Canim komsularim hep yaşlı birde benim oğlum durmaz asla ben gelene kadar ağlar. Amin kuzum aminCanım komşun filan yok mu bakacak yavrucak zaten uyuyamamış kıyamam of bu calisan annelerin Allah yardımcısı olsun
Havanı yesinler senin fıstıkBen zaten o bedendeyim36 beden olmak istiyorum sabah tutamadım tartıldım rakamı görünce ben şok umarım ptesi kadar + rakama dönmez
Hadi ya Allah kolaylık versin zor benim arkadaşın kışın bakıcısının işi çıktı tam iki hafta 2 çocuğuna baktım biri anaokula gidiyordu biri 3 yaşında var ya yeme bozuklukları vardı sadece pilav -makarna -çikolatalı ekmek -çikolatalı kek bende sucuk yemeyi öğrendiler birde haşlanmış et zor gerçekten zor bakıcı bile baksa Adam ilgilenmiyor ben çok üzülmüştüCanim komsularim hep yaşlı birde benim oğlum durmaz asla ben gelene kadar ağlar. Amin kuzum amin
Eksi gördümHavanı yesinler senin fıstıkiyi ne kızıyon be sende 36 ol aaaa eksi mi gördün artı mi anlamadım canım ben
amin canım. sabah tartıldımda çok bi + yoktu çok şükür. spordan olsa gerekEvet menün kötü özellikle Alman pastası tuz biber olmuş neyse üzülme yarın güzel bir menü ve spor ile toplarsın senin @didemdefne vetevafuk55 sizlerin metabolizması çok güzel çalışıyor maşallahınız var rabbim nazar değdirmesin
teşekkür ederim canım. öyle yarın yeni gün dengelerim inşallahCanim sporun ve su cok guzel. Menunu sendd biliyorsun zaten ama lutfen yarin uyan ve diyete ilk kez basliyormus gibi yemek ye. Inaniyorumki moralin duzelecek
Bak ben dustum hataya sen dusme
Yedim bozdum of fazla kacirdim dedim
Yarinsi gun nasilsa bozdum dedim yine kacamak yaptim. Yarin yeni bir gun
Cok aci cokAllah rahmet eylesin kalanlara da sabir versin insallah. Onunda ne hayalleri vardi be kocasi mi begenmedi disarda biri ezici mi bakti magaza yellozun biri kucumsedi mi ben fena oluyorum hep boyle olaylarin ardindan. Insallah Allahim cennetine almistir onu
Insan fondü falan ismarlardineyse bugunde boyle olsun
bikeresinde biz bi arkadaşla zayıflamaya çalışıyoduk aynı işyerinden. safran çayı diye bi çay varmış ondan sipariş verdik. allahım neydi o iç yarım saat sonra tuvalettesin. Afedersin ishal gibi ama bu saatlerce sürüyor. tuvalete gitmekten iş yapamamıştım. ertesi gün yine içtik anam basur olacağım dedim kızla görüşüp iade ettik allahtan paramızı iade ettiler ama kabızken çok işe yarayabilir harika tuvalete çıkarıyor 1 aylık içinizi temizlerYengem mi Canım malesef uğraşmadan kilo vermek istedi çok acı bir gercek tabi dayımla olan ilişkisini bilemem İzmir de bile tedavi aldırdı dayım dediğim Zaman'larda 1990 yıllar evleri merdivenliydi müstakil doktoru hatta hiç birşey yapmıyorsan merdiven in çık demişti Onuda yapmadı eve bisiklet bir sürü spor aleti almıştı dayım ben evde spor aletinide karşıyım git salona yazıl hem disiplinli oluyorsun hem baştan savma kullanmıyorsun yengem yediklerinide dikkat etmedi Canım artık kader mi desem bilmiyorum da en güzel yılları evde hapis geçti 20 yıl sonrası zaten yatalaktı diyalize bağlı ben bunun canlı örneğini yaşadım hap ,ot ,detoks hepsi boş inan bana çünkü o hepsini yaptı çevrende varsa kullananlar çöpe atsınlar inan o ürünün sahibi çalıştığım otele konaklamaya geldiğinde ağzım açık kalmıştı son model arabası ve insanlara sattığı ürünü kullanmıyordu malesef normal yemeğini kahvaltısını yaptı toplantılarınada tanık oldum ah ah çok şey varda konuşacak
