Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menüm gelsin sabah peynir biraz kavun aralarda yarım şeftali 2 top meyveli dondurma 2 kuru kayısı yarım dilim çikolu ekmek ve akşam yarım kaşık makarna bol salata 4 kaşık helva 1 top beyaz dondurma
Kız bunların yerine keşke kısır yeseydin o daha sağlıklı

Canim benimki çekmeceli anneminki sandık tipi bol eşya girsin dersen sandık tipini oneririm ama onunda dibinde aradigini bulmak çok zor annem alttan eşya çıkarmak için hepsini bosaltiyo yinede çok eşya giriyor dediğim gibi cekmeceliye çok girmiyo ama daha düzenli oluyo bana yetiyor cekmeceli

Ya işte mesela sandikliyi daha düzenli yerlestirikse bölüm bölüm ayarlansa sıkıntı yaşar mıyım ki acep

Canim hos geldiiiiiiin menün genel olarak güzel kahvaltı zayıf geldi sadece. Afiyet olsun

Afiyet olsun canım sadece üzüm Hosafı olmasada olurdu

Afiyet olsun bebeeemmm

Çok güzel menu canım afiyet olsun
Tesekkur ederim canim
Tatlım ben uğur derin dondurucu 5 çekmeceli kullanıyorum. Memnunum bana yetiyor. Sandık tipini sevmiyorum alttakine ulasmak icin usttekileri cikarcan falan ugrasamam
Menüm gelsin sabah peynir biraz kavun aralarda yarım şeftali 2 top meyveli dondurma 2 kuru kayısı yarım dilim çikolu ekmek ve akşam yarım
kaşık makarna bol salata 4 kaşık helva 1 top beyaz dondurma
Menunu hiç beğenmedim bi kase kısır yesen daha saglikli olurdu

Menüm gelsin sabah peynir biraz kavun aralarda yarım şeftali 2 top meyveli dondurma 2 kuru kayısı yarım dilim çikolu ekmek ve akşam yarım kaşık makarna bol salata 4 kaşık helva 1 top beyaz dondurma
Maşallah bunların yerine keşke bulgur yeseydin hiç olmazsa daha zararsın Canım olmamış beğenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…