- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
pazardan kastamonu sarımsağıBen soyardım sana kız ben severimsarımsağı Pazar'dan mı aldın marketten mi
hergün mü yaptın cilyanı canımkesinlikle spor spor sporrrr
Spor yapmadığın için olabilir Canım spor çok önemli ya biz Türk'lerde yok da yabancılar cocuk yaşta özellikle rus-Çin-Japon 3 yaşında zorunlu ya gitmezse Saba ceza veriyorlar keşke bizde de olsa dün eşim 36 beden verdi diz kapağıma kadar oldu 58 kg olursam 36 beden giyerimben spor yapmadığım içinmi yoksa bel basen ve bacaklar kalın olduğundanmı bilmem 58 kilodaykende 29 giyerdim
Oh mis gibi doğal afiyet bal şeker olsun sana ve kuzucuklarapazardan kastamonu sarımsağı
Fıstığım kesinlikle katılıyorum sanakesinlikle spor spor sporrrr
teşekkür ederim beybi çok seviyoz turşuyuOh mis gibi doğal afiyet bal şeker olsun sana ve kuzucuklara
hergün mü yaptın cilyanı canım
Fıstığım kesinlikle katılıyorum sanaboncuğun eksik olmasın bayan canavar
bence yapmapofu bende boyun fıtığı var canım yapsam olur mu sence ne dersin
Bende çok severim özellikle kısır ve kuru fasulye ileteşekkür ederim beybi çok seviyoz turşuyu
geçen hafta kursaydım kurbana kadar olurdu yerdik
bu arada kurbana girdim 1350 tl çok pahalanmış küçükbaşa mı girsem diye düşünüyorum
hersene giriyodumda bu sene baya pahalı geldiBende çok severim özellikle kısır ve kuru fasulye ileben hiç danaya girmedim genellikle köftelik yemeklik oluyor ya ben mesala keçi Eti'ne bayılırım kemiğini haşlar iliğini yerim böbrek dalak çiger severim
banada resim atsana merak ettimevet yaklaşık her gün
bazen haftada 7 gün bazen 4 değişiyor ama ortalama 6çok güzel anlattım
ama ben jillianın sadece 1 programını yapmadım
2 yada 3 programı birleştirdim
tşk ederim ablacım
bence yapma
çok hareketli ben bile ağrı çektim,orda da bahsetmiştim
doktora sormadan sakın
İşte zaten pilatesi bile bu yüzden bıraktım ya yüzme dedi doktorum yada çekmeli değil de itmeli ağırlık sporu verdi Allah'dan hocamda bu konuda iyi de toparlandım rica ederim fıstığım benim unutma tam 5 ayın varevet yaklaşık her gün
bazen haftada 7 gün bazen 4 değişiyor ama ortalama 6çok güzel anlattım
ama ben jillianın sadece 1 programını yapmadım
2 yada 3 programı birleştirdim
tşk ederim ablacım
bence yapma
çok hareketli ben bile ağrı çektim,orda da bahsetmiştim
doktora sormadan sakın
Anladım canım kesin küçükbaşlarda pahalıdır ben Antalya teke yöresi keçilerini seviyorum yada Konya tarafıhersene giriyodumda bu sene baya pahalı geldi
görebilirsin şimdi :)banada resim atsana merak ettim
küçükbaşın eti güzel yumuşak oluyor da kemiğinden etini ayıramıyoruz eşim önceki sene kendi girmişti ayıramadık elini kestirdi acillik oldu. beceriksiziz o konuda.Anladım canım kesin küçükbaşlarda pahalıdır ben Antalya teke yöresi keçilerini seviyorum yada Konya tarafı
Hayırlısı canım değişiklik iyi gelir boşver gez dolaş ama kimseye sağlıklı besleniyorum deme malum benim dilim çok yandı aman diyeyim sana
Evet ya herkes yapamıyor benim eşim Allah'dan anlıyor bu sene işler zayıf ya ben dükkana gelicem eşim annemin komşularını kasaplık yapıcak para karşılığı bende yap dedim para paradır sonuçtaküçükbaşın eti güzel yumuşak oluyor da kemiğinden etini ayıramıyoruz eşim önceki sene kendi girmişti ayıramadık elini kestirdi acillik oldu. beceriksiziz o konuda.
Sakın onlara takılma anlıyor musun sadece niye yemiyorsun derlerse midem kötü de geçiştir onlarıSöyleyince karışan çok olur.
Zaten gittiğim yerde birkaç kişi var ki laf sokacak yer arıyorlar...
tabiki kuzum harçlığınız çıkarEvet ya herkes yapamıyor benim eşim Allah'dan anlıyor bu sene işler zayıf ya ben dükkana gelicem eşim annemin komşularını kasaplık yapıcak para karşılığı bende yap dedim para paradır sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?