Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

kızlar bugün okuldaki öğretmenler bana zayıflamıssın dediler nasıl sevindirik oldum bi 5 daha veriyimde siz öyle görün dedim
Hayatım sen taş gibisin vücutun zaten sarkamamış senin birde sıkılaşıtırmışsın kilo verip sarkan insanlar var önemli olan tartı değil görüntü ben 73 kg ama 63 kg gözüküyorum 38 beden oluyor yani tartı o kadar önemli değil yemişim tartıdaki rakamı

Seni gidi jillianci seni o hatun da kiloluymus zamanında bize çok mu hıhh
ay valla uğraşmak istemem normalde az tembelim bilirsiniz. ama önce ve sonra videolarını görünce özellikle benim göbek ve bel yağlarından kendiminkinin aynısından bi vücut gördüm. o vücudun bir ay sonraki halini görünce dayanamadım yaparım ben bunu dedim bir ay bilemedin 2 ay daha sabredicem

Sabretmelisin zaten Canım iyice afrodit gibi taş gibi olucaksın

evet ya sen çok zayıf görünüyorsun maşallah sporun faydaları. ben 40 giyiyorum mesela kot da 29-30
sıkılaşırsam birer beden daha düşsem yeter daha azında gözüm yok zaten

evet ya sen çok zayıf görünüyorsun maşallah sporun faydaları. ben 40 giyiyorum mesela kot da 29-30
sıkılaşırsam birer beden daha düşsem yeter daha azında gözüm yok zaten
Daha dün Levis indirime girmiş 30 beden kot pantolon aldım ben dün buraya gelirken giyecek birşeyim kalmadı hepsi bol tayt ve askılı ile geldim milletin agzı açık kaldı kesinlikle sağlıklı beslenme +spor öok faydalı kızlar asılın bende bugün pofu gördüm 2 haftalık jillian önce ve sonrası ağzım açık kaldı inan faydası olucak

akşam olsada cilyan yapsam ağzımın suyu aktı

ben spor yapmadığım içinmi yoksa bel basen ve bacaklar kalın olduğundanmı bilmem 58 kilodaykende 29 giyerdim
etimde çok cıvık su gibi. birde o sıkılaşsa birazcık

kesinlikle spor spor sporrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…