Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kelebek ile senin sonuçlarda iyi ben bilmiyorum da pek bir ümidim yok ya ama olsun vücudum sıkılaşıyor tartıyı sallıyorum artık

yok cnm ciddi olunmadığını biliyorum :) takılıyorum bende

Yine mi kısır kız hemide turşu ile afiyet olsun sporda iyi sıvı tüketimin harika
Öğlen anaokulundan çağırdılar gittim kısır yapmışlar bildiğin gibi hayır diyemedim yedim pismanmiyim asla
Sporumu da yaptim mi tamamdir bakalım yarın ne görcez kısır yüzünden artı cikmayayimda

Selamlar herkese. Dun burda resmi tatildi, ben de 3 gun sehir disindaydim o yuzden giremedim. Inanilmaz spor yaptim ama ya, pazar gunu 20 km yurudum yaklasik 4 saatte bugun gunlerin yorgunlugu+regl olmamin etkisiyle agrilardan agri begeniyorum=) @puantiyeli_kelebek canim tartildim guncel kilom 61.6, regl oldugum icin artti heralde, moral bozamiciim=)

Menumu vereyim.
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 8.00: kk peynir 1 has yumurta
5 zeytin yarım salatalık

Ara: şekersiz Nescafe 2 dilim bitter

Öğle : 4 Baget, 1 büyük bardak ayran
Ara: avuç içi kuruyemiş

Aksam 19.00: 2 kepçe ıspanak yemeği
Ara: Türk Kahvesi
Bitki çayları 3 litre su
Bugün kendime verdiğim sözü tuttum dostlar günü karbonsuz ve proteini bol kapattim

İyi yapmışsın afiyet olsun

Kesinlikle regl etkilıyor bozma moralini

Bugün ki menüm klasik Karatay kahvaltısı bugün son kez peynir yedim akşam zeytinyağlı taze börülce yemeği yanında bol yeşillikli domates salatası
Börülceler pişmiş yenmis afiyet olsun canım az ve öz
Kacamaksiz harika menu canım
Menunu ilk defa ekmeksiz görüyorum şu da harika gelsin eksiler
Kısır öğlen yedigin iyi olmuş canım akşamın vokallerini sade zaten. Afiyet olsun

O günlerde alışverişte olurum canım dayanamam ki çok yorulurum

didemdefne

Canim fotografini gordum o nasi bi vucut ya

Cok hossun masallah valla

Ah soyle olsaydim da senin gozune batan aslinda cok da rahatsiz edici olmayan yanlarim olsaydi

Bence leslie degil de bolgesel yapabilirsin.
Çok teşekkür ederim canım 38 bedene girmeye çalışıyorum onu basarana kadar kaç kilo gerekiyorsa vereceğim
Lesliede bacakları çekip kolu indirdiği m hareket yanlara iyi gelir gibi hem biraz daha incelirim tatil dönüşü bölgesel bişeyler yaparım ama

Afiyet olsun canım
Kızlar çok mutluyum 27 dk jilian yaptimama nasıl yaptım bi ben bilerimresmen öldüm defalarca pes etme esiginden döndüm çok yoruldum
Tebrikler canım çok iyi

Afiyet olsun canım
Kiz o ek cm katar. Tam bukulmedigi icin
Aslinda iple olc sonra ipi metreyle duz olc o daha iyi
Bende hep demir metre ile ölçü yorum yarın ip ile ölçüp bakayım
Kızlar ben de çıkıyorum Allah a emanet olun
Sende canım
Hoscakalin gorusuruzz
Ben geldim siz yoksunuz. Görüşürüz tatlım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Kızlar bugün herkesin menüsü çok güzel benim ki azcık fazla çok iş yaptım ama yeni oturdum sayılır inş eritmissimdir

Boşver ye senin metabolizma da iyi çalışıyor maşallah
Sağol bebeğim sabah görecez nasıl calisiyomus
! Tesekkur ederim canimcim
Tesekkur ederim canim

Evet benim akrabalarım kuru börülce bilir yeşili bilmezler Canım bu mevsim alerji mevsimi bence alerjik olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…