Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Öyle kuzum ya zaten derler ya uzağındakinden zarar görmezsin ne gelirse yakınındakinden gelir diye.
Mesafeyi hemen koydum ama özürler tatlılar falan kar etmez bu saatten sonra
Kesinlikle ben bunu ögrendim uzak duracaksın ve yardım etmeyeceksin asla İnan besle kargayı demiş ATA'larımız sonra tepene çıkıyorlar

spor sayesinde kilom çok olmasına rağmen 32 beden kot bol gelmeye başlamışken,29 beden kotun içine cuk giriyorum :) kesinlikle resimlerimde oynama yok
Yok canim fotografinda oynama oldugunu dusunmedim bile. Ihtiyacin yok cunku. Bu jillianin etkilerini internette de goruyordum da cok tamah etmiyordum. Sen bana rehber oldun varsayiyorum. 2 haftada boyle degisim harika. Tebrik ediyorum masallah darisi bizlere

dün okuldakiler çok zayıflamışsın dediler dedim adam hiç bişey demiyo evet zayıfladın falan yok yani yüzüme bile bakmıyo kıskançlığından
Ayy bu erkekler hep boyle demezler demezler 100 gr alsan dibinde biterler ama

Hadi ya akşam çık eger yakınsa Canım sana
Maalesef yakin degil ama yarin kesin halletmem lazim bu isi

Cok guclu bir ilacmis
Sende dikkatli kullanirsin biliyorum
Hemencecik gecer gider bu enfeksiyon

Cok hemde cok guzel menun su ve bitki cayi miktari ozellikle
O dondurmada cuk oturdu bence zaten meyve falan yok seker ihtiyacini karsilamis

Oo baskanuum baskanuumm carsambaya ihanet etmeyin

Kızlar çok mutluyum 27 dk jilian yaptimama nasıl yaptım bi ben bilerimresmen öldüm defalarca pes etme esiginden döndüm çok yoruldum
Canim fotograf cek bakalim degisimi gozlemle
Buyuk motivasyon olur
Yarin insallah bende baslayacagim yogun spor programina
Olculerimi alip fotonun ustune yazacagim
Haftalik olarak

Öyle kuzum ya zaten derler ya uzağındakinden zarar görmezsin ne gelirse yakınındakinden gelir diye.
Mesafeyi hemen koydum ama özürler tatlılar falan kar etmez bu saatten sonra
Canim kimse için canini sıkma ya değmez bu hayatta boşver hicbiseyi stres yapma kendini kimse için üzülme ye degmiyor inanki

Kızlar çok mutluyum 27 dk jilian yaptimama nasıl yaptım bi ben bilerimresmen öldüm defalarca pes etme esiginden döndüm çok yoruldum
Etme etme 3 dakika bu son diye diye arttır hep bak ben kalkamıyorum bugün yataktan hiç bi şey yapamıcam galiba

Ben de görcem nerde var foto kim o taş gibi olan:))

Canim topikdaslarim
Sabah kahvaltimi disarida yaptim
1 h.yumurta
3 Burgu peynir
4 zeytin
1 dis pogaca
3 cesit meze 1er kucuk kasik
Cay

Ogle: 2 kepce corba
1tabak yogurt ve haslanmis kabak

Arada: 1 mandalina
Yaklasik 10 tane uzum
1 bardak ayran

Aksam: oglenin aynisi + 2kofte

Ara: ayran yaninda da bir meyve yerim henuz yemedim.
Su simdilik 2.150lt
Yatana kadar bunu 3.350 yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…