende biraz bagimsiz olmak acisindan seni kiskansam mien buyuk duamdir kimseye bagli olmadan yaşamak.
Evet o da öyle.Zeki ve esprililer :)
Ama değişikliği severler onu şaşırtman lazım. Özgürlüklerine duskunler. Okumayı ve gezmeyi severler.
Daha yemedim belki de yemem yenice sofradan kalmış gibi hissediyorum kendimiAfiyet olsun halleyi yeme cok guzel:))
Hahahaha bende kocamı sinir ediyorumEvet o da öyle.
Fazla sosyal sinir ediyo bazen beni
Hakkaten doğunun insanı çok eli açık ya maşallahEyttt vanlilar gelinleri icin keçi neymis koc keserler sen yeterki iste:))
Bu kadar sosyal olmak zorunda mısınız ya hemen bi ortamda dinlenilen ilgi çeken kişi olur ya işte o benim nişanlımHahahaha bende kocamı sinir ediyorum
Aa niye ki protein her türlü kabul değil mi dukanda.. gitsin kilolar karatayla iki çocuklu fit anne ol insallahhhh
Aynen canım yerken hep aklıma geldiMiyav_su
Evet aynen öyleyim çok hırslıyım yani bi işe el atmayagöreyim evelallah niyetlenip de başaramadığım iş yok şimdiye kadar.
Ya şundan ötürü sevmiyorum birincisi aşırı inat hep ben ben ben
İkincisi de karamsarlık hep en kötüsünü düşünüp hayatı kendime de etrafımdakilere de zindan ediyorum
Nasıl yani kuzum bağımsız. Valla pek de bağımsız değildim her kış geliyorlardi KP KOAH hastasiydi evde 3 tane solunum cihazı, cok da kapprisliydi. Kızımı azarliyordu ses yapıyor diye. Eve bir geliyordum işten yorgun argın, akrabaları ziyarete gelmisüstüne üstlük oğluma 7 aylık hamileyim doğruca serbest hareket edemiyirdum evimde
Kaç yaşında senin ufaklıkYapamadim canim dunku ekmegin acisi galiba kesildim hemen kapi caldi surekli birde benim kucuk oğlan habire sorular soruo durdu konsantrasyon falan kalmadı kalktim bende:))
Bende öyleyim canım. Çabuk uyum sağlama yönünden çok iyi oluyor yalnız kalmoyorsun ama işte fazla dikkat cekebiliyorsun. Benim esimde bazen bana ters ters bakar ben konuşmaya başlayıncaBu kadar sosyal olmak zorunda mısınız ya hemen bi ortamda dinlenilen ilgi çeken kişi olur ya işte o benim nişanlım
Ben de kıskancımdır biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?