- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Geçmiş olsun kuzumMalesef vücudun tepkisi istemiyorum o gıdaları diyor yoksa böyle çekersin diyor ilaç çok ağır zaten sabahları alıcam doktor öyle söyledi kahvaltımı 8 de yapıyorum 9 da alırım uyumam lazım çünkü dik durmak gerekiyor
Çok güzel olmuş menün yarın tartı günü bakalım napcanMenumu vereyim.
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 8.00: kk peynir 1 has yumurta
5 zeytin yarım salatalık
Ara: şekersiz Nescafe 2 dilim bitter
Öğle : 4 Baget, 1 büyük bardak ayran
Ara: avuç içi kuruyemiş
Aksam 19.00: 2 kepçe ıspanak yemeği
Ara: Türk Kahvesi
Bitki çayları 3 litre su
Bugün kendime verdiğim sözü tuttum dostlargünü karbonsuz ve proteini bol kapattim
Aynen öyle artık sütten ağzım yandı sağol teşekkür yemem ya artık vücudum istemiyor Nasıl yerdim jelibonları hazır meyveyi suyunu balık krakeri bir ara yedim her yerimi kaşıntı yaptı ve şişti aslında bir test var doktorum onu yaptırmamı istiyor gluten inteloransı testi sadece Ankara ,İzmir ,İstanbul'da var bakalım fırsatım olursa yaptırıcamMiyav_su canım artık sütten ağzın yandı yoğurdu üfleyerek ye daha doğrusu yeme şekerli gıdalar sana iyi gelmiyor belki ilerde insülin den tamamen kurulunca yersin bu mümkün mü bilmiyorum ama
Tekrardan çok geçmiş olsun canım
Sagol Canım benimGeçmiş olsun kuzum
Evet doğru neyse olsun kısa günlerde tutarsın artık bişi olmazO günlerde alışverişte olurum canım dayanamam ki çok yorulurum
Gözümde canlandırdım bi anBilmiyorum ya sanki çok gelmişde bırakırsam her yer göl olur gibime geliyorsanırım psikolojik
38 bedene Girmene ramak kaldı CanımÇok teşekkür ederim canım 38 bedene girmeye çalışıyorum onu basarana kadar kaç kilo gerekiyorsa vereceğim
Lesliede bacakları çekip kolu indirdiği m hareket yanlara iyi gelir gibi hem biraz daha incelirim tatil dönüşü bölgesel bişeyler yaparım ama
Gözümde canlandırdım bi an
Valla ya prenses tevafuk veya prensesmiyav nasıl olur hahahatevafuk55 kız bizde mi Prenses olsak ne olsak
Valla bilmiyorum canım napacam Karnım çok siş umarım sabaha kadar wc ye çıkarım.Çok güzel olmuş menün yarın tartı günü bakalım napcan
Gözümde canlandırdım bi anBilmiyorum ya sanki çok gelmişde bırakırsam her yer göl olur gibime geliyorsanırım psikolojik
Ben değiştireyim sende prenses ol. Benden olsa olsa kulkedisi olurTopikte farkında mısınız kızlar Prensesler çoğaldı pamuk ,triliçe yaw kıskandım bende hep Prenses olmak istedim olmadım
Afiyet olsun cnm Bugün kısır günü herhaldeİyi akşamlar kuzular... Bugünki menüm
Oruçtum biliyorsunuz iftarda bir kase yayla çorbası ve bir tabak kısır marul domates salatalık sıfır ekmek sonrada bir salkım üzüm yedim sahurda bişi yemem heralde görüşürüz minnaklar
rabbim kabul etsin afiyet olsunİyi akşamlar kuzular... Bugünki menüm
Oruçtum biliyorsunuz iftarda bir kase yayla çorbası ve bir tabak kısır marul domates salatalık sıfır ekmek sonrada bir salkım üzüm yedim sahurda bişi yemem heralde görüşürüz minnaklar
Rezene varsa evde içValla bilmiyorum canım napacam Karnım çok siş umarım sabaha kadar wc ye çıkarım.
He ya sen bence kısır salatası yap adınıAfiyet olsun cnm Bugün kısır günü herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?