Evet Canım ben jelibon Bonibonu çok severdim birde sütlü tatlılar Kazandibi ,sütlaç şerbetli pek sevmezdim arada tulumba yerdim sonra bunları yedikçe midem bulanmaya miden bulandıkca ekmeğe yemeğe saldırmaya başladım derken bende hop tip 2 diyabet birde insülin seviyem 25. Seviyeye çıktı doktorum 25 sonra her an hazırlıklı olmamı insülin iğnesine başlayacağımızı söyledi kadın doğumda yumurtalıklarımda rezervini biticeğinle söyledi diyetisyen ile 1 sene veremedim yanında sporda yaptım olmadı taki burada karataycılar ile tanışıncaya kadar araştırdım okudum şuan Karatay ve taş devri beslenmesini hayatıma soktum ve 26 kg gittiYa ne biliyim hiç bir tatlı kaçamağını duymadım da... Demek önceden çok tükettiği için öyle olmuş
n
Gecen burada paylaştım ben hatta evde yapamadım aşk olsun birde o blog sahibini ben takip ediyorum Can'ım unsuz çorba ve yemekler yapıyorYok canım oyle hunerlerim yok malesef koylulerden alıyoruz. Daha yemedim canim 7 de yerim saat dolayısıyla bekliyorum ama meum belli vereyim dedim.
Yarin senin domates corbandan deneyelim bakalim ver tarifleri ver biz hic görmüyoruz baska yerlerden toplayalim bakalim meecimekliye de bayildim yapayim bir gun
Kahvaltida klasik peynirli tostumu yedim
5 siyah zeytin
Oglede 1 kase domates corbasi
2 dlm tt ekmek
1prs. Taze fasulye
Bol yesillikli soganli salata
3 kk peynir
Aksam cigkofteeeeeğğ
Henuz yemedigim icin ayrintili yazamadim. Bol yesilli ve ayranla tuketecegim
Afiyet olsun domates çorbasında un var mıydıKahvaltida klasik peynirli tostumu yedim
5 siyah zeytin
Oglede 1 kase domates corbasi
2 dlm tt ekmek
1prs. Taze fasulye
Bol yesillikli soganli salata
3 kk peynir
Aksam cigkofteeeeeğğ
Henuz yemedigim icin ayrintili yazamadim. Bol yesilli ve ayranla tuketecegim
Gecen burada paylaştım ben hatta evde yapamadım aşk olsun birde o blog sahibini ben takip ediyorum Can'ım unsuz çorba ve yemekler yapıyor
Ay kıyamam ben sana ama ben orada belirttim öncelik burası her zaman ki gibi bayramda bile burada olucam ben ayıp ettinBende takibe aldım canim kabaklarim bozulmadan yapayım dedim yoksa rotami domates çorbasına ceviriyordum direkt böyle tarifler bekleriz her zamansaka yapıyorum birazda kiskanmis olabilirim
Hiç yemese daha iyi o gıdayı nefret ediyorum o gıdalardan aslındaAksam Bulgurlu yiyecek olmayayfi iyiydi ama cig kofte sayisini az tutup yesillige abanirsan sorun olmaz insallah
Evet zararsızTesekkur ederimmmsevindim valla
Tam ustune denk geldi altta yazdiklarim
Zararsiz zararsiz ablacikim
Un yok icindeAfiyet olsun domates çorbasında un var mıydı
Vay afiyet olsun bakalım fındık kurdu bu arada yol yakınken şu çiğ köfteden vazgeçsen diyorumUn yok icinde
Akdeniz usulu yaptik
Seni yerim cok sagliklisin cunkuEvet zararsızbana mı söylüyorsun o gıdaları kız ben madensularının bile arkasını okurum böyle gözlerimi açarak
Siparişim geldiVay afiyet olsun bakalım fındık kurdu bu arada yol yakınken şu çiğ köfteden vazgeçsen diyorum
Etim sert benim yemeSeni yerim cok sagliklisin cunku
0 kb bol protein miyav koftesi
Siparişim geldi
Yiyeyimde bi tarafim sismesinyesemde sisecegimde
Aaa soylemeyi unuttum jillian yaptim yine 15dklik
Ay valla kizdin ama kusuruma bakma coook uzun zamandir yemiyordum daha da yemem aldim hevesimiİyi ye de rahatla bu ay sondu Ona göre tekrar menünde görürsem
Hym anladım neyse zararın neresinden dönersen kardır... Kısa zamanda toparlamana sevindim o zmn tabi sen bizden iki kat daha dikkat et gerçi ediyosun:)Evet Canım ben jelibon Bonibonu çok severdim birde sütlü tatlılar Kazandibi ,sütlaç şerbetli pek sevmezdim arada tulumba yerdim sonra bunları yedikçe midem bulanmaya miden bulandıkca ekmeğe yemeğe saldırmaya başladım derken bende hop tip 2 diyabet birde insülin seviyem 25. Seviyeye çıktı doktorum 25 sonra her an hazırlıklı olmamı insülin iğnesine başlayacağımızı söyledi kadın doğumda yumurtalıklarımda rezervini biticeğinle söyledi diyetisyen ile 1 sene veremedim yanında sporda yaptım olmadı taki burada karataycılar ile tanışıncaya kadar araştırdım okudum şuan Karatay ve taş devri beslenmesini hayatıma soktum ve 26 kg gitti
Benim menüm veriyorum sabah taze barbunya yemeği zeytinyağlı ,sarımsaklı içinde havuç ve patates yok ,1 çay bardağı kuruyemiş bol yeşillikli salata akşama birazdan yapıcam közlenmiş patlıcanlı fırında karnıyarık yanında yine semizotlu salata biraz zor olucak ama cacık olmadan
Ay kıyamam ben sana ama ben orada belirttim öncelik burası her zaman ki gibi bayramda bile burada olucam ben ayıp ettinbu arada şulemcafe instgramdan takip et ben ediyorum birde badenin şekeri var oda güzel ben hep buradayım siz kovuncaya kadar hayatım
Hiç yemese daha iyi o gıdayı nefret ediyorum o gıdalardan aslındaCommadante- evdesin al 300 gr kıyma Canım bulgur yeşillik kendin yap ya birde o naylonsu lavaşı bari yeme
Seni yerim cok sagliklisin cunku
0 kb bol protein miyav koftesi
Ay valla kizdin ama kusuruma bakma coook uzun zamandir yemiyordum daha da yemem aldim hevesimi
En son milttan once yediydim
Bayramda burdayim tabi
Unuttunmu +18 fikralarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?