hahahaKizlar ben bayagi bayagi leslie yi satiyorum ya
Daha yuzune bakmam
Erise onun basen erirdi 24saat yuruyor neymis ifinim wooğlk woooğlk woğlkgayette etli mutlu bi ablamiz
Jillian oyle mi yerim onu
Gideeeeeğğnn gunlerimm olduuu
geçmiş olsun kuzum anlıyorum seni. altta kv oturur benim çocuklarda bakıcıda kreşte büyüdü naparsın kaderCanim komsularim hep yaşlı birde benim oğlum durmaz asla ben gelene kadar ağlar. Amin kuzum amin
benim oğlanda bakıcıda yemek yemeyi öğrendi. evde çorbadan başka bişey yemezdi yoğurt falan yiyor artık. Çok şükür bakıcılarım çok iyiydi. hatta birisine fena bağlanmıştı gece bile onu istiyodu da tayinleri çıktı gittiler.Hadi ya Allah kolaylık versin zor benim arkadaşın kışın bakıcısının işi çıktı tam iki hafta 2 çocuğuna baktım biri anaokula gidiyordu biri 3 yaşında var ya yeme bozuklukları vardı sadece pilav -makarna -çikolatalı ekmek -çikolatalı kek bende sucuk yemeyi öğrendiler birde haşlanmış et zor gerçekten zor bakıcı bile baksa Adam ilgilenmiyor ben çok üzülmüştü
Günaydın bebeğim. nasılsın
ne yiycen kuzum.Ben kahvaltıya geciyorum kahvaltıda tam akşam yemeği ama olsun peynir olmayınca yumurtayı zor yiyiyorumakşama sabah kahvaltımı şaşırmayın please
Yok cnm hazr 3 tane acı biber tursusuyduSenin bu menü ile açıkman normal hepsi glisemik indeksi yüksek gıdalar pirinç pilavı ,tatlı ,dondurma ,şekerli kahve yogurt niye bir kaşık turşu ev yapımı mu hazır mı
Ooo süper haber kuzum maşallahEksi gördümCanım şükür evet havalıyım umarım artıya dönmez
Geçmiş olsun Canım onu yapacağın Zaman hoş insan sinirle düşünemezde bunu yersem bu çözüm olur mu diye normal kusman çikolata cips fena yiyecekler keşke muz ve zeytin yeseymişsin üzülme olur mudun menum cok guzeldı aksam esım ıle tartıstık hıc yapmayacagım seylereı yaptım sınırle delı gıbı yedım muz yedım ıkı kasık cıkolata yedım bır kase cıps yedım ustune zeytın yedım oturdum sonra da afedersınız kusup cıkardım hepsını ya ınsan sınırle bı dunyayı yıyebılırmıs
Benim tartı beni kandırmasaOoo süper haber kuzum maşallah
yerken yıyoruz sonra uzuluyoruzSelam kızlar menum yazip kaçıyorum çok yorgunum ve çok uykum var. Bugün batirdim herşeyi desem yeridir.
Sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmek üzerine acı Sos peynir ve zeytin ve metro
Ara yesilcay
Öğlen İzmir köfte yarım kase makarna bir dilim kavun 10 kadar siyah üzüm
Ara magnum
Aksam bir küçük dolma yarım kase çorba birde komşu göndermişti 3 çatal alman pasta
Spor 35dk jilyan su 2 litre
Hiç mutlu hissetmiyorum keşke sabaha geri dönebilsem telafi edebilsem.
Eskiden bu tür şeylere sevinirdim yerken. Şimdi pişmanlıktan başka bişey vermiyor bana
Yediklerin genelde boş karbonhidratlarmış Canım açıkman gayet normalYok cnm hazr 3 tane acı biber tursusuydu
Şimdi regllee beraber daha güzel gider benim öyle oluyor genelde. Kız niye Oha diyon hakettin tabikiBenim tartı beni kandırmasareglim geldi belki dün ondan biraz oynama yaptı rakamı görünce dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?