- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
Oyle yapayim. Haslanmis yumurta yine bi nebze yiyebiliyorum da tavada olunca ekmeksiz gitmiyor. Ben kucukken babam yaptirirdu hep kahvaltilarimi her gun de yumurta yapardi bana oyle oyle biraz bikkinlik mi desem ne desem bi durum olustu bende.Kola olmamış birde yumurta yıl canım ben bile zor yiyorum ki ben senede 1 tane ekmek arası yerdim şöyle yaptım haşlayıp üzerine bol baharat döküyorum sonra sadece peynir ile yiyiyorum yanında zaten domates salatalık belli bir dk sonra yiyiyorum sende öyle yap
Kudurmaz benimki heralde ya. Destekci simdilik bakalim@kitap_asigi canım boşver kocalarımız öyle kalsınlar ki bizleri zayıf gördükçe kudursunlar
Kahvaltim gec oluyor benim canim. 10 11 gibi. Sonra acikinca da soda falan iciyorum biraz bastirsin diye. Sonra da aksam yemegiMenün gayet güzelmiş. öğlen yemiyorsun acıkmıyormusun yoksa sabah kahvaltısını mı geç yapıyorsun
Bizde de kisir var bugun galiba.Benim de bugün canım Kısır istiyor iftara yapsam mı çocuklarda seviyor aslında :)
Ben de cok zorlaniyorum malesefSüpersin, dayanabilmen ve yememen harika
Biri yanımda yerken ben çok zorlanıyorum
Bitki caylari ic canim. Limon zencefil, tarcinli yesil cay iyi geliyor. Cokgecmisolsun. Insallah agirlasmaz.Kızlar ben grip oluyorum galiba
Her yanım ağrıyor ve çok halsiz hissediyorum kendimi bugün
O ney kizEki Görüntüle 1882185 @Commadante- foto atıyorum Çince pratik yapıyorum karıştırırken ne buldum bunu söyleyinceye kadar çatlarım ben birde sen söyle
Afiyet olsun canim :)Bugün ki menüm klasik Karatay kahvaltısı bugün son kez peynir yedim akşam zeytinyağlı taze börülce yemeği yanında bol yeşillikli domates salatası
Aa ne degisik ilacmis. Kullanimi epey zor. GecmisolsunYeni bir antibiyotik başladım Canım onu kullanırken süt ve süt ürünleri mayalanmış fermente ürünler yasak ilacı aldıktan 30 dk uyumakta yok ilacı yutarken 1.5 litre su ile yutmalıyım öyle bir ilaç bu enfeksiyon yüzünden alıcam cuma günü tekrar doktora çıktım işte oda bu ilacı verdi malesef
Aynen öyle bir daha tövbe asitli içecekler uzak dursun benden
Afiyet olsun canim menun iyi bence :)Bende menumu yazayım degistirmeyecegim kesinlikle gecen hafta ilr aynıyim umarim yarina kadar azda eksi olurum
Sabah
Tavada yumurta
Zeytin
Tulum peyniri
Fındık
Salatalık domates
Öğle
45 gr maras usulü dondurma
1 tabak etli fasulye
Aksam
Yoğurt ceviz salatalik karışımı
Aralarda
3 lt su
3 bitki çayı
3 şekersiz kahve
Asitli icecekten mi enfeksiyon olustu miyav?Aynen öyle bir daha tövbe asitli içecekler uzak dursun benden
Evet gecen dediğin gibi kesinlikle doğru Canım ama şuda var canım Karatay sabit bırakıyor fazlada öyle artı çıkarmıyor İsveç diyeti gibi yada me bileyim elma diyeti gibi çok güzel harikasınHayir regl yeni bitti canim aslinda pazar gunu guzel bir rakam da görmüştüm de o aksam batırınca bugun sabit çıktım dun anca artiyi atabilmisim demekki.
Bile bile lades diyorum heee gelecek hafta kesinlikle tartilmayacagim tarti gunune kadar
Afiyet Bal Şeker olsun tatlım...Dondurma en kalorisi az tatlı olsun.Dondurma icin mi diyorsun canim? Kan sekerim dusmedi de O kadar yorulmus ve hararetlenmistim ki oglum getirince yarisini yedim serin serin buda yazin son dondurmasi oldu
Afiyet olsun canim menun iyi bence :)
Aynen 2 yudum içtim Boğaz'larım lenf bezlerine kadar şişti 10 tane iğne yedim 2 iğne karıştırılıp günde 2 defa Boğaz'larım bitti vücüd alışkın değil şekerli gıdalara oda şekerimi çıkarıp idrar yolları enfeksiyonu yaptı enfeksiyon mantara çevirdi şimdi de yüzümde sivilce yaptılar kısır bir döngü dedi doktor asitli içeceklere alerjimin olması ,şekerimin olması ,ben artık glisemik indeksi düşük besleniyorum 1 senedir öyle işte çok sorunlu bir insanım benAsitli icecekten mi enfeksiyon olustu miyav?
