hadı ya kacırmısım kızları bıttı mı kılo vermesı kuzum az kalmıstı onun zatenO bahsettiğin arkadaş topikten ayrıldı Koza nın da dersleri başladı Canım şuan izinli
Okulu başladı Canım pekte vermedi aslında şuan Nasıl bilmiyorumhadı ya kacırmısım kızları bıttı mı kılo vermesı kuzum az kalmıstı onun zaten
ay allah komusunun hayırlısını versınEvet kesinlikle ben artık uzak tutuyorum birde benim çevremdekiler genellikle çıkarları ile konuştular benimle özellikle üst komşum işi bitti komşuluğuda bitti neyse söylecek çok kelime var onlara
hayılrısı kuzumOkulu başladı Canım pekte vermedi aslında şuan Nasıl bilmiyorum
Evet bende artık böyle dua ediyorum hayırlı komşu versin diyeay allah komusunun hayırlısını versın
Öyle canım hayırlısıhayılrısı kuzum
Bu müşteriler seni dert sahibi edecekler canım tövbe tövbe yaa.. sakin kal kendimize zarr veriyoruz farketmedenBugünde hep yerli turist geliyor çok strese soktular acayip Canımı sıktılar ya kızlar akşam olsada gitsem
evet ya uyku tutmadı önceki akşam ama bugün iyiym çok şükür kaldığım yerden devam edeceğimGeçmiş olsun ...
Kas ağrısı da fena olur, insan yattığı yerde bile rahat edemez...
kaderdaşım bizim ne çok şeyimiz benziyor beCan Sağlığı olsun canim ek garanti veriyor tabletlerde ek ucretle aliyorsun ki biz iyiki almışız cunku oglum ekrani kirdi masrafsiz yaptik şükür
Telefonda boyle birsey carmi bilmiyorum. Benim telefonum da ekrani bozulmuş dedi telefoncu bi kac ay önce yaptirdim sonra sorun devam etti batarya aldım duzeldi hala verdigim paraya yanıyorum
Çocuk gurultusu tatil dinginliginde kaldirilacak sey degil anlıyorum benimkiler de buyudu baskalarinin çocuk gürültüsünu cekemiyorum
Kaderdasim bizde ayni apartmandayiz mâ-sulale
bende buyuk ev istiyorum dualarin makbulmus canim bana da dua ediver hayrina
Daha güzellerini nasip etsin Rabbim sana canim
Mercimek koftesi çok degilse guzel canim ctesini yazmış miydin
cilyan yap canımbende soyle bısey yuklesem de tv karsısında yapsam ne yapsam kı danslı muzıklı olsa mesela :)Miyav_su
5 daha verince seni tahmin edemedim valla zaten çok hossunkızlar bugün okuldaki öğretmenler bana zayıflamıssın dediler nasıl sevindirik oldum bi 5 daha veriyimde siz öyle görün dedim
Seni gidi jillianci senicilyan yap canım
lesli bana çok basit geliyor artık cilyandan sonra
Hosbuldumm. Sen de hosgeldin canim :)gunaydın kızlar soyle az bıraz gecmısı okudum da yenı arkadasakrımız gelmıs hos gelmısler cok sevındım :) @puantiyeli_kelebek ım ben geldım artık ıznımı ıptal edebılırsın tsk ederım cok cok :)
Ben burda film atacak yer bile bulamadim miyavim ya. Ankara ama valla hic denk gelmedim tamam atariz diyene. Yine arastiririm. Tesekkurler fikir icin. Eger cok uzun surerse zaten internetin gelmesi direk dvd falan almayi dusunuyorum.@kitap_asigi canım intenet cafe varsa flash beleğe atırsanakulkedisi30 bile maşallah kendi stilini bile yaptı ve şuan ki kilosunu mükemmel maşallah 41 kere
Yaaa 18 temmuzdan bu gune 7 kilo mu verdinn? Masallah cok guzel vermissin.Bide ben deneyim finishi gerçi tursil de çok güzel çıkarıyor ama finish ilginç miş ana iyi yapmışsın canım yikamakla
bugün bi eringeclik var hiç Sırma canım mutfak ev heryer heryerde kızı uyutup yapmayı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum
bugün yorgunluk çıkarma günü galiba o kadar işten sonra çöktüm
Ins oluruz canım ben bayram gelmeden sapittim sonum ne olur acep
Ben tatilde olurum ama arasıra gelirim
Ben 24 yaşındayım yıllık evliyim 2 kızım valla 168 boy geçen çarşamba 64.1 kilom var hedefim 60.
71 kilo ile diyete basladim başlangıç tarihi 18 temmuz tartışması arkadaslara başarılar dilerim
Yemek yapmayı çok severim temizliği de yaparım ama hiç içime sinmez neden bilmiyorum ama daha iyi olabilir die her tarafı temizlerim dip köşe bucak ama bi eksik var gibi hissederim.
belki de temizlik hastasıyım bilmiyorum yada çok evhamliyim
afiyet olsun canım bende eşim geleceği gün baya pasta börek çörek yaparım çok seviyor nasıl dayanır im bilmem ama
Bende aynı canım kaç gündür mahvoldum çok yoruldum tukenmislik sendromu na girdim
teşekkür ederim canım. inşallah devamı gelir ve bozmam.
canım yumurtayı ben yağsız tavada içine pul biber karabiber ve kekik karıştırıp yiyorum. çok hoş oluyor bence.
yemek işinde tek problem erkekler bence. yemek işi onlara verilmeli. hem yükümüz azalır
canım şeker berbat ötesi bir şey. hiç eve sokmamak lazım kesinlikle.
ya ben de gıcık oluyorum tt net e. sürekli kesilip geri bağlanıyor.
