Benim vücudum sizin ki gibi değil her an süpriz diyor bana malumEfkarli hatun efkarlanmaa bakalim sabah guzel sonuclar paylasacaksin
Kelebek ile senin sonuçlarda iyi ben bilmiyorum da pek bir ümidim yok ya ama olsun vücudum sıkılaşıyor tartıyı sallıyorum artıkAnlad
Anladim anladim merak etme
Eger bende Carsamba gelmeden tartilsam sonuc iyi gelse carsamba baska biseyle karsilassam benimde canim sıkılır. Cunku vucudumuzun 1gunu 1 gunune uymuyor
Kelebek hatuun hem boyle daha heyecanli
Mesela ben bayagi heyecanliyim yarin kac cikacagim nolacak
Insallah guzel sonuclarla karsilasiriz
yok cnm ciddi olunmadığını biliyorum :) takılıyorum bendeYok canim fotografinda oynama oldugunu dusunmedim bile. Ihtiyacin yok cunku. Bu jillianin etkilerini internette de goruyordum da cok tamah etmiyordum. Sen bana rehber oldun varsayiyorum. 2 haftada boyle degisim harika. Tebrik ediyorum masallah darisi bizlere
Tamam canım gonderdimCanim özelden instagramini atarmisin merak ediyorum seni
Öğlen anaokulundan çağırdılar gittim kısır yapmışlar bildiğin gibi hayır diyemedim yedim pismanmiyim aslaYine mi kısır kız hemide turşu ile afiyet olsun sporda iyi sıvı tüketimin harika
Boşver ye senin metabolizma da iyi çalışıyor maşallahÖğlen anaokulundan çağırdılar gittim kısır yapmışlar bildiğin gibi hayır diyemedim yedim pismanmiyim asla
Sporumu da yaptim mi tamamdir bakalım yarın ne görcez kısır yüzünden artı cikmayayimda
İyi yapmışsın afiyet olsunMenumu vereyim.
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 8.00: kk peynir 1 has yumurta
5 zeytin yarım salatalık
Ara: şekersiz Nescafe 2 dilim bitter
Öğle : 4 Baget, 1 büyük bardak ayran
Ara: avuç içi kuruyemiş
Aksam 19.00: 2 kepçe ıspanak yemeği
Ara: Türk Kahvesi
Bitki çayları 3 litre su
Bugün kendime verdiğim sözü tuttum dostlargünü karbonsuz ve proteini bol kapattim
Kesinlikle regl etkilıyor bozma moraliniSelamlar herkese. Dun burda resmi tatildi, ben de 3 gun sehir disindaydim o yuzden giremedim. Inanilmaz spor yaptim ama ya, pazar gunu 20 km yurudum yaklasik 4 saattebugun gunlerin yorgunlugu+regl olmamin etkisiyle agrilardan agri begeniyorum=) @puantiyeli_kelebek canim tartildim guncel kilom 61.6, regl oldugum icin artti heralde, moral bozamiciim=)
Börülceler pişmiş yenmis afiyet olsun canım az ve özBugün ki menüm klasik Karatay kahvaltısı bugün son kez peynir yedim akşam zeytinyağlı taze börülce yemeği yanında bol yeşillikli domates salatası
Kacamaksiz harika menu canımBende menumu yazayım degistirmeyecegim kesinlikle gecen hafta ilr aynıyim umarim yarina kadar azda eksi olurum
Sabah
Tavada yumurta
Zeytin
Tulum peyniri
Fındık
Salatalık domates
Öğle
45 gr maras usulü dondurma
1 tabak etli fasulye
Aksam
Yoğurt ceviz salatalik karışımı
Aralarda
3 lt su
3 bitki çayı
3 şekersiz kahve
Menunu ilk defa ekmeksiz görüyorum şu da harika gelsin eksilerCanim topikdaslarim
Sabah kahvaltimi disarida yaptim
1 h.yumurta
3 Burgu peynir
4 zeytin
1 dis pogaca
3 cesit meze 1er kucuk kasik
Cay
Ogle: 2 kepce corba
1tabak yogurt ve haslanmis kabak
Arada: 1 mandalina
Yaklasik 10 tane uzum
1 bardak ayran
Aksam: oglenin aynisi + 2kofte
Ara: ayran yaninda da bir meyve yerim henuz yemedim.
