Evet derman çok güzel bir kadın 41 kere maşallahViktorya istemem ben
Fahriye evcen gibisin dedin ya gecen birine sanirim dermandi
Ben cok severim onu tipi fizigi yuzu
Masallah bizde bir gun oyle oluruz umarimEvet derman çok güzel bir kadın 41 kere maşallah
Hazır mıMasallah bizde bir gun oyle oluruz umarim
Ya benim vok fena cigkofte cekiyor canim napsam
Oluruz kız niye olmayalım ben inanıyorum bayramda 70 kg görücemMasallah bizde bir gun oyle oluruz umarim
Ya benim vok fena cigkofte cekiyor canim napsam
@puantiyeli_kelebek canım şimdi tartı olayı bayramda yok diyorsun doğru mu anladım ben isteyen tartılsın diyorsun pekiCanımın içi bana buda uyar diğer kızlar siz zaten Vilma 37 ve Commadante- izinli didemdefne tatilde olucak geriye kim kalıyor tevafuk55 , kulkedisi30 kızlar
Eline sağlık canım...
Bana uyar kuzum nasıl denilirse ben zaten sürekli tartiliyorum :)))@puantiyeli_kelebek canım şimdi tartı olayı bayramda yok diyorsun doğru mu anladım ben isteyen tartılsın diyorsun pekiCanımın içi bana buda uyar diğer kızlar siz zaten Vilma 37 ve Commadante- izinli didemdefne tatilde olucak geriye kim kalıyor tevafuk55 , kulkedisi30 kızlar
Vilma 37 Miyav_su @kitap_asigi mumin sekman kitaplarini okudunuz mu? Neler dusunuyorsunuz okuduysaniz
Ben suan Her sey beyinde baslar'i okuyorum. Cok hosuma gitti tavsiye ederim
Antalya Manavgat canım ama günü birlik Alanya ve Antalya ya da gitcezBayram sonrasi yapsan daha iyi olurdu bence ama sen tatil icin hazırlanıyorsun galiba ise yarar inşallah tatilde nereye gidiyorsun ?
Ins canım hepimiz en az -1 veririzeminim haftaya bol bol eksi görürsün :)
Bugün tartıda 73 rakamini gördümbi günde 1.5 kilo nasıl alinir
dun menum cok guzeldı aksam esım ıle tartıstık hıc yapmayacagım seylereı yaptım sınırle delı gıbı yedım muz yedım ıkı kasık cıkolata yedım bır kase cıps yedım ustune zeytın yedım oturdum sonra da afedersınız kusup cıkardım hepsını ya ınsan sınırle bı dunyayı yıyebılırmıs
atlımaKizlar gelin bayram gununu serbest gun ilan edelim. Bayramin tadini çıkaralim 1 günlüğüne diyet falan dusunmeyelim 1 gun bana uymaz diyenler 2. yada 3. günü de serbest gun ilan edebilir ne dersiniz?
Muhtemelen hazir alirim alirsamHazır mıevde kıyma varsa bulgurla yap yanında bol yeşillik hayatım
Aklimda bulunsun tesekkurlerDaha önce okumuştum, beğenmiştim.
Şuan "hatalı alanlarınız " wayne dyer kitabını okuyorum. Daha başlardayım , benim hoşuma gitti.
OyyşKizlar gelin bayram gununu serbest gun ilan edelim. Bayramin tadini çıkaralim 1 günlüğüne diyet falan dusunmeyelim 1 gun bana uymaz diyenler 2. yada 3. günü de serbest gun ilan edebilir ne dersiniz?
Dün neler oldu neler sevmediğim bi komşum var vçok pasakli ama gerçekten çok pis evime gelmesini istemiyorum hal ve hareketlerimle belli ediyorum ama anlamıyorum neyse dün görüncem vardı 3 çocuk ile eltim vardı 1 çocuk ile sonra bu pasakli geldi 2 çocuk ile onun eltisi geldi bir çocuk ile diğer eltimin de 2 çocuğu sonradan 1 tanesi ile annesi de geldi neyse bizimkiler o kadar pis değil bu şahsın çocukları heryerde gezdiler getirip annesinin yanına oturtdurdum oraya girme buraya girme die annesi hiç seslenmiyor evimin her köşesinde gezdiler artı üstleri elleri ayakları kir içinde neyse bunlar gitti halilarin hepsini yıkadim c.odasi mutfak giriş o.odası salon ilk giriş yani toplamda 6 hali ondan sonra da kanepelerimi sildim çok yoruldum hala uykum var diyebilirim ama küçük den dolayi kalktım
Benim kız 4 yigenler 6.6.8 yaşlarında lar onlarada yardım ettirdim de çabuk bitti
teşekkür ederim canımTebrikler -900 çok güzel
gömelim lesliyi kalın basenli lesli@puantiyeli_kelebek sattin bari gomme lafina cok guldum
kulkedisi30 sen hep jillian yapmak istiyosunya sana oyle hak veriyorum ki simdi.kadin kendine bagliyor ya. Oyle hareketli olunca insan sıkılmıyor. Mesela, yine leslieyi gömecegim ama yapmaktan kaciyodum simdi daha fazla yorulsamda yapasim geliyor
canım ben buralarda olurum yoğun olurum ama gece girer menumu yazarım. şerbetli tatlılardan hoşlanmam yani ağır geliyorlar. Abartmadanda yerim umarım etlerden . tartılırım bende yinede. belki o korkuyla abartmam@puantiyeli_kelebek canım şimdi tartı olayı bayramda yok diyorsun doğru mu anladım ben isteyen tartılsın diyorsun pekiCanımın içi bana buda uyar diğer kızlar siz zaten Vilma 37 ve Commadante- izinli didemdefne tatilde olucak geriye kim kalıyor tevafuk55 , kulkedisi30 kızlar
eşim iğne yaptır dedi de düzensizliği göze alamadım kuzum ya spiraldende korkuyorum acıtırmı ki?Bence korunmalısınız böyle hep korkacağına mantıklı hareket etmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?