Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

O çaylar işte vücuttan suyu atıyor hayatım bagırsak dengeni bozuyor vücudun su dengesini bozuyor önce böbreklere vuruyor Canım Allah korumuş ki vermişsin o konuda Rezene ve inciri tek geçerim senin çocuklar şanslıymış csnım bakıcı iyi bakmış arkadaşın ki birde aile dostu ya insaf değil mi ben çok üzüldüm 2 haftada sadece sucuk ve haşlanmış Eti öğrettim sen dün çok yüklendin metro dondurma normal bitki çayı aç ıhlamur iyi gelir Mercan Köşk'ü diyeceğim ama oralarda yoktur

yerken yıyoruz sonra uzuluyoruz
aynen ya
Taze barbunya yaptım Canım zeytinyağlı yumurta peynir olmadan zor gidiyor onun yerine sebzenin protein alayım dedim keşke yemeseydin Canım geçmiş olsun miden mi kötü
evet canım midem fena
yazık üzüldüm o çocuklara
evet dün çok yüklendim. vücut sakinliğe alışmışken böh dedim gibi oldu neyse bugün daha sakin atlatıcam inşallah

Benimde regli şişkinliği var yaa :-( eylülün son günü olmuştum hala olamadım umarm olurum en kısa zamanda acayip agresif bağladım ondan toparlayamıyorum kendimi bir türlü :-( Miyav_su

Benimde regli şişkinliği var yaa :-( eylülün son günü olmuştum hala olamadım umarm olurum en kısa zamanda acayip agresif bağladım ondan toparlayamıyorum kendimi bir türlü :-( Miyav_su
Canım doktora çıkmadın mı herşey normal mi ki çok etkilıyor regli olmayınca insan kötü oluyor adet söktürücü kullansan doktora sorup olmaz mı

Canım doktora çıkmadın mı herşey normal mi ki çok etkilıyor regli olmayınca insan kötü oluyor adet söktürücü kullansan doktora sorup olmaz mı
BilmiyoRum ki yaa şimdi bide korkuyorum bebis falan olmasın diye hiç haz değilim böyle birşey daha bebişim küçük :-(

BilmiyoRum ki yaa şimdi bide korkuyorum bebis falan olmasın diye hiç haz değilim böyle birşey daha bebişim küçük :-(
Korunmuyor musunuz yoksa hayırlısı Hakkı'nızda nereye kadar kaçaksınız ki doktordan ben olsam vakit kaybetmeden giderdim benim artık regli Ağrı'm yok birde Canım tatlı börek bilmem ne çekmiyor sadece sıvı istiyor taze sıkılmış limon yada naneli yeşil cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…