Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ben kendi kendime aynı yorumu yaptım zati o ne öyle basma pazen gibi diye:))

Iste iki yudumu bile nelere yol acti
Evet kesinlikle koca şişe işçsem ne olur acaba en son yarım çokonat yedim sabaha kadar acilde kaldım artık tövbemi bozamam sana birşey söyleyeyim bunlar taki karatayı öğreninceye kadar sürdü inanır mısın Karatay'dan bu yana en son simiti saymazsak acillik olmadım oh be normal insan oldum

Eveettt ama bu sefer ki biraz gönül yorgunluğu miyavım kırgınım da birine bu da kendini fiziksel yorgunluk olarak gösteriyor ben de
Kıyamam en yakın arkadaşın mı Sakın birde uzaklardasın insan oğlu malesef böyleyiz biraz kendini çek o kişiden olur mu

Kıyamam en yakın arkadaşın mı Sakın birde uzaklardasın insan oğlu malesef böyleyiz biraz kendini çek o kişiden olur mu
Evet değer verdiğim birisidir ama ne bileyim işte cümle bile kuramıyorum
Kızgın olsam bağırır çağırır yatışırım da insan kırılınca pek kolay geçmiyor

Geçmiş olsun ya o nasıl bi enfeksiyonki ilacı böyle agir

Bilmiyorum ya sanki çok gelmişde bırakırsam her yer göl olur gibime geliyor sanırım psikolojik
Benim de yola çıkarken öyledir
Hele otobüs yolculuğunda isterse 15 dakika da bir ihtiyaç molası versin hepsinde iner giderim
Halbuki ne yersem ne içersem içeyim geceleri wc ye kalkmayan biriyimdir

cok zor ya nasıl ogrencen
Kafam basmıyor inan Rusçayı eleman ile karşılıklı diyaloğ ile ögrendim okumayı yazmayı sonra kendi kendime söktüm şuan Polonyaca ve Bulgarcayı bile kaptım ama Çince gecen yıl Rus eleman ögrendi bende daha bir gram ilerleme yok eşim her gün diyor bak oku diye sıkıldım kapattım kitabı

Afiyet olsun canim

Geçmiş olsun ya o nasıl bi enfeksiyonki ilacı böyle agir
Malesef vücudun tepkisi istemiyorum o gıdaları diyor yoksa böyle çekersin diyor ilaç çok ağır zaten sabahları alıcam doktor öyle söyledi kahvaltımı 8 de yapıyorum 9 da alırım uyumam lazım çünkü dik durmak gerekiyor

İşte insanın içi acıyor değil mi ben çok yaşadım yaşamayada devam ediyorum malesef hayat böyle Canım
Öyle kuzum ya zaten derler ya uzağındakinden zarar görmezsin ne gelirse yakınındakinden gelir diye.
Mesafeyi hemen koydum ama özürler tatlılar falan kar etmez bu saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…