Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canım komşun filan yok mu bakacak yavrucak zaten uyuyamamış kıyamam of bu calisan annelerin Allah yardımcısı olsun
Canim komsularim hep yaşlı birde benim oğlum durmaz asla ben gelene kadar ağlar. Amin kuzum amin

Ben zaten o bedendeyim 36 beden olmak istiyorum sabah tutamadım tartıldım rakamı görünce ben şok umarım ptesi kadar + rakama dönmez
Havanı yesinler senin fıstık iyi ne kızıyon be sende 36 ol aaaa eksi mi gördün artı mi anlamadım canım ben

Canim komsularim hep yaşlı birde benim oğlum durmaz asla ben gelene kadar ağlar. Amin kuzum amin
Hadi ya Allah kolaylık versin zor benim arkadaşın kışın bakıcısının işi çıktı tam iki hafta 2 çocuğuna baktım biri anaokula gidiyordu biri 3 yaşında var ya yeme bozuklukları vardı sadece pilav -makarna -çikolatalı ekmek -çikolatalı kek bende sucuk yemeyi öğrendiler birde haşlanmış et zor gerçekten zor bakıcı bile baksa Adam ilgilenmiyor ben çok üzülmüştü

amin canım. sabah tartıldımda çok bi + yoktu çok şükür. spordan olsa gerek
teşekkür ederim canım. öyle yarın yeni gün dengelerim inşallah
bikeresinde biz bi arkadaşla zayıflamaya çalışıyoduk aynı işyerinden. safran çayı diye bi çay varmış ondan sipariş verdik. allahım neydi o iç yarım saat sonra tuvalettesin. Afedersin ishal gibi ama bu saatlerce sürüyor. tuvalete gitmekten iş yapamamıştım. ertesi gün yine içtik anam basur olacağım dedim kızla görüşüp iade ettik allahtan paramızı iade ettiler ama kabızken çok işe yarayabilir harika tuvalete çıkarıyor 1 aylık içinizi temizler

Kizlar ben bayagi bayagi leslie yi satiyorum ya
Daha yuzune bakmam
Erise onun basen erirdi 24saat yuruyor neymis ifinim wooğlk woooğlk woğlk gayette etli mutlu bi ablamiz
Jillian oyle mi yerim onu

Gideeeeeğğnn gunlerimm olduuu
hahaha çok tatlısın
bende aynı fikirdeyim leslide baya basen var eritememiş olduğu yerde yürüyecem diye uğraşırsa olacağı o
jilyan bir numara ya her akşam buluşuyoruz kendisiyle
geçmiş olsun kuzum anlıyorum seni. altta kv oturur benim çocuklarda bakıcıda kreşte büyüdü naparsın kader
benim oğlanda bakıcıda yemek yemeyi öğrendi. evde çorbadan başka bişey yemezdi yoğurt falan yiyor artık. Çok şükür bakıcılarım çok iyiydi. hatta birisine fena bağlanmıştı gece bile onu istiyodu da tayinleri çıktı gittiler.
Günaydın bebeğim. nasılsın
çok kötü bi gece geçirdim. Midem çok ağrıdı
Artık alışmış midem öyle zararlı şeyleri kabul etmiyor birde fazla yüklendim uzun bi aradan sonra.
neyse bidaha yok öyle cıs şeyler önümüze bakalım gençler

dun menum cok guzeldı aksam esım ıle tartıstık hıc yapmayacagım seylereı yaptım sınırle delı gıbı yedım muz yedım ıkı kasık cıkolata yedım bır kase cıps yedım ustune zeytın yedım oturdum sonra da afedersınız kusup cıkardım hepsını ya ınsan sınırle bı dunyayı yıyebılırmıs

Geçmiş olsun Canım onu yapacağın Zaman hoş insan sinirle düşünemezde bunu yersem bu çözüm olur mu diye normal kusman çikolata cips fena yiyecekler keşke muz ve zeytin yeseymişsin üzülme olur mu

yerken yıyoruz sonra uzuluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…