Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Aman Allahm cldrms olmasın sinir olurum öyle vurdumduymaz insana insan bir sahip çıkar çocuk onlar simarcaklar tabiki ama öyle saldım çayıra mevlana kayra olmaz yani
Ben bi başkasının evine gidince çocukları mi yanımdan kaldirmam ki bence olmasi gereken de bu

Seni çok iyi anlıyorum Canım kir ayrı yoksulluk ayrı sende açıkça konuş Canım incitmeden her insanın bir kalbi var bunu unutma belkide başından bir olay gecti böyle oldu

2 kilo süper Tebrikler

Oooof hali yikama cümbüş olmus resmen:)

Ay ne rahat insanlar var ya aklim almiyor. Misafirlige gideceksin cocuklarin kir pasak icinde nasi gidersin? Hadi gittigittin diyelim o cocuklari ortalara nasi salarsin? Hadi durmadilar diyelim ya komsum kusura bakma batirdik her yeri ben de kalip temizligine yardim edeyim de bari. Veya baktin cocuklar durmuyor erkenden daha cok hasara meydan vermeden kalk git. Öf sinir olurum nefret ederim boyle durumlardan. Bende de var boyle bi durum. Cocuguna dur sus demez yapma etme demez. Bi yere zarar vermis olsa ya hakkini helal et boyle olmus demez cocuga kizmaz. Komsu da degil akraba.
Günaydın fıstığım
Gunaydin canim nasilsin? Kac gordun tartida merak ettim
Afiyet olsunn guzel olmus :)
Huyumuz kurusun çene diyince zaten @kitap_asigi ve Commadante- fındık kurdu gece uyumamışlar paso konuşmuşlar şimdi popişlerinde kelebekler uçuşuyor
Valla uyumadim gece evet
Amasabah 6da kalktim. Sonra geri yattim 10da kalktim

Eksi -400 gr çık gitmiş

Oov aksam ve gece cok fena olmus canim..

Niye ki ya eski halini mi diyorsun? 1 mil 2 milde epey basenli de 5 milde filan yok baseni sanki. Bence gayet zayif kadin?

Di mi ben de yazip gorunce sasirdim

Afiyet olsun canim 5 te bitmis yemen iyi olmus.
En guncel videosu happy walk sanirim
Bir izle bakalim

Günaydın kizlar 1 saattir gecmisi okuyorum is guc temizlik çamaşır hak getire :)))
@puantiyeli_kelebek liste doğru Canım şimdi ne Zaman tartılacağız herkes hdm fikir mi ptesi mi

Gelecek carsamba tartilacaklarin sayisi az olacak sanirim benim fikrim 1 haftaligina tartı gününu es geçmek yönünde sadece musait olanlar tartilip bildirim yapsinlarki farkindalik olur
Sonrasinda okullar da acilinca hersey daha duzenli olacak inşallah
@puantiyeli_kelebek canım hayatım bitanem şimdi hedef sayımız azaldı ya işte o sayıya gelince hedef ulaşıldı yazacaksın değil mi yanlız o yazıyı görmek istiyorum ne istersen yaparım kız

Tamam kuzum canim bebegim seni mi kiracagim 1 haftaligina yazacagim senin icin

Aşk olsun menün güzel öğlen ki hurma tatlı mı Canın çekiyordu ondan mı yedin

Hem canim tatli çekti hem öğle yemeğine zaman yoktu hem hurmalar arabistandan gelmişti cok guzeldi
Kisisel gelisim alaninda anlatimi akici hosuna giden kitaplar olursa onerilere tavsiyeler her zaman acigim

Muhammed Bozdağ in kitaplari digerlerinden güzel ama akıcı değil en azindan benim için ama kisisel gelisim kitabi okuyup kendini gelistiren de az insan vardır
Beni de aranıZa alın bende tekrar başlıyorum Miyav_su

Listemiz dolu aslinda ama Miyav_su dolayısıyla seni aramiza katabiliriz canım hosgeldin anladigim kadariyla kilo problemin buyuk degil fit olmak icin cabaliyorsun degil mi
Boy yas kilo hedef kilo bilgilerini beni etiketleyip yazar misin
didemdefne bu arada reglim geldi şükür ctesi hastanede testi yaptırabilirim kızlar özel hastanede cteside tahlil oluyor değil mi senin geldi mi didemdefne canım

Bizim burdaki özel hastaneler saat 1 e kadar acik ama sizdekini bilemiyorum istersen bir telefon acip bilgi al oncesinden canim

Esimle birlikte 6 kardesler canim ama bir arada oturup konusma kabiliyetleri yok malesef.

Kizlar ben bayagi bayagi leslie yi satiyorum ya
Daha yuzune bakmam
Erise onun basen erirdi 24saat yuruyor neymis ifinim wooğlk woooğlk woğlk gayette etli mutlu bi ablamiz
Jillian oyle mi yerim onu

Gideeeeeğğnn gunlerimm olduuu

Satici seniiii sattin bari gömme kiz

Deli gibi uykum var karnın gürültüsünden uyuyamıyorum yasa midem bulanıyor ühüüüü okadar yememe rağmen hala açım arkadaş

Sut yada ayran icip rahat yatsaydin keşke canım
Amaaannnnn ee eee eeeeee
Bu gece sabah olmayacak belli oldu resmen

Minik paşa uyutmadi yine annelerdeki bu fedakarligin baska misali var mi
Kiskaniyorum napim o benim yanimda tombik kalsın banane banane
Ben zaten o bedendeyim 36 beden olmak istiyorum sabah tutamadım tartıldım rakamı görünce ben şok umarım ptesi kadar + rakama dönmez

Ay ay ay havada atarmis bize nispette yaparmis serumlardan kalma ödemi atiyorsun canim tebrikler

Benim tartı beni kandırmasa reglim geldi belki dün ondan biraz oynama yaptı rakamı görünce dedim

Reglin 3 günu boyunca daha da sokmeye devam edeceksin

Günaydın

Kiz çocuklarin yardimindan ne olacak kendini mahvetmissin genc yasinda bir suru hastalik cikar Allah korusun kendini bu kadar yıpratma

Sen benden cok vermissin kilon benden az olmasina rağmen supersin canim

Bugün yani suan da detoxs yapmaya karar verdim yarın kahvaltı daha az olacak detoxs kuralı
Sabah 1 dilim ekmek 2 tereyaginda yumurta domates zeytin 1 tk t.pekmez 1 dilim peynir 1 muz
2 ser saat arayla olması gerekiyor ayran detoxs sunun ama ben ilkini 3.5-4 saate yapacağım karnim çok dolu
Detoxsun içeriği 1-1.5lt ayran 4 yk yarma 4 nohut 4.yk yeşil mercimek 1 yada 2 salatalık rendesi
Hayırlı olsun hedef 2 günde iki kilo bakalım ise yarayacakmi

Bayram sonrasi yapsan daha iyi olurdu bence ama sen tatil icin hazırlanıyorsun galiba ise yarar inşallah tatilde nereye gidiyorsun ?

1.1 kilo süper ,
Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…