Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Oov aksam ve gece cok fena olmus canim..
Kizlar ben bayagi bayagi leslie yi satiyorum ya
Daha yuzune bakmam
Erise onun basen erirdi 24saat yuruyor neymis ifinim wooğlk woooğlk woğlk gayette etli mutlu bi ablamiz
Jillian oyle mi yerim onu

Gideeeeeğğnn gunlerimm olduuu
Niye ki ya eski halini mi diyorsun? 1 mil 2 milde epey basenli de 5 milde filan yok baseni sanki. Bence gayet zayif kadin?
Hahaha maaş kuyruğu halt etmiş bunun yanında
Di mi ben de yazip gorunce sasirdim
Dünkü kaçamak günü menum
Sabah 3 tane börek domates salatalık zeytin yoğurt acı sos
Ara 1 tane petibor
Aksam 5 de 1.5 kase mer. corbasi 1 tabak makarna 1 bardak ayran karpuz
Afiyet olsun canim 5 te bitmis yemen iyi olmus.

Dün neler oldu neler sevmediğim bi komşum var vçok pasakli ama gerçekten çok pis evime gelmesini istemiyorum hal ve hareketlerimle belli ediyorum ama anlamıyorum neyse dün görüncem vardı 3 çocuk ile eltim vardı 1 çocuk ile sonra bu pasakli geldi 2 çocuk ile onun eltisi geldi bir çocuk ile diğer eltimin de 2 çocuğu sonradan 1 tanesi ile annesi de geldi neyse bizimkiler o kadar pis değil bu şahsın çocukları heryerde gezdiler getirip annesinin yanına oturtdurdum oraya girme buraya girme die annesi hiç seslenmiyor evimin her köşesinde gezdiler artı üstleri elleri ayakları kir içinde neyse bunlar gitti halilarin hepsini yıkadim c.odasi mutfak giriş o.odası salon ilk giriş yani toplamda 6 hali ondan sonra da kanepelerimi sildim çok yoruldum hala uykum var diyebilirim ama küçük den dolayi kalktım
Benim kız 4 yigenler 6.6.8 yaşlarında lar onlarada yardım ettirdim de çabuk bitti

Arada kazaya kurban gittim :-D önlemini aldım ama korkuyorum yinde ya korumaya diye :-(

Sen benim gibisin Canım ama ben engel oluyorum kendime sende engel ol canım ilerisi çok kötü hu hastalığın ablamda ilerledi malesef

Harikasın kısırın yanında ayranda içseydin rahatlatırdı afiyet olsun Canım

Daha sonra büyük elyim
Sen benim gibisin Canım ama ben engel oluyorum kendime sende engel ol canım ilerisi çok kötü hu hastalığın ablamda ilerledi malesef
Salon ile mutfağı yikayali 2 gün olmuştu ama inan o çocukların halini görseydiniz evdeki o eşyaları kullanamazdiniz
Yokluk yoksulluk olabilir ama kır apayrı bi durum neyse karar aldım ni daha mercekten bakıp acmayacagim kapimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…