Kız bunların yerine keşke kısır yeseydin o daha sağlıklıMenüm gelsin sabah peynir biraz kavun aralarda yarım şeftali 2 top meyveli dondurma 2 kuru kayısı yarım dilim çikolu ekmek ve akşam yarım kaşık makarna bol salata 4 kaşık helva 1 top beyaz dondurma
Canim benimki çekmeceli anneminki sandık tipi bol eşya girsin dersen sandık tipini oneririm ama onunda dibinde aradigini bulmak çok zor annem alttan eşya çıkarmak için hepsini bosaltiyo yinede çok eşya giriyor dediğim gibi cekmeceliye çok girmiyo ama daha düzenli oluyo bana yetiyor cekmeceliKızlar bir şey soracam ben derin dondurucu alacam evinde olanlar bana fikir verebilir misiniz. Bayideki adam sandık tipini önerdi. Sizler ne kullanıyorsunuz ve marka olarak ne ?
@puantiyeli_kelebekMiyav_su kulkedisi30 didemdefne papatya1994 8 88li EGESRAYILMAZ @vilma37 evli olanları etiketledim sanırım
Akşamki helva dondurma işin içinde yoktu annem gile götürunce kendimi tutamadı m olmasaydi bana göre idare ederdiKız bunların yerine keşke kısır yeseydin o daha sağlıklı
Aynen helva özellikle dikkatimi çekti zatenAkşamki helva dondurma işin içinde yoktu annem gile götürunce kendimi tutamadı m olmasaydi bana göre idare ederdi
Ya işte mesela sandikliyi daha düzenli yerlestirikse bölüm bölüm ayarlansa sıkıntı yaşar mıyım ki acepCanim benimki çekmeceli anneminki sandık tipi bol eşya girsin dersen sandık tipini oneririm ama onunda dibinde aradigini bulmak çok zor annem alttan eşya çıkarmak için hepsini bosaltiyo yinede çok eşya giriyor dediğim gibi cekmeceliye çok girmiyo ama daha düzenli oluyo bana yetiyor cekmeceli
Tesekkur ederim canimCanim hos geldiiiiiiinmenün genel olarak güzel kahvaltı zayıf geldi sadece. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım sadece üzüm Hosafı olmasada olurdu
Afiyet olsun bebeeemmm
Çok güzel menu canım afiyet olsun
Tatlım ben uğur derin dondurucu 5 çekmeceli kullanıyorum. Memnunum bana yetiyor. Sandık tipini sevmiyorum alttakine ulasmak icin usttekileri cikarcan falan ugrasamamKızlar bir şey soracam ben derin dondurucu alacam evinde olanlar bana fikir verebilir misiniz. Bayideki adam sandık tipini önerdi. Sizler ne kullanıyorsunuz ve marka olarak ne ?
@puantiyeli_kelebekMiyav_su kulkedisi30 didemdefne papatya1994 8 88li EGESRAYILMAZ @vilma37 evli olanları etiketledim sanırım
Menunu hiç beğenmedim bi kase kısır yesen daha saglikli olurduMenüm gelsin sabah peynir biraz kavun aralarda yarım şeftali 2 top meyveli dondurma 2 kuru kayısı yarım dilim çikolu ekmek ve akşam yarım
kaşık makarna bol salata 4 kaşık helva 1 top beyaz dondurma
Iyi geceler canım ben bugun 17 dk yaptım bacağı m çok agriyor merdiven inip cikarken nasıl hissettim agridigini45 dakika jillian yaptım geberiyorum en iyisi yatayim
İyi geceler
Tabi düzenli yerlestirsen sorun olmaz çoğu kişi sandık tercih ediyorYa işte mesela sandikliyi daha düzenli yerlestirikse bölüm bölüm ayarlansa sıkıntı yaşar mıyım ki acep
27 dk bi videosu sen nerden yapiyosunki 45 dk45 dakika jillian yaptım geberiyorum en iyisi yatayim
İyi geceler
Canim sen 27 dakikanın 17 dakikasıni yapıyorsun ya, tahminim27 dk bi videosu sen nerden yapiyosunki 45 dk
Canim sen 27 dakikanın 17 dakikasıni yapıyorsun ya, tahminim27 dk bi videosu sen nerden yapiyosunki 45 dk
25dk 30days 15-20dk 6w6p yapıyorum cnm27 dk bi videosu sen nerden yapiyosunki 45 dk
aynen canimCanim sen 27 dakikanın 17 dakikasıni yapıyorsun ya, tahminimkulkedisi30 de 27 dakika level 1 o kalan 20 dk da 6w6p yo yapmıştır
Valla tebriksler bana25dk 30days 15-20dk 6w6p yapıyorum cnm
aynen canim
TebriklerValla tebriksler bana
Evimde yok Canım ama Bosch buzdolabı tipini Almak istiyorum Canım hem yer kaplamaz hem diğeri gibi aramak zorunda kalmazsınKızlar bir şey soracam ben derin dondurucu alacam evinde olanlar bana fikir verebilir misiniz. Bayideki adam sandık tipini önerdi. Sizler ne kullanıyorsunuz ve marka olarak ne ?
Maşallah bunların yerine keşke bulgur yeseydin hiç olmazsa daha zararsın Canım olmamış beğenmedimMenüm gelsin sabah peynir biraz kavun aralarda yarım şeftali 2 top meyveli dondurma 2 kuru kayısı yarım dilim çikolu ekmek ve akşam yarım kaşık makarna bol salata 4 kaşık helva 1 top beyaz dondurma
bence kilo çok iyi sadece yan yağlar için egzersiz yap sadece yanların gözüme battiben yanlardan nefret ediyorum bendede var
kola olmasaymış helva yine iyimiş CanımKizlar telefonumunda benimde şarjım bitti
Gece gelecegim optum sizleri
Bugun kacamak yaptim
Ceyrek bardak kola ve 3 catal ev yapimi helva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?