Antalya Manavgat canım ama günü birlik Alanya ve Antalya ya da gitcez
Selam gençlik... Bugün ve yarın izinliyim evdeyim çocuklarla uğraşmaktan anca girdim geçmişi okudum biraz herkese kolay gelsin...bugünde oruçluyum akşama kıymalı antep tava ve bulgur pilavı cacık yapcam ama tavada ekmekle yenilir napcam ya buarada azıcık içim geçti acıktım neyse dört saat kaldı bakalım.
Tatlım zaten ister istemez yiyo insan gezmeye gidince o diyor ye aman yemezsen küserim ilk iki gün abartmadan yiyelim ama abartmadan çünkü verdiğimiz kilolara yazık üç dilim tatlıya izin olsun kavurmayıda az ekmekle bence
atlıma
Muhtemelen hazir alirim alirsam
Ama asla su k ile baslayan yerden degil
T ile baslayan unlu bir kebapci var bilirsin
Orada cok guzel cif kofte yapiyorlar yani maydonuzu biberi ustunde evde yapilmis gibi digerleri gibi degil
Aklimda bulunsun tesekkurler
Oyyş
teşekkür ederim canım
gömelim lesliyi kalın basenli lesli
canım ben buralarda olurum yoğun olurum ama gece girer menumu yazarım. şerbetli tatlılardan hoşlanmam yani ağır geliyorlar. Abartmadanda yerim umarım etlerden . tartılırım bende yinede. belki o korkuyla abartmam
eşim iğne yaptır dedi de düzensizliği göze alamadım kuzum ya spiraldende korkuyorum acıtırmı ki?
Bence 9 gün ilan etsek olmaz hayatımme güzel bayram etmiş oluruz
hemde ne gelmiş. önceki seneden küçük bir kazam vardı 3. kademeye mi düşmüşümde ondanmı olmuş neymiş anlamadım
ben hormon almam zaten canım herşeyim değişiyor ozaman
oda korunmak istemiyormuş!!!!!
Allaha emanet gidiyoruz bakalım keşke son doğumda bağlatsaydım pişmanım
geçen yine açtı konusunu bende kaç ayda bir olan bişey için dengemi bozamam sen git şeylerini aldır dedim bozuldu
Merhaba Can'ım malesef şuan yeterli sayıdayız sohbete bekleriz gel konuşuruz kaç yaşındasın boyun kaç kilon kaç neler yapıyorsunmerhaba aranıza katılabilirmiyim benimde vermem gereken 15 kilo var belki daha fazla
Yok Can'ım şakasına dedim zaten anladım benim büyük ihtimal 1. Olur kaçamak zaten Başkada olmazGuzelmis Iyi tatiller kuzum
Ekmeksiz yenir hatta cok guzel.olur yanina salata bol cacik bence süper yemegi fazla ye ama ekmek yeme önyargılı yaklasmazsan gayet güzel doyarsin
Valla herkes kendisi bilir aslinda ama ilk 3 gunden birini secip sadece o gun serbest yamak bana daha mantikli geliyor hafta icerisinde 1 gun toplanir ama iki gun zor.
