Selam canım b12 düşük değil mi senin CanımSelam kızzllaarrr
Nasılsınız napıyonuz
Bugün hiç keyfim yok benim sürekli yatmak istiyorum kolumu kaldıracak dermanım yok
Ben ikisinide yapamam pilatesde boyun fıtığı koşmada çişim geliyorPilates yapın bide koşun
Ben kendi kendime aynı yorumu yaptım zati o ne öyle basma pazen gibi diye:))Yaa nasil alistin? Ben de pek hoslanmiyorum yumurtadan. Kokusu bile yetiyor bazen. Ekmek cok tuketen biri degilim yumurta icin de Cok denedim ama mumkun degil yiyemiyorum ekmeksiz
Nazar boncugu olsun canim afiyet olsun.
Beyaz ekmek canim simdilik.Bayrama gidelim gelelim de diger ekmek cesitlerinden alacagim.
Iyi cozum bulmussunuz canim yemek isine. Ben genelde beceremesem de yapiyorum yiyoruz oyle
Gecmis olsun canim o zaman uygun zamani belirleyin bence en kisa zamanda.
Kolay gelsinn
Hosgeldin canim.
Ben de yeniyim burda. 23 yasindayim. 1 senelik evliyim. Cocuk yok. Okuyorum aciktan. Boy 168. 72 kiloyla basladim buraya bakalim carsamba neler olacak
Afiyet olsunn.
Sekerle ilgili bi rahatsizlik varmis galiba canim. Masallah iyi durdurmussun kendini. Bizde cocuk da yok ama bizim ev de abur cubur dolu
Cok az olmus sanki canimafiyet olsun :)
Afiyet olsunn. Ilk gunun azizligi olsun
Afiyet olsun canim. Iyi olmus bence arada yiyince insanin gozu dönmüyo hic degilse.
O kadar ayarladiysan al gitsin canim. Kucuk desenli alsan bu sefer pazen gibi o ney kiz da denebilirdi
Afiyet olsunn. Nasi hamaratsiniz ya topikce.
Aa ilgincmis cidden. Keske onceden eve gelmeyecegini soyleselermis o kadar hazirlik sonucta kolay mi.. Valla hayirlisi olsun ne diyim bilemedim
Afiyet olsun canim toparlarsin bugunden itibaren.
Eveettt ama bu sefer ki biraz gönül yorgunluğu miyavım kırgınım da birine bu da kendini fiziksel yorgunluk olarak gösteriyor ben deSelam canım b12 düşük değil mi senin Canım
Evet kesinlikle koca şişe işçsem ne olur acaba en son yarım çokonat yedim sabaha kadar acilde kaldımIste iki yudumu bile nelere yol acti
Çişin niye geliyo hemen kızBen ikisinide yapamam pilatesde boyun fıtığı koşmada çişim geliyor
Kıyamam en yakın arkadaşın mı Sakın birde uzaklardasın insan oğlu malesef böyleyiz biraz kendini çek o kişiden olur muEveettt ama bu sefer ki biraz gönül yorgunluğu miyavım kırgınım da birine bu da kendini fiziksel yorgunluk olarak gösteriyor ben de
Bilmiyorum ya sanki çok gelmişde bırakırsam her yer göl olur gibime geliyorÇişin niye geliyo hemen kız
Evet değer verdiğim birisidir ama ne bileyim işte cümle bile kuramıyorumKıyamam en yakın arkadaşın mı Sakın birde uzaklardasın insan oğlu malesef böyleyiz biraz kendini çek o kişiden olur mu
Geçmiş olsun ya o nasıl bi enfeksiyonki ilacı böyle agirYeni bir antibiyotik başladım Canım onu kullanırken süt ve süt ürünleri mayalanmış fermente ürünler yasak ilacı aldıktan 30 dk uyumakta yok ilacı yutarken 1.5 litre su ile yutmalıyım öyle bir ilaç bu enfeksiyon yüzünden alıcam cuma günü tekrar doktora çıktım işte oda bu ilacı verdi malesef
Benim de yola çıkarken öyledirBilmiyorum ya sanki çok gelmişde bırakırsam her yer göl olur gibime geliyorsanırım psikolojik
Kafam basmıyor inan Rusçayı eleman ile karşılıklı diyaloğ ile ögrendim okumayı yazmayı sonra kendi kendime söktüm şuan Polonyaca ve Bulgarcayı bile kaptım ama Çince gecen yıl Rus eleman ögrendi bende daha bir gram ilerleme yok eşim her gün diyor bak oku diyecok zor ya nasıl ogrencen
Afiyet olsun canimBende menumu yazayım degistirmeyecegim kesinlikle gecen hafta ilr aynıyim umarim yarina kadar azda eksi olurum
Sabah
Tavada yumurta
Zeytin
Tulum peyniri
Fındık
Salatalık domates
Öğle
45 gr maras usulü dondurma
1 tabak etli fasulye
Aksam
Yoğurt ceviz salatalik karışımı
Aralarda
3 lt su
3 bitki çayı
3 şekersiz kahve
Aynen bende öyle ya psikolojik kesinlikle ama yenmek istiyorumBenim de yola çıkarken öyledir
Hele otobüs yolculuğunda isterse 15 dakika da bir ihtiyaç molası versin hepsinde iner giderim
Halbuki ne yersem ne içersem içeyim geceleri wc ye kalkmayan biriyimdir
Malesef vücudun tepkisi istemiyorum o gıdaları diyor yoksa böyle çekersin diyor ilaç çok ağır zaten sabahları alıcam doktor öyle söyledi kahvaltımı 8 de yapıyorum 9 da alırım uyumam lazım çünkü dik durmak gerekiyorGeçmiş olsun ya o nasıl bi enfeksiyonki ilacı böyle agir
İşte insanın içi acıyor değil mi ben çok yaşadım yaşamayada devam ediyorum malesef hayat böyle CanımEvet değer verdiğim birisidir ama ne bileyim işte cümle bile kuramıyorum
Kızgın olsam bağırır çağırır yatışırım da insan kırılınca pek kolay geçmiyor
Ben ikisinide yapamam pilatesde boyun fıtığı koşmada çişim geliyor
Öyle kuzum ya zaten derler ya uzağındakinden zarar görmezsin ne gelirse yakınındakinden gelir diye.İşte insanın içi acıyor değil mi ben çok yaşadım yaşamayada devam ediyorum malesef hayat böyle Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?