Kotu olmus.Dünkü saçma sapan menum
Sabah yarım dlm ekmek fırında patates zeytin peynir yoğurt domates salatalık
3 de 1 kase bezelye 1 kase cacık 1 tabak 6-7 yk pilavı1 dilim ekmek
Gece 3 ısırık kete
Spor 30 dk yürüyüş
Bana bişeyler oldu son 1 haftam var toplamam lazım kendimi
Aaa cok kotu olmusya kızlar sabah namazına kalkmak için benim telefonu kurmuştuk. çalarken yatağın yanından yere düştü. önce dokunmatiği çalışmadı sonra köşeden kararmaya başladı. netten baktım ekran çatlamış. halbuki kırılmaz cam vardı üstünde. daha yeni almıştım ama garanti karşılamıyor ekranı. bi ton masraf çıktı yine yaa
Guzel afiyet olsun :)dünkü menüm;
sabah 3 yumurta beyazı 1 yumurta domates peynir 3 ceviz
öğlen yoğurt yulaf ezmesi 7 badem
akşam az iskenderin etinden ve yoğutlu köz patlıcan
biraz kara üzüm
su 3lt den fazla sanırım
spor 1 saat yürüyüş
Evet suyu ihmal etmemem lazim. Arada hatirlatin bana olur m u ?Evet farkli ama güzel olmus bugun su üzerinde dur biraz daha fazla verim alirsin diyetinden
Guzel olmus canim afiyet olsunBende yazayom menümü :)
Sabah : 1 dlm ekmek, zeytin, yumurta ve salata ( domates ve semizotunu doğradım, içine bol beyaz peynir koydum ve bol sirke)
Öğle: 2 İncir, 1 küçük elma, kefir
Akşam : mercimek köfte, soğan salatası
Yürüyüş :)
Bu da guzel olmus :)puantiyeli_kelebek
Mercimek köftesi çok değildi, saymadığım için net sayı veremiyorum :)
Cumartesi günki menümü,
Sabah: 1 dlm ekmek, yumurta, menemen, zeytin, peynir, 1 kaşık patates kavurma
Öğle: 2 incir, 1 erik - 30 dk sonra yoğurt
Akşam: Hünkar beğendi
Yürüş yine yaptım ancak, bu sefer 8000 adımda kaldı. Çok yoruldum , tamamlayamadım 10000 adıma
Afiyet olsun canim guzel bence.bugunku menum kızlar sabah kasarlı tost yedım bı daha yemıycem uzun bır sure sondu :)
ogle 2 kasık patates yemegı kıymalı 2 kasık bulgur pılavı ıkı parca tavuk
aksam yogurtlu karısık tahıl corbası
sekersız cay kahve yesıl cay ıctım
bu arada kepeklı undan ve kecıboynuzu tozundan kek yaptım cok acıkırsam bı ıkı lokma sekersız cay ıle ıcecegım :)
Ay densize bak yaona bende katılıyorum bu eskı evımde bı komsu vardı ıyı bırı sanıdım gıttım geldım gorustum benım evın satılacagını soyledım ev bakıyorum falan dedım hatta. kadın bızım ev sahıbının no ıstedı ben ona kızarım bı sorayım evı kaca satacak bıu tanıdık soruyor vs vs yalanlar bende ne bıleyım bı yuandan da guvenmıyorum ama sonr aben tasındım 1 ayı gectı malum ogrendık kı evı o almıs ve ıcıne de kıracı oturtcakmıs ya ınsan bı der bır suru masraf edıp tasındım ben o kadar borc ıcınde sınıurlerım cok bozuldu zaen o kadının notunu cok onceden vermıstım bende bakma ıste . oncesınde de bız evlenelı yaklasık 2 yıl olacak bebek yok ama bız hazır degıldık sureklı sorar bende hazır degılız vs derdım bana bı gun dedı kı sen hamılesın bıze mı demıyorsun ne alaka dedım tabıkı soyelrım neden saklayım. sonra terbıyesız dedı kı bana sen cocugun olamdıgını doktora dedın mı dedı ... soka gırdım ya ben sama boyle bısye mı dedım ne cesaretkle bunu dıyorsun... sastım yanı bu komsuma
Daha 1 bardak anca ictim. Onu da sen soyleyinceSelam fistiklar,
Okuldan geldim eve girip çıkmam bir oldu pazara gittim sonra markete. Şimdi de bi kahve içme hakkını kendimde gördüm
Bu arada ben bugun 2 litre su içtim bile. Sizler ne alemdesiniz
Commadante- @kitap_asigi 8 88li
kızlar bugün okuldaki öğretmenler bana zayıflamıssın dediler nasıl sevindirik oldum bi 5 daha veriyimde siz öyle görün dedim
bızde ısımler mı degıstı kızlar ya bı arkadas vardı fotosu sıyah kıyafetlkı bı kızdı sweat lı bıseydı adı da unuttum :) @koza16 nerde :)
canım benim de okul başlayacak ondan şimdiden yavaş yavaş uzaklaşayım dedim topikten bağımlılık yapıyor çünkühadı ya kacırmısım kızları bıttı mı kılo vermesı kuzum az kalmıstı onun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?