- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
Ben bi başkasının evine gidince çocukları mi yanımdan kaldirmam ki bence olmasi gereken de buAman Allahm cldrms olmasın sinir olurum öyle vurdumduymaz insana insan bir sahip çıkar çocuk onlar simarcaklar tabiki ama öyle saldım çayıra mevlana kayra olmaz yani
Seni çok iyi anlıyorum Canım kir ayrı yoksulluk ayrı sende açıkça konuş Canım incitmeden her insanın bir kalbi var bunu unutma belkide başından bir olay gecti böyle olduDaha sonra büyük elyim
Salon ile mutfağı yikayali 2 gün olmuştu ama inan o çocukların halini görseydiniz evdeki o eşyaları kullanamazdiniz
Yokluk yoksulluk olabilir ama kır apayrı bi durum neyse karar aldım ni daha mercekten bakıp acmayacagim kapimi
Benim annemde öyleydi 4 çocuktuk asla kıpırdamak olmaz dı şimdikiler özgüveni olsun diye afedersin evin altını üstünü getirmesine göz yumuyorlarBen bi başkasının evine gidince çocukları mi yanımdan kaldirmam ki bence olmasi gereken de bu
Bencede kaptınbu işi kitapların geldi ya bana dert oldu o kitaplar gelmemesi
Günaydın kizlaaaar bol eksileri görelim bugün inşallah dün gelemedim yanınıza biraz yoğundum dünkü menüsü veriyim hemen
Sabah
09:00 10 bitkili karşik bitki çayı
09:05 Yarım k.k B.Peynir,1k.k kaşar peynir
5 küçük y. Zeytin
2ince dlm janbon
1tk reçel 1çk kaymak
1 haşlanmış yumurta
Pırasa,salatalık, domates, maydanoz hepsini minik doğrayıp salata yaptım üzerinde kekik p.biber karabiber attım limon sktm
1bardak tarçınlı süt
Öğlen eşimin isyerindeydim oyuzden yemek yemedim ama
14:30 1 bardak nesCafe ictim
Akşam 18:30
Çorba,tavada hamsi,2kask bulgur pilavı1dilim ç.ekmeği domates salatası,roka
1 avuç fındık
Su:2.5
Buarada kilo bildirimini de yapıyım 87.3 kg pazar tartldgmda 89.3 tü
Oooof hali yikama cümbüş olmus resmen:)Dün neler oldu neler sevmediğim bi komşum var vçok pasakli ama gerçekten çok pis evime gelmesini istemiyorum hal ve hareketlerimle belli ediyorum ama anlamıyorum neyse dün görüncem vardı 3 çocuk ile eltim vardı 1 çocuk ile sonra bu pasakli geldi 2 çocuk ile onun eltisi geldi bir çocuk ile diğer eltimin de 2 çocuğu sonradan 1 tanesi ile annesi de geldi neyse bizimkiler o kadar pis değil bu şahsın çocukları heryerde gezdiler getirip annesinin yanına oturtdurdum oraya girme buraya girme die annesi hiç seslenmiyor evimin her köşesinde gezdiler artı üstleri elleri ayakları kir içinde neyse bunlar gitti halilarin hepsini yıkadim c.odasi mutfak giriş o.odası salon ilk giriş yani toplamda 6 hali ondan sonra da kanepelerimi sildim çok yoruldum hala uykum var diyebilirim ama küçük den dolayi kalktım
Benim kız 4 yigenler 6.6.8 yaşlarında lar onlarada yardım ettirdim de çabuk bitti
Gunaydin canim nasilsin? Kac gordun tartida merak ettimGünaydın fıstığım
Afiyet olsunn guzel olmus :)Dün neler yedim ;
Sabah: yumurta , peynir, domates, 1 dlm ekmek
Öğle : salata , 1 erik, 1 ufacık elma, 1/4 şeftali
Akşam : Bol yeşillikli kısır ( Komuş getirdi, baktım yemeden duramayacağım, içine bolca yeşillik, 1 salatalık, 1 domates ilave ettim, bu şekilde yedim )
Valla uyumadim gece evetHuyumuz kurusun çene diyince zaten @kitap_asigi veCommadante- fındık kurdu gece uyumamışlar paso konuşmuşlar şimdi popişlerinde kelebekler uçuşuyor
