- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
Oov aksam ve gece cok fena olmus canim..İyi geceler kızlar bugün pek uğrayamadım yanınıza besle uğraştım durdum acayip uykum var sabahta erken kalkıp eşime yardıma gidim bugünde onunlaydm çık yoruldum :-(
Menümü veriyim
Sabah 10:25
10bitkili çay
10:30
3 kaşık biberli yumurta
3 kaşık domates salatası
2 jambon
1 k.k peynir
5 küçük yeşil zeytin
1.5 dilim ç.ekmegi
14:00
1tabak kuru fasulye
4 yk pirinç pilavı
3 acı turşu biber
1 kaşık yoğurt
1 bardak soğuk cay
14:20 orta şeker türk kahvesi
19:15 1bardak limonata
20:00 yarım dilim Kıbrıs tatlisi
11:25 1y.k dondurma
01:00 karışık bitki çayı
Niye ki ya eski halini mi diyorsun? 1 mil 2 milde epey basenli de 5 milde filan yok baseni sanki. Bence gayet zayif kadin?Kizlar ben bayagi bayagi leslie yi satiyorum ya
Daha yuzune bakmam
Erise onun basen erirdi 24saat yuruyor neymis ifinim wooğlk woooğlk woğlkgayette etli mutlu bi ablamiz
Jillian oyle mi yerim onu
Gideeeeeğğnn gunlerimm olduuu
Di mi ben de yazip gorunce sasirdimHahaha maaş kuyruğu halt etmiş bunun yanında
Afiyet olsun canim 5 te bitmis yemen iyi olmus.Dünkü kaçamak günü menum
Sabah 3 tane börek domates salatalık zeytin yoğurt acı sos
Ara 1 tane petibor
Aksam 5 de 1.5 kase mer. corbasi 1 tabak makarna 1 bardak ayran karpuz
Arada kazaya kurban gittim :-D önlemini aldım ama korkuyorum yinde ya korumaya diye :-(Korunmuyor musunuz yoksahayırlısı Hakkı'nızda nereye kadar kaçaksınız ki doktordan ben olsam vakit kaybetmeden giderdim benim artık regli Ağrı'm yok birde Canım tatlı börek bilmem ne çekmiyor sadece sıvı istiyor taze sıkılmış limon yada naneli yeşil cay
Sen benim gibisin Canım ama ben engel oluyorum kendime sende engel ol canım ilerisi çok kötü hu hastalığın ablamda ilerledi malesefDün neler oldu neler sevmediğim bi komşum var vçok pasakli ama gerçekten çok pis evime gelmesini istemiyorum hal ve hareketlerimle belli ediyorum ama anlamıyorum neyse dün görüncem vardı 3 çocuk ile eltim vardı 1 çocuk ile sonra bu pasakli geldi 2 çocuk ile onun eltisi geldi bir çocuk ile diğer eltimin de 2 çocuğu sonradan 1 tanesi ile annesi de geldi neyse bizimkiler o kadar pis değil bu şahsın çocukları heryerde gezdiler getirip annesinin yanına oturtdurdum oraya girme buraya girme die annesi hiç seslenmiyor evimin her köşesinde gezdiler artı üstleri elleri ayakları kir içinde neyse bunlar gitti halilarin hepsini yıkadim c.odasi mutfak giriş o.odası salon ilk giriş yani toplamda 6 hali ondan sonra da kanepelerimi sildim çok yoruldum hala uykum var diyebilirim ama küçük den dolayi kalktım
Benim kız 4 yigenler 6.6.8 yaşlarında lar onlarada yardım ettirdim de çabuk bitti
Harikasın kısırın yanında ayranda içseydin rahatlatırdı afiyet olsun CanımDün neler yedim ;
Sabah: yumurta , peynir, domates, 1 dlm ekmek
Öğle : salata , 1 erik, 1 ufacık elma, 1/4 şeftali
Akşam : Bol yeşillikli kısır ( Komuş getirdi, baktım yemeden duramayacağım, içine bolca yeşillik, 1 salatalık, 1 domates ilave ettim, bu şekilde yedim )
Bence korunmalısınız böyle hep korkacağına mantıklı hareket etmek gerekiyorArada kazaya kurban gittim :-D önlemini aldım ama korkuyorum yinde ya korumaya diye :-(
Huyumuz kurusun çene diyince zaten @kitap_asigi veO kadar çok sayfa birikmiş ki merak ediyorum ...
Vakit buldukça okurum :)
Harikasın kısırın yanında ayranda içseydin rahatlatırdı afiyet olsun Canım
Bencede kaptıniyi fikir, hem glisemik indekside düşürür değil mi?
kefir ya da ayran alayım yanına bundan sonra ...
Oda vardaAman Allahm cldrms olmasın sinir olurum öyle vurdumduymaz insana insan bir sahip çıkar çocuk onlar simarcaklar tabiki ama öyle saldım çayıra mevlana kayra olmaz yani
Salon ile mutfağı yikayali 2 gün olmuştu ama inan o çocukların halini görseydiniz evdeki o eşyaları kullanamazdinizSen benim gibisin Canım ama ben engel oluyorum kendime sende engel ol canım ilerisi çok kötü hu hastalığın ablamda ilerledi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?