Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Geçen yıl 3 ay spora gittim canım 67 kilo oldum ama 60 kilo gibi duruyodumçocuklar için gidemiyorum işte yoksa canım gidiyo
Bak faydasını görmüşsün bence çocuklar uyurken yada aralarında oyun oynarken yapabilirsin burada M Metebatur vardı şuan aktif değil bebeği uyuyunca direk spora atardı kendini çok da güzel sıkılaştı sonra derman oda öyleydi 2 afacanla uğraşıyor sporda yapıyordu maşallah onlara

pofu jilianin 3 4 cesiti var level 1 level 2 falan var ben hangisini yapiyim ismini tam yazarmisin canım bide sınav cekiyolar ben yapamiyomki
cnm ben ilk shred ile başladım ama tek başına yapmadım
Miyav_su da yazdı bunu yani harmanladım
zaten level 1 bana çok hafif gelmişti ki level 2 ve level 3 acaip kolay
özellikle incelmem de cardio kickbox ve 6w6p yardımcı oldu..

Gormedim

Tamam o zaman bekliyorum

Haslanmis yumurtadan vaska seyler de yesen iyi olur canim. Kahvalti onemli. Peynir zeytin yesillik yiyebilirsin eger seviyorsan.

Gorusuuruz
Herturlu yesillige bayram cnm ilerleyen günlerde görecen zatn kahalıda çiğ prazı salata yap iyiyorum hem iyi bir yağ yaktı bugün pazara ckcam alçm bugün çok yorgndm ondan yattım bebesi besleyip

Sabahtan beri ne kadar yazmışsınız hepsini alintiladim tek tek zor oluyor
Oh ne güzel valla canım bizim durumumuz da iyi ama kocam yardimci falan istemez sen ne yapıyorsun akşama kadar evde der kesin.
canımcım dikkat et obsesifliğe doğru gidiyorsun gibi temizlik konusunda yani
O neymiş netten bi arastirayim canın

inşallah kuzum ineceksin o kiloya ve çatlatacaksın onları
Hepimiz catlatip patlatiriz ins canim bizimle uğraşanlari
Olur inş canım
yorucu ve guzeldı kuzum anladım kı tatıle gıdeceksen eve gıtmeyeceksın otele gıdıp kalacaksın daha az yorulursun :)
Bizde eve gideceğiz canım neden çok yoruldum ki ev sizin mi değildi rahat mı edemedin
Bende eşimi katsam yanıma onunda 5 kilo vermesi lazım bence o göbek ten kurtulmak için
ankara sogudu sanırım usuyorum ben
Kayseri'de soğudu canım yorgan la yatıyorum ben
pofu bende istiyorum canım foto banada atarmisin bu jilliani 1 hafta yapsam azcık da olsa etkisi olur mu
anam ben öğlen pazara gittim 10 kilo kornişon aldım onu turşu yapıcam akşam
en sevmediğim kısmı sarımsak soymak
Bende tatil dönüşü kornison kuracağı canım 3 bidon çok seviyorum .
sarımsağı suya ıslak daha kolay sorulur canım
ben spor yapmadığım içinmi yoksa bel basen ve bacaklar kalın olduğundanmı bilmem 58 kilodaykende 29 giyerdim
etimde çok cıvık su gibi. birde o sıkılaşsa birazcık
Ben 59 kilodayken 27 giyerdim bazen 26 ama tabi o zaman bekardim sımsıkı vücudum vardı şimdi 2 çocuk ile vicik vicik oldum
benim kilom baya var giydiğim kot Miyav_su gördü 29 :)
Maşallah canım ben de 28.29 arası değişiyor um 1 beden incelmem gerekiyor sadece o kadar tam 38 olayım yeter ama her 38 in içine rahat rahat hiç zorlanmadan sıkmadan girmem lazım
teşekkür ederim beybi çok seviyoz turşuyu
geçen hafta kursaydım kurbana kadar olurdu yerdik
bu arada kurbana girdim 1350 tl çok pahalanmış küçükbaşa mı girsem diye düşünüyorum
Biz geçen yıl 1400 e kestik canım bu yıl kaç olur bilmem büyük kayinim alır her yıl kurbanı ama başkalarından hep pahalıya keserim 5 e kesilecegi 4 e keselim et çok olsun diyorlar allah kabul etsin ama hiç de öyle olmuyor kaziklaniyoruz
Biz koyun aldık 800e
O kadar pahalanmis mi canım 2 ay önce adaklik koyunu 300 tl ye almıştık biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…