gunaydın dostlar bayagı bı gecmısı okuyup da geldım kılo bıldırırım
oncekı hafta 84.300 musum tatıl donusu bıraz almıstım sımdı 83.800 dedı tartı bana :))))
o degıl de ben tatılde kılo vermedım ama cok yuzdum goren benı zyaıflamıssın dıyor kılo kaybım da yok spor mu acaba ıyı geldı kı
Ben öyle konusamam ki canımSeni çok iyi anlıyorum Canım kir ayrı yoksulluk ayrı sende açıkça konuş Canım incitmeden her insanın bir kalbi var bunu unutma belkide başından bir olay gecti böyle oldu
Yok canım gelmeyecek galiba karın ağrısı oluyo tekrar geçiyorEvet kısmet umarım bugünlerde gelir tatilde tadın kaçmasın
Darısı bana inş bende tatilden -1 olarak dönerimTatil dönüşü ekside olmak süper
Bencede evde bırak çok dogru bir karar hadi hayırlı olsunKitaplar geldi :)
Bayramdan sonra okumaya başlayacağım.
Bayramda yanıma alsam gören laf edecek , ben üzülücem diyerek , evde bırakmaya karar verdim.
Oooof hali yikama cümbüş olmus resmen:)
Ay ne rahat insanlar var ya aklim almiyor. Misafirlige gideceksin cocuklarin kir pasak icinde nasi gidersin? Hadi gittigittin diyelim o cocuklari ortalara nasi salarsin? Hadi durmadilar diyelim ya komsum kusura bakma batirdik her yeri ben de kalip temizligine yardim edeyim de bari. Veya baktin cocuklar durmuyor erkenden daha cok hasara meydan vermeden kalk git. Öf sinir olurum nefret ederim boyle durumlardan. Bende de var boyle bi durum. Cocuguna dur sus demez yapma etme demez. Bi yere zarar vermis olsa ya hakkini helal et boyle olmus demez cocuga kizmaz. Komsu da degil akraba.
Gunaydin canim nasilsin? Kac gordun tartida merak ettim
Afiyet olsunn guzel olmus :)
Valla uyumadim gece evet
Amasabah 6da kalktim. Sonra geri yattim 10da kalktim
En guncel videosu happy walk sanirimOov aksam ve gece cok fena olmus canim..
Niye ki ya eski halini mi diyorsun? 1 mil 2 milde epey basenli de 5 milde filan yok baseni sanki. Bence gayet zayif kadin?
Di mi ben de yazip gorunce sasirdim
Afiyet olsun canim 5 te bitmis yemen iyi olmus.
@puantiyeli_kelebek liste doğru Canım şimdi ne Zaman tartılacağız herkes hdm fikir mi ptesi mi
@puantiyeli_kelebek canım hayatım bitanem şimdi hedef sayımız azaldı ya işte o sayıya gelince hedef ulaşıldı yazacaksın değil miyanlız o yazıyı görmek istiyorum ne istersen yaparım kız
Aşk olsun menüngüzel öğlen ki hurma tatlı mı Canın çekiyordu ondan mı yedin
Kisisel gelisim alaninda anlatimi akici hosuna giden kitaplar olursa onerilere tavsiyeler her zaman acigim
Beni de aranıZa alın bende tekrar başlıyorumMiyav_su
didemdefne bu arada reglim geldi şükür ctesi hastanede testi yaptırabilirim kızlar özel hastanede cteside tahlil oluyor değil mi senin geldi mi didemdefne canım
Yaa canim ben cok gec kaldim ama konuyu bilmiyorum. Canini sıkma hic. Aile harici icin genelde pek degmiyor uzuldugune
Supersinn
Afiyet olsun canim disrda kahvaltiya ragmen cok guzel olmus valla. Su da ayri guzel
Afiyet olsunn guzel olmusolmus :)
Afiyet olsun canim
Pek bilgim yok canim aslinda ama iyi geliebilir
Afiyet olsun canimcanim :)
Ilk hedefim 60 sonraki hedefim de 55 olsun canim
Aa nasi acele ediliyor bu kadar? Esinizden baska cocugu yok mu herkes bi araya toplanip konusulsa?
