Dün sen yanlış hatırlamıyorsam dondurma tatlı yedin değil mi ah ah bugün sebze ,bakliyat yada protein ağırlıklı beslenBugün tartıda 73 rakamini gördümbi günde 1.5 kilo nasıl alinir
Şaşırdım ya evet reglim geldi şükür inşallah ctesi hastane tahlilimi yapar çok merak ediyorum şu testi sende emin ol regli sonrası o artı eksiye düşecekŞimdi regllee beraber daha güzel gider benim öyle oluyor genelde. Kız niye Oha diyon hakettin tabiki
Görüşürüz Canım bugün Allah kolaylık versin bebişleTel cekmemeye başladı sonra görüşürüz fıstıklar :)
Günaydın fıstıkGünaydın azimli fit çıtır bayanlar anneler
Taze barbunya yaptım Canım zeytinyağlı yumurta peynir olmadan zor gidiyor onun yerine sebzenin protein alayım dedim keşke yemeseydin Canım geçmiş olsun miden mi kötüne yiycen kuzum.
midem kötü olunca ben bi yumurta haşlayıp yedim. onuda çıkarmassam iyiyim şimdi
Gece kuşu günaydın uyu bakalım tatlı pembe rüyalar rüyanda beni görBalli lokma tatlilarim
Günaydın sanirim tekrar uyuyacagim
O çaylar işte vücuttan suyu atıyor hayatım bagırsak dengeni bozuyor vücudun su dengesini bozuyor önce böbreklere vuruyor Canım Allah korumuş ki vermişsin o konuda Rezene ve inciri tek geçerimamin canım. sabah tartıldımda çok bi + yoktu çok şükür. spordan olsa gerek
teşekkür ederim canım. öyle yarın yeni gün dengelerim inşallah
bikeresinde biz bi arkadaşla zayıflamaya çalışıyoduk aynı işyerinden. safran çayı diye bi çay varmış ondan sipariş verdik. allahım neydi o iç yarım saat sonra tuvalettesin. Afedersin ishal gibi ama bu saatlerce sürüyor. tuvalete gitmekten iş yapamamıştım. ertesi gün yine içtik anam basur olacağım dedim kızla görüşüp iade ettik allahtan paramızı iade ettiler ama kabızken çok işe yarayabilir harika tuvalete çıkarıyor 1 aylık içinizi temizler
hahahaçok tatlısın
bende aynı fikirdeyim leslide baya basen var eritememiş olduğu yerde yürüyecem diye uğraşırsa olacağı o
jilyan bir numara ya her akşam buluşuyoruz kendisiyle
geçmiş olsun kuzum anlıyorum seni. altta kv oturur benim çocuklarda bakıcıda kreşte büyüdü naparsın kader
benim oğlanda bakıcıda yemek yemeyi öğrendi. evde çorbadan başka bişey yemezdi yoğurt falan yiyor artık. Çok şükür bakıcılarım çok iyiydi. hatta birisine fena bağlanmıştı gece bile onu istiyodu da tayinleri çıktı gittiler.
Günaydın bebeğim. nasılsın
çok kötü bi gece geçirdim. Midem çok ağrıdı
Artık alışmış midem öyle zararlı şeyleri kabul etmiyor birde fazla yüklendim uzun bi aradan sonra.
neyse bidaha yok öyle cıs şeyler önümüze bakalım gençler
aynen yayerken yıyoruz sonra uzuluyoruz
evet canım midem fenaTaze barbunya yaptım Canım zeytinyağlı yumurta peynir olmadan zor gidiyor onun yerine sebzenin protein alayım dedim keşke yemeseydin Canım geçmiş olsun miden mi kötü
yazık üzüldüm o çocuklaraO çaylar işte vücuttan suyu atıyor hayatım bagırsak dengeni bozuyor vücudun su dengesini bozuyor önce böbreklere vuruyor Canım Allah korumuş ki vermişsin o konuda Rezene ve inciri tek geçerimsenin çocuklar şanslıymış csnım bakıcı iyi bakmış arkadaşın ki birde aile dostu ya insaf değil mi ben çok üzüldüm 2 haftada sadece sucuk ve haşlanmış Eti öğrettim sen dün çok yüklendin metro dondurma normal bitki çayı aç ıhlamur iyi gelir Mercan Köşk'ü diyeceğim ama oralarda yoktur
Bence bugün hafif ye salata çorba gibiaynen ya
evet canım midem fena
yazık üzüldüm o çocuklara
evet dün çok yüklendim. vücut sakinliğe alışmışken böh dedim gibi oldu neyse bugün daha sakin atlatıcam inşallah
öyle yapıcam canımBence bugün hafif ye salata çorba gibi
Canım doktora çıkmadın mı herşey normal mi ki çok etkilıyor regli olmayınca insan kötü oluyor adet söktürücü kullansan doktora sorup olmaz mıBenimde regli şişkinliği var yaa :-( eylülün son günü olmuştum hala olamadım umarm olurum en kısa zamanda acayip agresif bağladım ondan toparlayamıyorum kendimi bir türlü :-(Miyav_su
Görüşürüz Canım kolay gelsin birazdan bende evi temizlemeye başlamayı düşünüyorum bu aralar çok pasaklı oldum benkızlar işim çok görüşürüz
BilmiyoRum ki yaa şimdi bide korkuyorum bebis falan olmasın diye hiç haz değilim böyle birşey daha bebişim küçük :-(Canım doktora çıkmadın mı herşey normal mi ki çok etkilıyor regli olmayınca insan kötü oluyor adet söktürücü kullansan doktora sorup olmaz mı
Korunmuyor musunuz yoksaBilmiyoRum ki yaa şimdi bide korkuyorum bebis falan olmasın diye hiç haz değilim böyle birşey daha bebişim küçük :-(
Makarna keşke öğlen yeseydin Canım yakında reglin olur gibime geliyor baksana maşallah güzel yemişsinDünkü kaçamak günü menum
Sabah 3 tane börek domates salatalık zeytin yoğurt acı sos
Ara 1 tane petibor
Aksam 5 de 1.5 kase mer. corbasi 1 tabak makarna 1 bardak ayran karpuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?