Su simdilik 2.150lt
Yatana kadar bunu 3.350 yaparim
Kısır öğlen yedigin iyi olmuş canım akşamın vokallerini sade zaten. Afiyet olsunMenum
Sabah iki murdum erigi 1 haşlanmış yumurta iki catal peynir
Ara yesilcay
Öğlen 1 kase kısır domates salatalık iki biber turşusu
Ara yesilcay
Aksam 3 köfte ayran
40 dk jilyan yapmayı planlıyorum
2 buçuk litre su
O günlerde alışverişte olurum canım dayanamam ki çok yorulurumTutabilirsin tabi, havalar serinledi artık insan susamıyor, e çok fazla da acıkmıyorum. Aslında tutabilirsen Cumartesi pazar tut bayram sabahı da erkekler namazdan gelene kadar oruçlu sayılıyormuşsun toplam üç gün oluyor
Çok teşekkür ederim canım 38 bedene girmeye çalışıyorum onu basarana kadar kaç kilo gerekiyorsa vereceğimdidemdefne
Canim fotografini gordum o nasi bi vucut ya
Cok hossun masallah valla
Ah soyle olsaydim da senin gozune batan aslinda cok da rahatsiz edici olmayan yanlarim olsaydi
Bence leslie degil de bolgesel yapabilirsin.
Afiyet olsun canımBende menumu yazayım degistirmeyecegim kesinlikle gecen hafta ilr aynıyim umarim yarina kadar azda eksi olurum
Sabah
Tavada yumurta
Zeytin
Tulum peyniri
Fındık
Salatalık domates
Öğle
45 gr maras usulü dondurma
1 tabak etli fasulye
Aksam
Yoğurt ceviz salatalik karışımı
Aralarda
3 lt su
3 bitki çayı
3 şekersiz kahve
Tebrikler canım çok iyiKızlar çok mutluyum 27 dk jilian yaptimama nasıl yaptım bi ben bilerim resmen öldüm defalarca pes etme esiginden döndüm çok yoruldum
Afiyet olsun canımCanim topikdaslarim
Sabah kahvaltimi disarida yaptim
1 h.yumurta
3 Burgu peynir
4 zeytin
1 dis pogaca
3 cesit meze 1er kucuk kasik
Cay
Ogle: 2 kepce corba
1tabak yogurt ve haslanmis kabak
Arada: 1 mandalina
Yaklasik 10 tane uzum
1 bardak ayran
Aksam: oglenin aynisi + 2kofte
Ara: ayran yaninda da bir meyve yerim henuz yemedim.
Su simdilik 2.150lt
Yatana kadar bunu 3.350 yaparim
Bende hep demir metre ile ölçü yorum yarın ip ile ölçüp bakayımKiz o ek cm katar. Tam bukulmedigi icin
Aslinda iple olc sonra ipi metreyle duz olc o daha iyi
Sende canımKızlar ben de çıkıyorum Allah a emanet olun
Ben geldim siz yoksunuz. Görüşürüz tatlımHoscakalin gorusuruzz
Afiyet olsun canımMenum
Sabah iki murdum erigi 1 haşlanmış yumurta iki catal peynir
Ara yesilcay
Öğlen 1 kase kısır domates salatalık iki biber turşusu
Ara yesilcay
Aksam 3 köfte ayran
40 dk jilyan yapmayı planlıyorum
2 buçuk litre su
Afiyet olsun canımMenumu vereyim.
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 8.00: kk peynir 1 has yumurta
5 zeytin yarım salatalık
Ara: şekersiz Nescafe 2 dilim bitter
Öğle : 4 Baget, 1 büyük bardak ayran
Ara: avuç içi kuruyemiş
Aksam 19.00: 2 kepçe ıspanak yemeği
Ara: Türk Kahvesi
Bitki çayları 3 litre su
Bugün kendime verdiğim sözü tuttum dostlargünü karbonsuz ve proteini bol kapattim
Sağol bebeğim sabah görecez nasıl calisiyomusBoşver ye senin metabolizma da iyi çalışıyor maşallah
Tesekkur ederim canimcimBörülceler pişmiş yenmis afiyet olsun canım az ve öz
Kacamaksiz harika menu canım
Menunu ilk defa ekmeksiz görüyorum şu da harika gelsin eksiler
Kısır öğlen yedigin iyi olmuş canım akşamın vokallerini sade zaten. Afiyet olsun
Tesekkur ederim canimAfiyet olsun canım
Tebrikler canım çok iyi
Afiyet olsun canım
Bende hep demir metre ile ölçü yorum yarın ip ile ölçüp bakayım
Sende canım
Ben geldim siz yoksunuz. Görüşürüz tatlım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kızlar bugün herkesin menüsü çok güzel benim ki azcık fazla çok iş yaptım ama yeni oturdum sayılır inş eritmissimdir
İlk başta öyle olur canım yavaş yavaş alışıyorsun 27 dk yetmiyoKızlar çok mutluyum 27 dk jilian yaptimama nasıl yaptım bi ben bilerim resmen öldüm defalarca pes etme esiginden döndüm çok yoruldum
Evet benim akrabalarım kuru börülce bilir yeşili bilmezlerJilyan yaptım 40 dk
Miyav_su iç Anadolu pek bilmeyiz börülceyi tadı nasıl bişey canim
Kızlar bişey sorcam ya ben jilyan yapmaya başladığımdan beri gözlerim kıpkırmızı kanlaniyor bi alakası varmı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?