üzüldüm...
bende sinirlenince yiyenlerdenim malesef
yuzerken cok mutlu oluyorum benYüzme en iyi spor, her kası çalıştırıyor neredeyse , teşke düzenli yüzebilsek ne güzel olurdu ...
ay cok sınır oldum ama gercekten dun oyle boyle degılGeçmiş olsun Canım onu yapacağın Zaman hoş insan sinirle düşünemezde bunu yersem bu çözüm olur mu diye normal kusman çikolata cips fena yiyecekler keşke muz ve zeytin yeseymişsin üzülme olur mu
Bana uyar kuzum nasıl denilirse ben zaten sürekli tartiliyorum :)))
Bence 9 gün ilan etsek olmaz hayatımKizlar gelin bayram gununu serbest gun ilan edelim. Bayramin tadini çıkaralim 1 günlüğüne diyet falan dusunmeyelim 1 gun bana uymaz diyenler 2. yada 3. günü de serbest gun ilan edebilir ne dersiniz?
Çok uzak kız Alanya günü birlik çekilmez oralar CanımAntalya Manavgat canım ama günü birlik Alanya ve Antalya ya da gitcez
İşte duygusal açlık malesef Canımüzüldüm...
bende sinirlenince yiyenlerdenim malesef
Allah kabul etsin Canım menün güzel afiyet olsunSelam gençlik... Bugün ve yarın izinliyim evdeyim çocuklarla uğraşmaktan anca girdim geçmişi okudum biraz herkese kolay gelsin...bugünde oruçluyum akşama kıymalı antep tava ve bulgur pilavı cacık yapcam ama tavada ekmekle yenilir napcam ya buarada azıcık içim geçti acıktım neyse dört saat kaldı bakalım.
Ben tatlı Hakkı'mı kavurma ve yufka ile kullanmak istiyorum kızlarTatlım zaten ister istemez yiyo insan gezmeye gidince o diyor ye aman yemezsen küserim ilk iki gün abartmadan yiyelim ama abartmadan çünkü verdiğimiz kilolara yazık üç dilim tatlıya izin olsun kavurmayıda az ekmekle bence
atlıma
Canım maşallahı varCanım 6 halıyı nasıl yıkadın, maşallah
Ben bir tane yıkasam , o gün yığılırım yorgunluktan...
Hayırlı olsun Canım abow sigortaya zam mı gelmişçarşıya indim ve yeni geldim daha trafik sigortasına 700tl gömdüm geldim.
2 tunik aldım 40 beden
Onuda kocan yapsın Canım bizde eşim korunuyor birazda onlar yüklümlük alsınlar zaten doğumdu bilmem neydi vücudumuz şaşıyor bence onu ikna eteşim iğne yaptır dedi de düzensizliği göze alamadım kuzum ya spiraldende korkuyorum acıtırmı ki?
Ay çok iyi anlıyorum Canım Allah kolaylık versin kim bilir ne yaptıay cok sınır oldum ama gercekten dun oyle boyle degıl
hemde ne gelmiş. önceki seneden küçük bir kazam vardı 3. kademeye mi düşmüşümde ondanmı olmuş neymiş anlamadımHayırlı olsun Canım abow sigortaya zam mı gelmiş
ben hormon almam zaten canım herşeyim değişiyor ozamanOnuda kocan yapsın Canım bizde eşim korunuyor birazda onlar yüklümlük alsınlar zaten doğumdu bilmem neydi vücudumuz şaşıyor bence onu ikna et
bende her sabah mutlaka işten gelince yemek yemeden önce ve yatmadan önceBende öyle ya
Vurdu gol oldu hahahshd alemsin senhemde ne gelmiş. önceki seneden küçük bir kazam vardı 3. kademeye mi düşmüşümde ondanmı olmuş neymiş anlamadım
ben hormon almam zaten canım herşeyim değişiyor ozaman
oda korunmak istemiyormuş!!!!!
Allaha emanet gidiyoruz bakalım keşke son doğumda bağlatsaydım pişmanım
geçen yine açtı konusunu bende kaç ayda bir olan bişey için dengemi bozamam sen git şeylerini aldır dedim bozuldu
Aynen bende tek benim sanıyordum bende varmış yabende her sabah mutlaka işten gelince yemek yemeden önce ve yatmadan önce
Kız aman dikkat belli olmaz bak 3. Bebişe hamile kalırsınhemde ne gelmiş. önceki seneden küçük bir kazam vardı 3. kademeye mi düşmüşümde ondanmı olmuş neymiş anlamadım
ben hormon almam zaten canım herşeyim değişiyor ozaman
oda korunmak istemiyormuş!!!!!
Allaha emanet gidiyoruz bakalım keşke son doğumda bağlatsaydım pişmanım
geçen yine açtı konusunu bende kaç ayda bir olan bişey için dengemi bozamam sen git şeylerini aldır dedim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?