Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Guzel canim ama aksamlari pilavi duzenli yeme haftanin maks. 3.gunu olsun ama hergun cok fazla

Beslenmen dengeli olursa emzirdigin icin kendiliginden gidecek.. bel fitigin varsa sporun daha hafif olmasi lazim hayirlisi canim biran once atlatirsin sıkıntını insallah

valla şu an isyanlardayim ama normal durumumdan bahsedeyim
30 yaşındayım 6 yıllık evliyim 2 çocuğum var kızım ve oğlum. Oğlum küçük 1 buçuk yaş bile değil. Öğretmenim bu yıl 9 . YılıM olacak meslekte

Evet malesefki çok doğumdan olmuştur yasin çok genç bide fazla ara girmeyip dogurunca vücut kaldiramamis demekki çok geçmiş olsun canım inş düzelir en kisa zamanda

8 88li bak canım sen günlük emzirdiginden dolayi 500 kalori yakiyorsun zaten spor yapmış oluyorsun yani. E birde bol su içerek ödemlerini atacaksin. Günde 3 litre canım daha az değil. Ben normalde 40 im çıkana kadar bütün kilolarimi veriyorum sonrasında alıyorum yememe dikkat etmediğim için. Sen yemene de dikkat edince 6 ay da fit, 6 çocuklu bir anne olacaksın

Oh ne güzel bol stres atmaca eşittir bol spor yansın yağlar canım
Sagol hayatım şimdi ağırlık yapıcam ara verdim motivasyon olsun diye foto çekip instgrama attımpazardan gelince uyumuşum rüyamda birde ne göreyim yeğenim çikolatalarını dolaptan çalıp yiyorum ki hiç sevmediğim marka kinder @Commadante- duymasın en son o şelalede yüzüyordu

Agir sporlar olmamali canim vucut enkazdan cikmis gibi oluyor 40 indan sonra yavas yavas baslayabilir ama 10. Gunden jillian ip atlama bunlar beli sakatlar Allah korusun.
Dediklerin doğruymuş hocaya sordum doğumdan 8 ay sonra ancak yapabilirsin dedi papatya1994 dedikleri doğruymuş rahim yeni oluyormuş bende öğrenmiş oldum kızlar sağolun

sarkma derken inanmıyorum orası mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…