Oyle canim hahaha
Mesela kocam ölse hiç aramam kendim 'her' konuda yeterim kedime hahaha konuşturmayın beni simdi
Oylede canım babannem le dedem çok cimriydi bize karşı. Ayni avluda yaşardık köyde avluda çeşmeyi açık görsün bagirir di bize fatura çok geliyor diye. Ama yatalak oldu bizden başka yüzüne bakan olmadiYa benimde var öyle tanıdığım anannesi bir çulun üstünde öldü dedesi 15 gün içinde kadın aramaya çıktı paraları bitirdi beter olsun böyleleri
Bolertme gözlerini lafın gelişi dedim hahahah
İşte ne oldu o paralar benimde teyzemin kocasında öyleydi minibüs parası vermemek için otostop çekerdi kız şubat ayında öldü 80 tane daire 20 yakın Arsa Almanya'da varmış hepsi damatlarına kaldı işte insanlar düşünmüyor kimin eline kalıcağınaOylede canım babannem le dedem çok cimriydi bize karşı. Ayni avluda yaşardık köyde avluda çeşmeyi açık görsün bagirir di bize fatura çok geliyor diye. Ama yatalak oldu bizden başka yüzüne bakan olmadi
Kaçamağın dibine vurma daMiyav_su canım yarın sabah okulda kahvaltı organizasyonu var kızartmalar börekler kekler havada ucusacak hatta bende patates kizartacam
Dur kız daha bitmedi ogleden sonra da başka arkadaşlarla çay yapacaz yanında yine hamur işleri kısır falan
Yani sozun kisasi yarın kaçamağın pasasi bende olacak
AyyyuAmin canım sağolasın
Anladım canım rabbim sana hayırlı bir yola çıkarsınBolertme gözlerini lafın gelişi dedim hahahah
Yani bu hayat çok zevksiz
AminAnladım canım rabbim sana hayırlı bir yola çıkarsın
Sen Hakkettin ama fazlada kaçamak yapmak yokMiyav_su canım yarın sabah okulda kahvaltı organizasyonu var kızartmalar börekler kekler havada ucusacak hatta bende patates kizartacam
Dur kız daha bitmedi ogleden sonra da başka arkadaşlarla çay yapacaz yanında yine hamur işleri kısır falan
Yani sozun kisasi yarın kaçamağın pasasi bende olacak
Amin inşallah canım rabbim onları sana senide onlara bağışlasınAmin
Dunyaliktan geçtim canım rabbim tek sağlık versinde yavrularıma yeteyim başkada bişey istemem
Diğer dedem ölünce ananem de yanlız kaldı 2 sene sonra oda goctu Rabbim rahmet eylesin onlara inşallah. Kadın daha vefalı be oyy efkarlandım birdenHadi nineler bekliyor dedeler
Bu gecenin konusu bu mu kizlar
Cok ornek var boyle tekelere afedersinizde
Gerçekten öyle malesef bizim kadınlarımız hep fedakarlık ediyor eşine çocuklarına yıpranıyor çekiyor cefayı arkadakiler özellikle kocası yeni eşi ile sefasını sürüyorHadi nineler bekliyor dedeler
Bu gecenin konusu bu mu kizlar
Cok ornek var boyle tekelere afedersinizde
Evet çünkü çocukları için evlenmiyor erkekler öyle değiller bir bahane uydurup kadın buluyorlarDiğer dedem ölünce ananem de yanlız kaldı 2 sene sonra oda goctu Rabbim rahmet eylesin onlara inşallah. Kadın daha vefalı be oyy efkarlandım birden
Amin canimAmin inşallah canım rabbim onları sana senide onlara bağışlasın
Kaçamağın dibine vurma da
Yok kız kusura da bakmadım dua da ulaştı vallaAyyyuben sasirip trilece yazmisim k.bakmadin insallah
Tamam dua ulasmadan ceviriyorum tevafuk insallah tuvalete gidersin suphaneke amin
Kizlar ben de mi yarin kacamak yapsam
Suan siz:
Balikta ben
Uckurlari beyinlerini yönetiyorda ondan canimEvet çünkü çocukları için evlenmiyor erkekler öyle değiller bir bahane uydurup kadın buluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?