Bı sefer hem yemeni dikkat et hem sporunu yaparsan fıstık gibi olucaksın Canım
ilk 2-3 gün zorlanırsın ama bırakmaman lazım cnmAy 17 dk yapabildim mahvoldumyaa ilk gün birden yuklenmemek için zorlaninca biraktim ama çok zormus
Tamam canım ben şimdi yapayım sonra ütü yapıp Leslie yapayım son 1 haftam iyi degerlendireyimdidemdefne 1 haftada işe yarar mı bilmiyorum dediğim gibi 2-3 program birden uyguladım ben..görebilirsin şuan
500 luk falanda varda malum et iyi çıksın diye büyük aldikSabahtan beri ne kadar yazmışsınız hepsini alintiladim tek tek zor oluyor
Oh ne güzel valla canım bizim durumumuz da iyi ama kocam yardimci falan istemez sen ne yapıyorsun akşama kadar evde der kesin.
O neymiş netten bi arastirayim canın
Hepimiz catlatip patlatiriz ins canim bizimle uğraşanlari
Olur inş canım
Bizde eve gideceğiz canım neden çok yoruldum ki ev sizin mi değildi rahat mı edemedin
Bende eşimi katsam yanıma onunda 5 kilo vermesi lazım bence o göbek ten kurtulmak için
Kayseri'de soğudu canım yorgan la yatıyorum ben
pofu bende istiyorum canım foto banada atarmisin bu jilliani 1 hafta yapsam azcık da olsa etkisi olur mu
Bende tatil dönüşü kornison kuracağı canım 3 bidon çok seviyorum .
sarımsağı suya ıslak daha kolay sorulur canım
Ben 59 kilodayken 27 giyerdim bazen 26 ama tabi o zaman bekardim sımsıkı vücudum vardı şimdi 2 çocuk ile vicik vicik oldum
Maşallah canım ben de 28.29 arası değişiyor um 1 beden incelmem gerekiyor sadece o kadar tam 38 olayım yeter ama her 38 in içine rahat rahat hiç zorlanmadan sıkmadan girmem lazım
Biz geçen yıl 1400 e kestik canım bu yıl kaç olur bilmem büyük kayinim alır her yıl kurbanı ama başkalarından hep pahalıya keserim 5 e kesilecegi 4 e keselim et çok olsun diyorlar allah kabul etsin ama hiç de öyle olmuyor kaziklaniyoruz
O kadar pahalanmis mi canım 2 ay önce adaklik koyunu 300 tl ye almıştık biz
allah kabul etsin canım500 luk falanda varda malum et iyi çıksın diye büyük aldik
reimleri gördün mü cnm?
Yok canım göremedim nerdereimleri gördün mü cnm?
Amin cumlemizinkiniallah kabul etsin canım
1 hafta sonra ne var canimTamam canım ben şimdi yapayım sonra ütü yapıp Leslie yapayım son 1 haftam iyi degerlendireyim
profilimden bakabilirsinYok canım göremedim nerde
Salı günü tatile gidiyorum canım onun için yağlarim ordan burdan fiskirmasin istiyorum1 hafta sonra ne var canim
Yok mumkunati yok inanmam foto montaj
Kız iyisin zaten yağ yokki sendeSalı günü tatile gidiyorum canım onun için yağlarim ordan burdan fiskirmasin istiyorum
Afiyet olsun ben jiliana 17 dk dayandim bakım sen ne kadar dayancanMenüm düne göre idare eder
Sabah yarım kete peynir zeytin domates 1 tereyaginda yumurta
ara 3 kare bitter
Öğle 1 tabak yeşil fasulye 2 yk b.pilavi 1 kase üzüm hosafi 1 dilim ekmek 2 dilim kavun
Aksam 1 kase un tarhana si başka da bişey yemeyecegim çok acikirsam ya 1 bardak süt yada 1 kase yoğurt
Spor 45 dk Leslie 30 dk yürüyüş ve jillian onu kaç dk yaparım bilmiyorum ne kadar dayanirsam
o değişiklik 2 hafta da oldu desem :)Canım bu değişiklik kaç ayda oldu günde yarım saat mi yaptın sadece bide sigdigin kotta kilo n kac
Valla soktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?