Gunaydinn.
Ben dun yine uyudum kaldim ya normalde gece uyumak bilmem son gunlerde bi uyku bastiriyor uyuyup kaliyorum.
Dunku menumu paylasayim.
Sabah
1 tane kucuk Peynirli sucuklu tost
Domates
Salatalik
Biber
Zeytin
Ara
Soda
Biraz uzum
Aksam(18)
2 servis kasigi taze fasulye
1 servis kasigi bulgur pilavi
Salata
Su yine cok az ictim
Zaten istememdi yapamıyorum şimdi ama yine de bir an önce vermem lazım kiloları bi de bel boyun fıtığı var bende. Kilo daha kotulestiriyor. Neyse randevu aldım çarşambaya bakalım ne sıkıntım varmış.
Normal doğum yaptım da sarkma varmış onları düzeltmek için ameliyat dedi dr.
Oh ne güzel bol stres atmaca eşittir bol sporBen kaçtım kızlar spora akşama görüşürüz
Kahve canım 2si 1 arada nescafeSabah karpuzu apartmadiysan guzel oglen badem haric anlamadım akşam pilav ekmek vs olmamali bence afiyet olsun canım
Canim rahim kendini toparlamaya çalışıyo malesef zıplama karın çalışma falan çok zararlı ciddi hasarlara yol acarNormal doğumdan sonra yasak mı spor of bende doğumdan sonra yaparım diyordum ne kadar yanılmışım
Ben şok oldum 700 ip atlama diyinceAgir sporlar olmamali canim vucut enkazdan cikmis gibi oluyor 40 indan sonra yavas yavas baslayabilir ama 10. Gunden jillian ip atlama bunlar beli sakatlar Allah korusun.
Hosbuldumm
Yas 23 olacak bu ay. Yaklasik 1 yillik evliyim cocuk yok daha erken gibi geliyor. Aciktan okuyorum su an. Calismiyorum. Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
Sende durumlar nasildi canim cocuk vardi yanlis hatirlamiyorsam ama birazcik karistirmis olabilirim
Tesekkurler canim. Spor yoktu dun malesef. Bugun acisini cikaririm diye dusunuyorum
Evet malesefki çok doğumdan olmuştur yasin çok genç bide fazla ara girmeyip dogurunca vücut kaldiramamis demekki çok geçmiş olsun canım inş düzelir en kisa zamandaAmeliyat er geç olacak sanırım. Şimdi pek rahatsız etmiyor ama sonuçta hastalığın etkilerini görmeye başlayınca dayanamayıp ameliyat gerekecek.çok moral bozucu bu yaşta böyle bi hastalık. Dr fazla doğumdan diyor ama annemde de olmuş tek çocuk olmama rağmen. Annanemde yokmuş onda da var 9 çocuk.
Kolay gelsin canımBende biraz temizlige doğru yol alayim kızlar ara ara gelirim
Sagol hayatım şimdi ağırlık yapıcam ara verdim motivasyon olsun diye foto çekip instgrama attımOh ne güzel bol stres atmaca eşittir bol sporyansın yağlar canım
Dediklerin doğruymuş hocaya sordum doğumdan 8 ay sonra ancak yapabilirsin dediAgir sporlar olmamali canim vucut enkazdan cikmis gibi oluyor 40 indan sonra yavas yavas baslayabilir ama 10. Gunden jillian ip atlama bunlar beli sakatlar Allah korusun.
Ya ben hep 3 biliyordum ay bende normal istiyorum Allah izin verirsenSezeryanda 4 kadar oluyor benim bildigim ara verilirse nadiren 5 de oluyor. bazi kadinlar bastaki doğumlar normal oldugu halde aksilik olursa sonrakilerde sezaryanle yapabilir
Sagol Canım Sanada kolay gelsin temizlikte ah birde ben yapabilsem temizlik buradan çıkınca temizlik yapıcam bendeKolay gelsin görüşürüz canim
sarkma derken inanmıyorum orası mıZaten istememdi yapamıyorum şimdi ama yine de bir an önce vermem lazım kiloları bi de bel boyun fıtığı var bende. Kilo daha kotulestiriyor. Neyse randevu aldım çarşambaya bakalım ne sıkıntım varmış.
Normal doğum yaptım da sarkma varmış onları düzeltmek için ameliyat dedi dr.
Yakıyorum bebişKolay gelsin bol bol kalori yak oh mis gibi
Hoca 8 ay dedi çocuk için emzirme kesişiyormuş aynı bende ki adetin kısa az gelmesi gibi olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?