Hem dedigin gibi emeklermize yazık
Ne oyys kiz bayramin sadece bir gunu dedim sen ne anladın
Commadante- satti gömdü wen topragi at hic cikamasin yillarin leslie si heyy gidi
Acitmasi bi yana o cok degil de rahatsiz eder adetlerini duzensizlestirir her turlu sıkıntı ben sadece 6 ay dayandim bizde o is esimde
Tobe töbe herkes yanlis anlamis yahu 1. 2. 3. Gunlerden biri hangisi uygunsa secin o günü serbest yapin diyorum daaa misal sen 1. Günü istesin belki annenlere 2. Gun gideceksin o gun serbest yap diyorum
merhaba aranıza katılabilirmiyim benimde vermem gereken 15 kilo var belki daha fazla
Sen ne güzel tatlıyla aran yok ben tatlıyı da bıraksam bayağ bir zayıflarım da işte bazen dayanamıyorumBen tatlı Hakkı'mı kavurma ve yufka ile kullanmak istiyorum kızlar
Sen ne güzel tatlıyla aran yok ben tatlıyı da bıraksam bayağ bir zayıflarım da işte bazen dayanamıyorum
Tam açıklama yapıyordum benden çok yaşa CanımArasi yok degil tatlim hatun jelibon yemeden uyuyamayan halinden zararlarini gördüğü icin beslenme şeklinden tatlilari silmiş irade yani yoksa tatliyi sevmeyen kadın yok bence yada ben görmedim daha
Sabah sabah icemezdim ben canim midem eksir gun boyunca ama fikir cok guzel afiyet sifa olsunTam açıklama yapıyordum benden çok yaşa Canımakşama tatlı niyetine eşim katı meyve katı sıkacağında limon sıktırıp içine nane koyup sabah tüketmek istiyorum
Tam açıklama yapıyordum benden çok yaşa Canımakşama tatlı niyetine eşim katı meyve katı sıkacağında limon sıktırıp içine nane koyup sabah tüketmek istiyorum
Serbest gun beni bastam cikarirGuzelmis Iyi tatiller kuzum
Ekmeksiz yenir hatta cok guzel.olur yanina salata bol cacik bence süper yemegi fazla ye ama ekmek yeme önyargılı yaklasmazsan gayet güzel doyarsin
Valla herkes kendisi bilir aslinda ama ilk 3 gunden birini secip sadece o gun serbest yamak bana daha mantikli geliyor hafta icerisinde 1 gun toplanir ama iki gun zor.
Hem dedigin gibi emeklermize yazık
Ne oyys kiz bayramin sadece bir gunu dedim sen ne anladın
Commadante- satti gömdü wen topragi at hic cikamasin yillarin leslie si heyy gidi
Acitmasi bi yana o cok degil de rahatsiz eder adetlerini duzensizlestirir her turlu sıkıntı ben sadece 6 ay dayandim bizde o is esimde
Tobe töbe herkes yanlis anlamis yahu 1. 2. 3. Gunlerden biri hangisi uygunsa secin o günü serbest yapin diyorum daaa misal sen 1. Günü istesin belki annenlere 2. Gun gideceksin o gun serbest yap diyorum
Yanlız menün harika otlu peyniri sen kendin mi yaptın ben her sene Van'dan sipariş veriyordum bu sene buradan birisinden buldum birde keçi Eti haşlama yemişsin oh şifa olsun ilklerini yedin mi ben çok severim karabiber döker Hup çekerim içime oh bende bayramda yiyeceğim 2. Gün et haşlama şöyle kemikliMenümü vereyim
Sabah
Tereyagli yumurta
Zeytin
Domates salatalik
Otlu peynir
Ceviz
Ogle
1 kase yogurt
Aksam
Etli taze fasulye
Keci eti haşlama
Yoğurtlu kabak
Aralar
2 sade kahve aksam 1 tane daha icebilirim
2 yesil cay
2.5 -3 arasi su
1 limonlu soda
Beni tanımışsın artıkSende bereketli hayırlı uzun yasa ballimm sen yoksun gibi geldide ondan cevap verdim
Akşam içersem insülin seviyem çıkar malum içi eşimi ikna edersem yürüyüşe beyfendi yürüyüş yoluna kadar motoru ile gidiyor 20 dk yol hayır dersem gitmiyor elinden gelse yatağa tuvalete motoru ile girecekSabah sabah icemezdim ben canim midem eksir gun boyunca ama fikir cok guzel afiyet sifa olsun
nArasi yok degil tatlim hatun jelibon yemeden uyuyamayan halinden zararlarini gördüğü icin beslenme şeklinden tatlilari silmiş irade yani yoksa tatliyi sevmeyen kadın yok bence yada ben görmedim daha
Serbest gun beni bastam cikarir
Ben seni yola getiririm şöyle bir asıldım mı saçınıSerbest gun beni bastam cikarir
Tesekkur ederimmmCok kendini kaybetmiyorsun sen beğeniyorum gidisatini
Tam ustune denk geldi altta yazdiklarimBen seni yola getiririm şöyle bir asıldım mı saçınıo çiğ köfteyi yedin mi
Yanlız menün harika otlu peyniri sen kendin mi yaptın ben her sene Van'dan sipariş veriyordum bu sene buradan birisinden buldum birde keçi Eti haşlama yemişsin oh şifa olsun ilklerini yedin mi ben çok severim karabiber döker Hup çekerim içime oh bende bayramda yiyeceğim 2. Gün et haşlama şöyle kemiklisalyalarım aktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?