- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
Csnım dedim ya sadece bölgesel çalışsan yeterli Ebru şallı ile göbek ve biraz kalça şekli için vücudun çok iyi maşallah aynı
41 kere maşallah sana nazar değmesin metabolizma öok hızlı ana gerçekten birde Karatay'da kaçamak yapmasan jet hızı ile gideceksin bizim buradao değişiklik 2 hafta da oldu desem :)
hayır bazen günde 1.5 saat jilian yaptım bazen sadece yarım saat,ama çoğunlukla 1-1.5 saat arasıydı
kilomu söylesem daha bi oha dersinşimdilik kilomu saklıyorum
kotun bedeni 29 :) baya dar bi kot
Afiyet olsun CanımMenüm düne göre idare eder
Sabah yarım kete peynir zeytin domates 1 tereyaginda yumurta
ara 3 kare bitter
Öğle 1 tabak yeşil fasulye 2 yk b.pilavi 1 kase üzüm hosafi 1 dilim ekmek 2 dilim kavun
Aksam 1 kase un tarhana si başka da bişey yemeyecegim çok acikirsam ya 1 bardak süt yada 1 kase yoğurt
Spor 45 dk Leslie 30 dk yürüyüş ve jillian onu kaç dk yaparım bilmiyorum ne kadar dayanirsam
41 kere maşallah sana nazar değmesin metabolizma öok hızlı ana gerçekten birde Karatay'da kaçamak yapmasan jet hızı ile gideceksin bizim buradadidemdefne öyle maşallah sizlere
O zaman 60 sin en fazlao değişiklik 2 hafta da oldu desem :)
hayır bazen günde 1.5 saat jilian yaptım bazen sadece yarım saat,ama çoğunlukla 1-1.5 saat arasıydı
kilomu söylesem daha bi oha dersinşimdilik kilomu saklıyorum
kotun bedeni 29 :) baya dar bi kot
Afiyet olsun canım guzelKızlar bende menümü yazıyorum kahvaltıda kk Karatay yanında karpuz 1 dilim bir mandalina meyve fazla oldu yanında ayran öğlen sadece bamya yemeği akşam ise sulu köfte yanında salata
Aslinda guzel fikirde gozel alabiliyor muyuz uzak kalmayi
Hayırrrrr aslaaaaaa
Amin canım hepimizin insallahRabbim kanını kabul etsin kızlarkulkedisi30 canım
Bir şeyi takıntı haline getirme hastalığı canım obsesiflikSabahtan beri ne kadar yazmışsınız hepsini alintiladim tek tek zor oluyor
Oh ne güzel valla canım bizim durumumuz da iyi ama kocam yardimci falan istemez sen ne yapıyorsun akşama kadar evde der kesin.
O neymiş netten bi arastirayim canın
Hepimiz catlatip patlatiriz ins canim bizimle uğraşanlari
Olur inş canım
Bizde eve gideceğiz canım neden çok yoruldum ki ev sizin mi değildi rahat mı edemedin
Bende eşimi katsam yanıma onunda 5 kilo vermesi lazım bence o göbek ten kurtulmak için
Kayseri'de soğudu canım yorgan la yatıyorum ben
pofu bende istiyorum canım foto banada atarmisin bu jilliani 1 hafta yapsam azcık da olsa etkisi olur mu
Bende tatil dönüşü kornison kuracağı canım 3 bidon çok seviyorum .
sarımsağı suya ıslak daha kolay sorulur canım
Ben 59 kilodayken 27 giyerdim bazen 26 ama tabi o zaman bekardim sımsıkı vücudum vardı şimdi 2 çocuk ile vicik vicik oldum
Maşallah canım ben de 28.29 arası değişiyor um 1 beden incelmem gerekiyor sadece o kadar tam 38 olayım yeter ama her 38 in içine rahat rahat hiç zorlanmadan sıkmadan girmem lazım
Biz geçen yıl 1400 e kestik canım bu yıl kaç olur bilmem büyük kayinim alır her yıl kurbanı ama başkalarından hep pahalıya keserim 5 e kesilecegi 4 e keselim et çok olsun diyorlar allah kabul etsin ama hiç de öyle olmuyor kaziklaniyoruz
O kadar pahalanmis mi canım 2 ay önce adaklik koyunu 300 tl ye almıştık biz
Menune bayildimKızlar bende menümü yazıyorum kahvaltıda kk Karatay yanında karpuz 1 dilim bir mandalina meyve fazla oldu yanında ayran öğlen sadece bamya yemeği akşam ise sulu köfte yanında salata
Bana da bana da
Canim hos geldiiiiiiinSlm kızlar bugün acayip bir yorgunluk var üzerimde sabah erken kalktım sonra yap uyumuşum bebisimi uyuturken anca öğlende kalkabildm şimdiden menümü veriyim
Sabah 09:00 10 bitki çayı
09:30
1 haşlanmış yumurta
Ara 5btkili çay
16:00
4kepce unlu domatesli şehriye çorbası
4 y.k yoğurt dahada birşey yemem akşama çok akşam yoğurt yerim
Afiyet olsun canım sadece üzüm Hosafı olmasada olurduMenüm düne göre idare eder
Sabah yarım kete peynir zeytin domates 1 tereyaginda yumurta
ara 3 kare bitter
Öğle 1 tabak yeşil fasulye 2 yk b.pilavi 1 kase üzüm hosafi 1 dilim ekmek 2 dilim kavun
Aksam 1 kase un tarhana si başka da bişey yemeyecegim çok acikirsam ya 1 bardak süt yada 1 kase yoğurt
Spor 45 dk Leslie 30 dk yürüyüş ve jillian onu kaç dk yaparım bilmiyorum ne kadar dayanirsam
Afiyet olsun bebeeemmmKızlar bende menümü yazıyorum kahvaltıda kk Karatay yanında karpuz 1 dilim bir mandalina meyve fazla oldu yanında ayran öğlen sadece bamya yemeği akşam ise sulu köfte yanında salata
Çok güzel menu canım afiyet olsunMenumu yazıp kaciyorum markete cikcam
Sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmek peynir zeytin domates
Ara yesilcay kavun
Öğlen taze fasulye yoğurt 3 kaşık erişte
Ara yesilcay
Aksam bir kase yeşil mercimek
2 litre su ve jilyan yapıcam ileri saatlerde
Afiyet olsunda bana kısır demeyinMenumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta kk peynir
4 zeytin domates 1 dilim çavdar ekmek
Öğle : 1 kase kısır çay
Ara: Türk Kahvesi
Aksam 21.00: karışık ızgara tabanının 3 te ikisi, 1 kepçe cacık, 2 çatal ezme
3 litre su
Bitki çayları
Unutmadan 9000 adım yürüyüş
bence kilo çok iyi sadece yan yağlar için egzersiz yap sadece yanların gözüme batti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?