Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Antalya Manavgat canım ama günü birlik Alanya ve Antalya ya da gitcez

Guzelmis Iyi tatiller kuzum

Ekmeksiz yenir hatta cok guzel.olur yanina salata bol cacik bence süper yemegi fazla ye ama ekmek yeme önyargılı yaklasmazsan gayet güzel doyarsin

Valla herkes kendisi bilir aslinda ama ilk 3 gunden birini secip sadece o gun serbest yamak bana daha mantikli geliyor hafta icerisinde 1 gun toplanir ama iki gun zor.
Hem dedigin gibi emeklermize yazık

Ne oyys kiz bayramin sadece bir gunu dedim sen ne anladın

Commadante- satti gömdü wen topragi at hic cikamasin yillarin leslie si heyy gidi

eşim iğne yaptır dedi de düzensizliği göze alamadım kuzum ya spiraldende korkuyorum acıtırmı ki?

Acitmasi bi yana o cok degil de rahatsiz eder adetlerini duzensizlestirir her turlu sıkıntı ben sadece 6 ay dayandim bizde o is esimde
Bence 9 gün ilan etsek olmaz hayatım me güzel bayram etmiş oluruz

Tobe töbe herkes yanlis anlamis yahu 1. 2. 3. Gunlerden biri hangisi uygunsa secin o günü serbest yapin diyorum daaa misal sen 1. Günü istesin belki annenlere 2. Gun gideceksin o gun serbest yap diyorum

Yok Can'ım şakasına dedim zaten anladım benim büyük ihtimal 1. Olur kaçamak zaten Başkada olmaz

Sen ne güzel tatlıyla aran yok ben tatlıyı da bıraksam bayağ bir zayıflarım da işte bazen dayanamıyorum

Arasi yok degil tatlim hatun jelibon yemeden uyuyamayan halinden zararlarini gördüğü icin beslenme şeklinden tatlilari silmiş irade yani yoksa tatliyi sevmeyen kadın yok bence yada ben görmedim daha

Arasi yok degil tatlim hatun jelibon yemeden uyuyamayan halinden zararlarini gördüğü icin beslenme şeklinden tatlilari silmiş irade yani yoksa tatliyi sevmeyen kadın yok bence yada ben görmedim daha
Tam açıklama yapıyordum benden çok yaşa Canım akşama tatlı niyetine eşim katı meyve katı sıkacağında limon sıktırıp içine nane koyup sabah tüketmek istiyorum

Menümü vereyim

Sabah
Tereyagli yumurta
Zeytin
Domates salatalik
Otlu peynir
Ceviz

Ogle
1 kase yogurt

Aksam
Etli taze fasulye
Keci eti haşlama
Yoğurtlu kabak

Aralar
2 sade kahve aksam 1 tane daha icebilirim
2 yesil cay
2.5 -3 arasi su
1 limonlu soda

Tam açıklama yapıyordum benden çok yaşa Canım akşama tatlı niyetine eşim katı meyve katı sıkacağında limon sıktırıp içine nane koyup sabah tüketmek istiyorum
Sabah sabah icemezdim ben canim midem eksir gun boyunca ama fikir cok guzel afiyet sifa olsun

Sende bereketli hayırlı uzun yasa ballimm sen yoksun gibi geldide ondan cevap verdim

Serbest gun beni bastam cikarir

Yanlız menün harika otlu peyniri sen kendin mi yaptın ben her sene Van'dan sipariş veriyordum bu sene buradan birisinden buldum birde keçi Eti haşlama yemişsin oh şifa olsun ilklerini yedin mi ben çok severim karabiber döker Hup çekerim içime oh bende bayramda yiyeceğim 2. Gün et haşlama şöyle kemikli salyalarım aktı

Sabah sabah icemezdim ben canim midem eksir gun boyunca ama fikir cok guzel afiyet sifa olsun
Akşam içersem insülin seviyem çıkar malum içi eşimi ikna edersem yürüyüşe beyfendi yürüyüş yoluna kadar motoru ile gidiyor 20 dk yol hayır dersem gitmiyor elinden gelse yatağa tuvalete motoru ile girecek

Ya ne biliyim hiç bir tatlı kaçamağını duymadım da... Demek önceden çok tükettiği için öyle olmuş
n

Yok canım oyle hunerlerim yok malesef koylulerden alıyoruz. Daha yemedim canim 7 de yerim saat dolayısıyla bekliyorum ama meum belli vereyim dedim.
Yarin senin domates corbandan deneyelim bakalim ver tarifleri ver biz hic görmüyoruz baska yerlerden toplayalim bakalim meecimekliye de bayildim yapayim bir gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…