anladım canımYok Canım instgram birisi var o zaten kitap aldım daha okuma fırsatım olmadı
Yok anam yokEki Görüntüle 1882185Commadante- foto atıyorum Çince pratik yapıyorum karıştırırken ne buldum bunu söyleyinceye kadar çatlarım ben birde sen söyle
Benimki her ay 20 gün geçer zaten polikistik over var bende onun için bi etki gormedim zaten bıraktığın gibi 1 gün içinde hasta oluyorsun sadece bu ay erken geldi yan etkisi bu oldu sadeceYan etkisini gördün mü peki yada adet söktürücü kullandın mı
Kız gözlerim şaşı beş olduYok anam yok
Cinliler bile okuyamaz bunlari
Hadi ya akşam çık eger yakınsa Canım sanaKizlar spor videolari yarina kaldi ne yazikki
Bugun internet kafeye firsat kalmadi eve zor attim kendimi havalar bir anda isindi yine
Bugün ki menüm klasik Karatay kahvaltısı bugün son kez peynir yedim akşam zeytinyağlı taze börülce yemeği yanında bol yeşillikli domates salatası
Yeni bir antibiyotik başladım Canım onu kullanırken süt ve süt ürünleri mayalanmış fermente ürünler yasak ilacı aldıktan 30 dk uyumakta yok ilacı yutarken 1.5 litre su ile yutmalıyım öyle bir ilaç bu enfeksiyon yüzünden alıcam cuma günü tekrar doktora çıktım işte oda bu ilacı verdi malesefNiye son kez ?
Yeni bir antibiyotik başladım Canım onu kullanırken süt ve süt ürünleri mayalanmış fermente ürünler yasak ilacı aldıktan 30 dk uyumakta yok ilacı yutarken 1.5 litre su ile yutmalıyım öyle bir ilaç bu enfeksiyon yüzünden alıcam cuma günü tekrar doktora çıktım işte oda bu ilacı verdi malesef
Afiyet olsun canım reglin mi yaklaşıyorBende menumu yazayım degistirmeyecegim kesinlikle gecen hafta ilr aynıyim umarim yarina kadar azda eksi olurum
Sabah
Tavada yumurta
Zeytin
Tulum peyniri
Fındık
Salatalık domates
Öğle
45 gr maras usulü dondurma
1 tabak etli fasulye
Aksam
Yoğurt ceviz salatalik karışımı
Aralarda
3 lt su
3 bitki çayı
3 şekersiz kahve
Aynen öyle bir daha tövbe asitli içecekler uzak dursun bendenOldukça agir bir antibiyotik demekki sifa olsun canim dikkatli kullanacagina eminim
Afiyet olsun canım reglin mi yaklaşıyor
@puantiyeli_kelebek canım doğru senin kanaman vardı kan şekerin mi düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?