Kesinlikle ben bunu ögrendim uzak duracaksın ve yardım etmeyeceksin asla İnan besle kargayı demiş ATA'larımız sonra tepene çıkıyorlarÖyle kuzum ya zaten derler ya uzağındakinden zarar görmezsin ne gelirse yakınındakinden gelir diye.
Mesafeyi hemen koydum ama özürler tatlılar falan kar etmez bu saatten sonra
Yok canim fotografinda oynama oldugunu dusunmedim bile. Ihtiyacin yok cunku. Bu jillianin etkilerini internette de goruyordum da cok tamah etmiyordum. Sen bana rehber oldun varsayiyorum. 2 haftada boyle degisim harika. Tebrik ediyorum masallah darisi bizlerespor sayesinde kilom çok olmasına rağmen 32 beden kot bol gelmeye başlamışken,29 beden kotun içine cuk giriyorum :) kesinlikle resimlerimde oynama yok
Ayy bu erkekler hep boyle demezler demezler 100 gr alsan dibinde biterler amadün okuldakiler çok zayıflamışsın dediler dedim adam hiç bişey demiyo evet zayıfladın falan yok yani yüzüme bile bakmıyo kıskançlığından
Maalesef yakin degil ama yarin kesin halletmem lazim bu isiHadi ya akşam çık eger yakınsa Canım sana
Cok guclu bir ilacmisYeni bir antibiyotik başladım Canım onu kullanırken süt ve süt ürünleri mayalanmış fermente ürünler yasak ilacı aldıktan 30 dk uyumakta yok ilacı yutarken 1.5 litre su ile yutmalıyım öyle bir ilaç bu enfeksiyon yüzünden alıcam cuma günü tekrar doktora çıktım işte oda bu ilacı verdi malesef
Cok hemde cok guzel menun su ve bitki cayi miktari ozellikleBende menumu yazayım degistirmeyecegim kesinlikle gecen hafta ilr aynıyim umarim yarina kadar azda eksi olurum
Sabah
Tavada yumurta
Zeytin
Tulum peyniri
Fındık
Salatalık domates
Öğle
45 gr maras usulü dondurma
1 tabak etli fasulye
Aksam
Yoğurt ceviz salatalik karışımı
Aralarda
3 lt su
3 bitki çayı
3 şekersiz kahve
Oo baskanuum baskanuumm carsambaya ihanet etmeyinHayir regl yeni bitti canim aslinda pazar gunu guzel bir rakam da görmüştüm de o aksam batırınca bugun sabit çıktım dun anca artiyi atabilmisim demekki.
Bile bile lades diyorum heee gelecek hafta kesinlikle tartilmayacagim tarti gunune kadar
Ve işin tuhaf i yapınca vücut ağrım gitti birazKızlar çok mutluyum 27 dk jilian yaptimama nasıl yaptım bi ben bilerim resmen öldüm defalarca pes etme esiginden döndüm çok yoruldum
Canim fotograf cek bakalim degisimi gozlemleKızlar çok mutluyum 27 dk jilian yaptimama nasıl yaptım bi ben bilerim resmen öldüm defalarca pes etme esiginden döndüm çok yoruldum
Canim kimse için canini sıkma ya değmez bu hayatta boşver hicbiseyi stres yapma kendini kimse için üzülme ye degmiyor inankiÖyle kuzum ya zaten derler ya uzağındakinden zarar görmezsin ne gelirse yakınındakinden gelir diye.
Mesafeyi hemen koydum ama özürler tatlılar falan kar etmez bu saatten sonra
İşte biz çok insan olduğumuz için bunlar oluyorKesinlikle ben bunu ögrendim uzak duracaksın ve yardım etmeyeceksin asla İnan besle kargayı demiş ATA'larımız sonra tepene çıkıyorlar
Etme etme 3 dakika bu son diye diye arttır hep bak ben kalkamıyorum bugün yataktan hiç bi şey yapamıcam galibaKızlar çok mutluyum 27 dk jilian yaptimama nasıl yaptım bi ben bilerim resmen öldüm defalarca pes etme esiginden döndüm çok yoruldum
Doğru diyosun cekim peki olcumu Demirli metreyle olcsem olurmuCanim fotograf cek bakalim degisimi gozlemle
Buyuk motivasyon olur
Yarin insallah bende baslayacagim yogun spor programina
Olculerimi alip fotonun ustune yazacagim
Haftalik olarak
Ben de görcem nerde var foto kim o taş gibi olan:))Yok canim fotografinda oynama oldugunu dusunmedim bile. Ihtiyacin yok cunku. Bu jillianin etkilerini internette de goruyordum da cok tamah etmiyordum. Sen bana rehber oldun varsayiyorum. 2 haftada boyle degisim harika. Tebrik ediyorum masallah darisi bizlere
Ayy bu erkekler hep boyle demezler demezler 100 gr alsan dibinde biterler ama
Maalesef yakin degil ama yarin kesin halletmem lazim bu isi
Cok guclu bir ilacmis
Sende dikkatli kullanirsin biliyorum
Hemencecik gecer gider bu enfeksiyon
Cok hemde cok guzel menun su ve bitki cayi miktari ozellikle
O dondurmada cuk oturdu bence zaten meyve falan yok seker ihtiyacini karsilamis
Oo baskanuum baskanuumm carsambaya ihanet etmeyin
Evet canım ya değmiyor inan ben kalkıp güzel bi kahve yapıp kendime geleyim en iyisiCanim kimse için canini sıkma ya değmez bu hayatta boşver hicbiseyi stres yapma kendini kimse için üzülme ye degmiyor inanki
Pofu canım profilin e gir gorursunBen de görcem nerde var foto kim o taş gibi olan:))
Süpersin fındık kurdu tam organize olmuşsun sende aferin sanaCanim fotograf cek bakalim degisimi gozlemle
Buyuk motivasyon olur
Haftalik olarak
Süpersin fındık kurdu tam organize olmuşsun sende aferin sanaCanim fotograf cek bakalim degisimi gozlemle
Buyuk motivasyon olur
Haftalik olarak
Bencede afiyet olsunEvet canım ya değmiyor inan ben kalkıp güzel bi kahve yapıp kendime geleyim en iyisi
Henüz foto eklemedi yazıyor amaPofu canım profilin e gir gorursun
Sağol canımBencede afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?