Insaff.
Allahim iyilerle karsilastirsin ya.
Ayyy miyav cok ozur dilerim ama o kadar guzel anlatmissin ki guldum
Sapik heryasta. Ayni demek ki
Aslinda kepekliekmegi de uzun sure tuketmek iyi degil diye biliyorum ben canim. Kepek gaz yapici bir maddeymis ve uzun zaman tuketilirse mide fitigi yapabilirmis allah korusun. Cavdar veya tam bugday ekmegi yeafiyet olsun :)
Tebriklerr
Afiywt olsun canim hem bulgur hem ekmek olmamis ama farkindasin zaten :)
Tebrikler
Tebrikler canim
Tebriklerr
Eksi olsun 100 gram olsun.Tebrikler canim
Olacagim canim. 3 Gun sadece gecmis okuyamam sanirim. Kayinvalidemlerin beslenme duzenleri cok kotu malesef. Yemek yenir. Sonra aksamin bi vakti cay + kuruyemis+ kek falan varsa onlar+ meyve
Durum boyle olunca kendimi tutmam lazim. Tutabilmem icin de burda menu yazmam lazim ki hesaba cekileyim
Ben tam dugun oncesi istanbula gittim canim 2 Aylik falan. O zaman tartimi da goturdum yanimda kendimi salmayim diye. Ama geri geldigim zaman tartida 49 kilo ciktimbozuldu yani. Onun icin cesaret edemiyorum goturmeye bi de coluk cocuk olacak hepten fena
Gec saatte yediginizden ve regl gecikmesindendir dedigin gibi canim uzulme hic
Ayni vermisiz
Tebrik ederim miyavim
Birakma bence. Vucudun alisacak illa ki. Keske birkac gun erken baslamis olsaydin tam bayram temizligine falan denk geldi agrilarin
Gecmis olsun canim. Kas gevsetici krem varsa sur.
Olsun eksi sonucta. Tebrik ederimm
Saglik olsun canim telafisi var nasilsa canini sıkma
Ya benim babam da oyle.Ve çöp gibi resmen cok zayiftir. Ah babama cekeydim ne vardi
Ay ne guzel ya. Hep boyle gidersiniz insallah. Ben laf dinletemiyorum o konuda
Tebriklerr
Saglik olsun canim cok degil
Bu mu senin cok dedigin
Gerci azcik azcik yemeye alistiysan cok gelir. Afiyet olsun canim erken bitirmissin yemeyi
Kacamagini sevsinler
Afiyet olsun canim birazcik fazla olmus ama kahvlati olunca erimistir insallah :)
Afiywt olsunn guzel bence
Afiyet olsun canim :)
Sen de vereceksin. Oruc tutunca tartida pek belli olmuyor bende. Senin de oyledir belki.
Afiyet olsunn cok guzel
Afiyet olsun canim. Yorum yaptim yukarda kahvalti icin :)
Afiyet olsun cok guzel menu olmus
Afiywt olsun canim. Sarma pirincliyse cok degildir insallah.
Afiyet olsun kuzu. Menu de su da guzel :)
Guzel menu olmus canim afiyet olsun
Yarin yeni bi gun yarin telafi edilir canim
Okumadim malesef canim. Benim kisisel gelisim Kitaplariyla pek aram yok.
