Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Vilma 37 Miyav_su @kitap_asigi mumin sekman kitaplarini okudunuz mu? Neler dusunuyorsunuz okuduysaniz
Ben suan Her sey beyinde baslar'i okuyorum. Cok hosuma gitti tavsiye ederim

Daha önce okumuştum, beğenmiştim.
Şuan "hatalı alanlarınız " wayne dyer kitabını okuyorum. Daha başlardayım , benim hoşuma gitti.

üzüldüm...
bende sinirlenince yiyenlerdenim malesef

Selam gençlik... Bugün ve yarın izinliyim evdeyim çocuklarla uğraşmaktan anca girdim geçmişi okudum biraz herkese kolay gelsin...bugünde oruçluyum akşama kıymalı antep tava ve bulgur pilavı cacık yapcam ama tavada ekmekle yenilir napcam ya buarada azıcık içim geçti acıktım neyse dört saat kaldı bakalım.

Tatlım zaten ister istemez yiyo insan gezmeye gidince o diyor ye aman yemezsen küserim ilk iki gün abartmadan yiyelim ama abartmadan çünkü verdiğimiz kilolara yazık üç dilim tatlıya izin olsun kavurmayıda az ekmekle bence
Kizlar gelin bayram gununu serbest gun ilan edelim. Bayramin tadini çıkaralim 1 günlüğüne diyet falan dusunmeyelim 1 gun bana uymaz diyenler 2. yada 3. günü de serbest gun ilan edebilir ne dersiniz?
atlıma

Hazır mı evde kıyma varsa bulgurla yap yanında bol yeşillik hayatım
Muhtemelen hazir alirim alirsam
Ama asla su k ile baslayan yerden degil
T ile baslayan unlu bir kebapci var bilirsin
Orada cok guzel cif kofte yapiyorlar yani maydonuzu biberi ustunde evde yapilmis gibi digerleri gibi degil

Daha önce okumuştum, beğenmiştim.
Şuan "hatalı alanlarınız " wayne dyer kitabını okuyorum. Daha başlardayım , benim hoşuma gitti.
Aklimda bulunsun tesekkurler

Kizlar gelin bayram gununu serbest gun ilan edelim. Bayramin tadini çıkaralim 1 günlüğüne diyet falan dusunmeyelim 1 gun bana uymaz diyenler 2. yada 3. günü de serbest gun ilan edebilir ne dersiniz?
Oyyş

Canım 6 halıyı nasıl yıkadın, maşallah
Ben bir tane yıkasam , o gün yığılırım yorgunluktan...

Tebrikler -900 çok güzel
teşekkür ederim canım
gömelim lesliyi kalın basenli lesli

canım ben buralarda olurum yoğun olurum ama gece girer menumu yazarım. şerbetli tatlılardan hoşlanmam yani ağır geliyorlar. Abartmadanda yerim umarım etlerden . tartılırım bende yinede. belki o korkuyla abartmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…