Öyleymiş evet ya bende şok oldum aynen jillian ve kayla yapın kızlarSeni gidi jillianci senio hatun da kiloluymus zamanında bize çok mu hıhh
Hayatım sen taş gibisin vücutun zaten sarkamamış senin birde sıkılaşıtırmışsın kilo verip sarkan insanlar var önemli olan tartı değil görüntü ben 73 kg ama 63 kg gözüküyorum 38 beden oluyor yani tartı o kadar önemli değil yemişim tartıdaki rakamıkızlar bugün okuldaki öğretmenler bana zayıflamıssın dediler nasıl sevindirik oldum bi 5 daha veriyimde siz öyle görün dedim
Doğruyu diyorsun yapışkan gibiler yapıştılar mı gitmiyorlarBu müşteriler seni dert sahibi edecekler canım tövbe tövbe yaa.. sakin kal kendimize zarr veriyoruz farketmeden
ay valla uğraşmak istemem normalde az tembelim bilirsiniz. ama önce ve sonra videolarını görünce özellikle benim göbek ve bel yağlarından kendiminkinin aynısından bi vücut gördüm. o vücudun bir ay sonraki halini görünce dayanamadım yaparım ben bunu dedim bir ay bilemedin 2 ay daha sabredicemSeni gidi jillianci senio hatun da kiloluymus zamanında bize çok mu hıhh
bende soyle bısey yuklesem de tv karsısında yapsam ne yapsam kı danslı muzıklı olsa mesela :)Miyav_su
Sabretmelisin zaten Canım iyice afrodit gibi taş gibi olucaksınay valla uğraşmak istemem normalde az tembelim bilirsiniz. ama önce ve sonra videolarını görünce özellikle benim göbek ve bel yağlarından kendiminkinin aynısından bi vücut gördüm. o vücudun bir ay sonraki halini görünce dayanamadım yaparım ben bunu dedim bir ay bilemedin 2 ay daha sabredicem
evet ya sen çok zayıf görünüyorsun maşallah sporun faydaları. ben 40 giyiyorum mesela kot da 29-30Hayatım sen taş gibisin vücutun zaten sarkamamış senin birde sıkılaşıtırmışsın kilo verip sarkan insanlar var önemli olan tartı değil görüntü ben 73 kg ama 63 kg gözüküyorum 38 beden oluyor yani tartı o kadar önemli değil yemişim tartıdaki rakamı
inşallah kuzum hepimiz öyle olucazSabretmelisin zaten Canım iyice afrodit gibi taş gibi olucaksın
teşekkür ederim canımcım5 daha verince seni tahmin edemedim valla zatençok hossun
KUMKUM06 Canım Sana özelden Atıcam malum bbg gibi izleniyoruz ama gerçekten onu yaparsan çok memnun kalacaksın topikteki kızlar sizlerde istiyorsanız özelden atarım el sallayın bana yeter
Daha dün Levis indirime girmiş 30 beden kot pantolon aldım benevet ya sen çok zayıf görünüyorsun maşallah sporun faydaları. ben 40 giyiyorum mesela kot da 29-30
sıkılaşırsam birer beden daha düşsem yeter daha azında gözüm yok zaten
Daha çok uykusuz kalacaksın baby inan bana vücut alışınca su gibi arıyorevet ya uyku tutmadı önceki akşam ama bugün iyiym çok şükür kaldığım yerden devam edeceğim
akşam olsada cilyan yapsam ağzımın suyu aktıDaha dün Levis indirime girmiş 30 beden kot pantolon aldım bendün buraya gelirken giyecek birşeyim kalmadı hepsi bol tayt ve askılı ile geldim milletin agzı açık kaldı kesinlikle sağlıklı beslenme +spor öok faydalı kızlar asılın bende bugün pofu gördüm 2 haftalık jillian önce ve sonrası ağzım açık kaldı inan faydası olucak
İnşallah fıstığım hep birlikteinşallah kuzum hepimiz öyle olucaz
ben spor yapmadığım içinmi yoksa bel basen ve bacaklar kalın olduğundanmı bilmem 58 kilodaykende 29 giyerdimDaha dün Levis indirime girmiş 30 beden kot pantolon aldım bendün buraya gelirken giyecek birşeyim kalmadı hepsi bol tayt ve askılı ile geldim milletin agzı açık kaldı kesinlikle sağlıklı beslenme +spor öok faydalı kızlar asılın bende bugün pofu gördüm 2 haftalık jillian önce ve sonrası ağzım açık kaldı inan faydası olucak
Ben soyardım sana kız ben severimanam ben öğlen pazara gittim 10 kilo kornişon aldım onu turşu yapıcam akşam
en sevmediğim kısmı sarımsak soymak
Daha dün Levis indirime girmiş 30 beden kot pantolon aldım bendün buraya gelirken giyecek birşeyim kalmadı hepsi bol tayt ve askılı ile geldim milletin agzı açık kaldı kesinlikle sağlıklı beslenme +spor öok faydalı kızlar asılın bende bugün pofu gördüm 2 haftalık jillian önce ve sonrası ağzım açık kaldı inan faydası olucak
benim kilom baya var giydiğim kotben spor yapmadığım içinmi yoksa bel basen ve bacaklar kalın olduğundanmı bilmem 58 kilodaykende 29 giyerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?