Kizlar ben bayagi bayagi leslie yi satiyorum ya
Daha yuzune bakmam
Erise onun basen erirdi 24saat yuruyor neymis ifinim wooğlk woooğlk woğlkgayette etli mutlu bi ablamiz
Jillian oyle mi yerim onu
Gideeeeeğğnn gunlerimm olduuu
Deli gibi uykum var karnın gürültüsünden uyuyamıyorum yasa midem bulanıyor ühüüüüokadar yememe rağmen hala açım arkadaş
Amaaannnnn ee eee eeeeee
Bu gece sabah olmayacak belli oldu resmen
Kiskaniyorum napim o benim yanimda tombik kalsın banane bananeTebrikler canım süper
Kıskançlık yapma lütfen
ikimizde fit olun bence daha güzel bi tablo olursunuz
benim olmam gerekiyor du hala tık yok tatile denk gelecek galiba
aman @su321 boşver canım zaten temkinli gidiyorsun Koruma donemindesin ben kilo alacağını sanmiyorim
Oh afiyet olsun canım annem de beni yufkami pisirdi ama 2.gun ancak yerim tatile giderkende yanima alırım nasıl olsa evdeyim yerim
Bende de 3 tane var koruma dönemin de yiyeceğim torkuyu sonra alırım
Bende hala tık yok canım olmuyor bi türlü kısmet artık napim yapacak bişey yok
Ben zaten o bedendeyim36 beden olmak istiyorum sabah tutamadım tartıldım rakamı görünce ben şok umarım ptesi kadar + rakama dönmez
Benim tartı beni kandırmasareglim geldi belki dün ondan biraz oynama yaptı rakamı görünce dedim
Gunaydiin.
Günaydın
Dün neler oldu neler sevmediğim bi komşum var vçok pasakli ama gerçekten çok pis evime gelmesini istemiyorum hal ve hareketlerimle belli ediyorum ama anlamıyorum neyse dün görüncem vardı 3 çocuk ile eltim vardı 1 çocuk ile sonra bu pasakli geldi 2 çocuk ile onun eltisi geldi bir çocuk ile diğer eltimin de 2 çocuğu sonradan 1 tanesi ile annesi de geldi neyse bizimkiler o kadar pis değil bu şahsın çocukları heryerde gezdiler getirip annesinin yanına oturtdurdum oraya girme buraya girme die annesi hiç seslenmiyor evimin her köşesinde gezdiler artı üstleri elleri ayakları kir içinde neyse bunlar gitti halilarin hepsini yıkadim c.odasi mutfak giriş o.odası salon ilk giriş yani toplamda 6 hali ondan sonra da kanepelerimi sildim çok yoruldum hala uykum var diyebilirim ama küçük den dolayi kalktım
Benim kız 4 yigenler 6.6.8 yaşlarında lar onlarada yardım ettirdim de çabuk bitti
Bugün yani suan da detoxs yapmaya karar verdim yarın kahvaltı daha az olacak detoxs kuralı
Sabah 1 dilim ekmek 2 tereyaginda yumurta domates zeytin 1 tk t.pekmez 1 dilim peynir 1 muz
2 ser saat arayla olması gerekiyor ayran detoxs sunun ama ben ilkini 3.5-4 saate yapacağım karnim çok dolu
Detoxsun içeriği 1-1.5lt ayran 4 yk yarma 4 nohut 4.yk yeşil mercimek 1 yada 2 salatalık rendesi
Hayırlı olsun hedef 2 günde iki kilo bakalım ise yarayacakmi
Gunaydinn. Daha gecmisi okuyamadim. Gec kalmadan bildirim yapayim dedim.
Araniza katildigimda tam 72.0 cikmistim.
Bugun 70.9
Yasasinn.
Bu arada bayramda ben kayinvalidelerde olacagim. Tartilari yok sanirim. Gitmeden ve dönüste bildirsem olur mu?
13 eylulde gidip 16sinda donecegiz.
Geçen hafta 64.1 bi hafta 64.2
Gelen 100 gr
Aslında 63 olmuştum ama regl şişligi yada dün akşam yemeği geç saat te oldu ondan
Etiketi unuttum
@puantiyeli_kelebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?