Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Commadante- fındık kurdum daha düzelmedin mi moralin Nasıl ya merak ettim seni fıstık umarım herşey yolundadır
Canim ablacim dusundugun icin cok tesekkur ederiiim yarin tarti arti cikacak gibime geliyor bu hafta malum en kotu haftamdi o yuzden azicik sıkılmıstım ama geciyor cunku planimi yaptim sadece yarin icin soru isaretleri kaldi onlarida yokedince bomba gibi olacagim

Yedin tabi enişteyi yengeyi olucağı buydu bende artıdayım sorun yok hayatım hadi sen yenge enişte bacanak yedin ys ben senin gibi birşeyler yemişim olsam

Valla bilmiyorum canım napacam Karnım çok siş umarım sabaha kadar wc ye çıkarım.
Bende bugun tulum gibi sistim su ice ice. Tuvaleti arsinladim bugun
Ben sen gibi oldugumda bitki caylari cok iyi geliyor oneririm. Umarim rahatlatir boyle de dilek gormedim insallah tuvalete gidersin trilece

Bende pasaklı Prenses olayım
Benim gibi bir hatun daha
Hemideee evli
Demekki evde kalmam

Yedin tabi enişteyi yengeyi olucağı buydu bende artıdayım sorun yok hayatım hadi sen yenge enişte bacanak yedin ys ben senin gibi birşeyler yemişim olsam
Sulaleyi yedim tabi ahlari tutacak

O kadar aceleci ki ondan baska ne oldugunu bilen olaya anlam veren yok
Benim dedemde öyle yapti. Babannem ölünce 3 ay sonra babamdan küçük biriyle evlendi. Babannem 8 sene yatalak baktı dedem.6 ay falanda kendinde değildi artık. Yani daha olmeden once dedem göz koymuş kadina Çok mali vardı dedemin kadın 5 yılda bitirdi. Çocuklarına miras bırakacağı yerleri çocuklarına satti

Amin canım sağolasın

Ya benimde var öyle tanıdığım anannesi bir çulun üstünde öldü dedesi 15 gün içinde kadın aramaya çıktı paraları bitirdi beter olsun böyleleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…