Senin bunyen cok alerjik ve hassas o zaman. Dikkat et kendine.
Bende aynısını dedim sadece bölgesel yeterli onun içindidemdefne
Canim fotografini gordum o nasi bi vucut ya
Cok hossun masallah valla
Ah soyle olsaydim da senin gozune batan aslinda cok da rahatsiz edici olmayan yanlarim olsaydi
Bence leslie degil de bolgesel yapabilirsin.
Evet benim de istegim o. Bu kiloda bi de hamile kalirsam 100leri gorurum heralde doguma kadar. Durmam ben yiyip icip yatarim sadece heraldeSagol kuzum bu arada bencede kilo ver saglikli zayif bir anne ol benim yaptigim hatalari yapma
Kilo verirken saglikli yasamayi hedefle böylece sarkmaydi catlakti ugrasmazsin da
Aynen 2 yudum içtim Boğaz'larım lenf bezlerine kadar şişti 10 tane iğne yedim 2 iğne karıştırılıp günde 2 defa Boğaz'larım bitti vücüd alışkın değil şekerli gıdalara oda şekerimi çıkarıp idrar yolları enfeksiyonu yaptı şimdi de yüzümde sivilce yaptılar kısır bir döngü dedi doktor asitli içeceklere alerjimin olması birde şekerimin olması birde ben artık glisemik indeksi düşük besleniyorum 1 senedir öyle işte çok sorunlu bir insanım ben
Oh iyi yapmışsın canım afiyet olsun benim de karşımda satılıyor hergünDondurma icin mi diyorsun canim? Kan sekerim dusmedi de O kadar yorulmus ve hararetlenmistim ki oglum getirince yarisini yedim serin serin buda yazin son dondurmasi oldu
Evet gecen dediğin gibi kesinlikle doğru Canım ama şuda var canım Karatay sabit bırakıyor fazlada öyle artı çıkarmıyor İsveç diyeti gibi yada me bileyim elma diyeti gibi çok güzel harikasın
Evet o yüzden Canım zararlı gıdalar pek Çekmez başıma ne geleceğini biliyorum benOff cok fena olmus..
Ay allah Sabirlar versin sana canim epey zor hassas alerjik bunye. Her seye kat kat dikkat Etmek lazim. Aman bi daha tuketme zararli seyler
Oh iyi yapmışsın canım afiyet olsun benim de karşımda satılıyor hergünama onu yersem başıma gelecekleri biliyorum o yüzden hiç canım çekmiyor öteye kaçıyorum dondurma yerine maden suyu içiyorum yada su
Evet Fevzi Özgönül ben kitabını okudum onun istersen bir kargoya patlar gönderirim onu sana demek ki sen haftada bir gün tartılacaksın hayatım o kadarEvet yeme seklim karatay olmasa bu kadar kolay telafi edemeyebilirdim haklısın..
Tartilinca eksi oldugum aklimin bi kosesinde duruyor butun gun :))) bugun Fevzi ozgonul e baktim senin instagramindan bende takip ettim biliyorsun oda tarti ve ölçü takintisi olmamasini savunuyor. Bazi insanlara iyi geliyor kendilerini kontrol altinda tutabiliyorlar ama bana iyi gelmiyo
Evet iradem çok güçlü yanlız gecen simiti yedim inan aç kalmamak için almıştım Başkada bir amacım yoktu Can'ım bile çekmedi hamile kalırsam çok daha dikkatli olurum ben yanımda sigara bile içirmem gecen arkadaşlar agzı açık kaldı 10çeşit pasta börek çörek vardı ucundan bile bakmadımAman aman sen yeme canımama iradeni tebrik ediyorum kendini kontrol altinda tutabiliyorsun bu harika birsey
Pilates yapın bide koşunCsnım dedim ya sadece bölgesel çalışsan yeterli Ebru şallı ile göbek ve biraz kalça şekli için vücudun çok iyi maşallah aynısu321 gibi sadece bölgesel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?