Bugünde hep yerli turist geliyor çok strese soktular acayip Canımı sıktılar ya kızlar akşam olsada gitsem
Eşim biraz çekindi de normalde yapıyordu para almıyordu bu send işler kötü olunca kendileri teklif ettiler bende kabul etmesini söyledim sonuçta para kazanmak asla ayıp değiltabiki kuzum harçlığınız çıkar
Takmıyorum canım şimdi de Arap'lar geldi bizlerden beterlerAz kaldı canım
Takmamaya çalış, akşam iyice rahatlarsın.
Spora gidecekmisin bugün ?
alın teri yavrum niye ayıp olsun yakın olaydık bizimkinide yapardıEşim biraz çekindi de normalde yapıyordu para almıyordu bu send işler kötü olunca kendileri teklif ettiler bende kabul etmesini söyledim sonuçta para kazanmak asla ayıp değil
sana tavsiyem cardio kickbox yappofu kız maşallah sana ben çift cilyan yapıcam bir aya kadar tanıyamayacaksınız beni kız bune bayıldım süpersin
KUMKUM06 Canım Sana özelden Atıcam malum bbg gibi izleniyoruz ama gerçekten onu yaparsan çok memnun kalacaksın topikteki kızlar sizlerde istiyorsanız özelden atarım el sallayın bana yeter
Sakın onlara takılma anlıyor musun sadece niye yemiyorsun derlerse midem kötü de geçiştir onları
Ben sana demiştin değil mipofu kız maşallah sana ben çift cilyan yapıcam bir aya kadar tanıyamayacaksınız beni kız bune bayıldım süpersin
at kuzum at valla :)KUMKUM06 Canım Sana özelden Atıcam malum bbg gibi izleniyoruz ama gerçekten onu yaparsan çok memnun kalacaksın topikteki kızlar sizlerde istiyorsanız özelden atarım el sallayın bana yeter
Ay ben dedim zaten eşime kötü birşey yok dedim sağol Canım benim düşünmen bile yeterlialın teri yavrum niye ayıp olsun yakın olaydık bizimkinide yapardı
burda bısey
artık yaz bıttı desene...KUMKUM06 burası sabah serin öğlen sıcak gece resmen donuyoruz
kuzum ben de ne yapayuım ıkı haftadır yoktum geldım sızı goremedım merak ettım ınsallah hersey gonlunuzce olurcanım benim de okul başlayacak ondan şimdiden yavaş yavaş uzaklaşayım dedim topikten bağımlılık yapıyor çünkü
ben black bu arada evet profilim ve adım değiştiarada buraya da geliyorum ama sohbet amaçlı sen neler yaptın? ben 69'u gördüm sonunda.
evetttBen sana demiştin değil mi
kesınlıkle Allah hayırlı ınsanlarla karsılastırsın bızlerıBen de leslie ile baslarim heralde. Sonra donusumlu jillian yaparim. Aslinda leslienin 5 Millik videolari var onlar cok ter attiriyor.
Hosbuldumm. Sen de hosgeldin canim :)
Ben burda film atacak yer bile bulamadim miyavim ya. Ankara ama valla hic denk gelmedim tamam atariz diyene. Yine arastiririm. Tesekkurler fikir icin. Eger cok uzun surerse zaten internetin gelmesi direk dvd falan almayi dusunuyorum.
Yaaa 18 temmuzdan bu gune 7 kilo mu verdinn? Masallah cok guzel vermissin.
Oyle de deneyim canim tesekkurler :)
Yemek isi verilmeli de arkalarinda biraktiklari savas alani mutfagi biz toparlariz yine
Benim esim sever yapsin yardim etsin falan ama cok dagitiyor fena stres oluyorum o bir seyler yaparken
Ah keske olsa da kesilse baglansa ya. Haziranin basinda ev tasidim. Ayni gun demelerine ragmen 20 kusur gun internet bekledik. Sonra haziranin sonunda tekrar tasidim. Daha yok. Bizden once oturan bir dunya sey yaptirmis tivibu falan uyeligi almis. Kapattirmadan odemeden cikmis gitmis. Sisteme kayit yapamiyorlar. 2 Ay oldu cozum bulan yok. Bi de saka gibi fatura gonderiyorlargonderiyorlar. Tiksinti geldit tnetten.
Kotu olmus.Toparla su andan itibaren canim.
Aaa cok kotu olmus
Guzel afiyet olsun :)
Evet suyu ihmal etmemem lazim. Arada hatirlatin bana olur m u ?
Guzel olmus canim afiyet olsun
Bu da guzel olmus :)
Afiyet olsun canim guzel bence.
Ay densize bak ya
Aslinda dogurdum ama sir gibi sakliyorum piskopatim ben deseydin keske.
Ev alma komsu al diye bosuna denmemis. Cok degisik insanlar var. Benim hic gorustugum komsum yok suan. Olmasi bi dert olmamasi bi dert..
Daha 1 bardak anca ictim. Onu da sen soyleyince
Masallah canim supersin.
Ben de o tas gibi vucutlarinizi gormek istiyorumHayatım sen taş gibisin vücutun zaten sarkamamış senin birde sıkılaşıtırmışsın kilo verip sarkan insanlar var önemli olan tartı değil görüntü ben 73 kg ama 63 kg gözüküyorum 38 beden oluyor yani tartı o kadar önemli değil yemişim tartıdaki rakamı
KUMKUM06 Canım Sana özelden Atıcam malum bbg gibi izleniyoruz ama gerçekten onu yaparsan çok memnun kalacaksın topikteki kızlar sizlerde istiyorsanız özelden atarım el sallayın bana yeter
o ne kızcilyan yap canım
jillian micheal var canım youtubedao ne kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?