Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ya ne biliyim hiç bir tatlı kaçamağını duymadım da... Demek önceden çok tükettiği için öyle olmuş

n
Evet Canım ben jelibon Bonibonu çok severdim birde sütlü tatlılar Kazandibi ,sütlaç şerbetli pek sevmezdim arada tulumba yerdim sonra bunları yedikçe midem bulanmaya miden bulandıkca ekmeğe yemeğe saldırmaya başladım derken bende hop tip 2 diyabet birde insülin seviyem 25. Seviyeye çıktı doktorum 25 sonra her an hazırlıklı olmamı insülin iğnesine başlayacağımızı söyledi kadın doğumda yumurtalıklarımda rezervini biticeğinle söyledi diyetisyen ile 1 sene veremedim yanında sporda yaptım olmadı taki burada karataycılar ile tanışıncaya kadar araştırdım okudum şuan Karatay ve taş devri beslenmesini hayatıma soktum ve 26 kg gitti

Gecen burada paylaştım ben hatta evde yapamadım aşk olsun birde o blog sahibini ben takip ediyorum Can'ım unsuz çorba ve yemekler yapıyor

Aksam Bulgurlu yiyecek olmayayfi iyiydi ama cig kofte sayisini az tutup yesillige abanirsan sorun olmaz insallah

Afiyet olsun domates çorbasında un var mıydı

Gecen burada paylaştım ben hatta evde yapamadım aşk olsun birde o blog sahibini ben takip ediyorum Can'ım unsuz çorba ve yemekler yapıyor

Bende takibe aldım canim kabaklarim bozulmadan yapayım dedim yoksa rotami domates çorbasına ceviriyordum direkt böyle tarifler bekleriz her zaman saka yapıyorum birazda kiskanmis olabilirim

Benim menüm veriyorum sabah taze barbunya yemeği zeytinyağlı ,sarımsaklı içinde havuç ve patates yok ,1 çay bardağı kuruyemiş bol yeşillikli salata akşama birazdan yapıcam közlenmiş patlıcanlı fırında karnıyarık yanında yine semizotlu salata biraz zor olucak ama cacık olmadan

Bende takibe aldım canim kabaklarim bozulmadan yapayım dedim yoksa rotami domates çorbasına ceviriyordum direkt böyle tarifler bekleriz her zaman saka yapıyorum birazda kiskanmis olabilirim
Ay kıyamam ben sana ama ben orada belirttim öncelik burası her zaman ki gibi bayramda bile burada olucam ben ayıp ettin bu arada şulemcafe instgramdan takip et ben ediyorum birde badenin şekeri var oda güzel ben hep buradayım siz kovuncaya kadar hayatım

Aksam Bulgurlu yiyecek olmayayfi iyiydi ama cig kofte sayisini az tutup yesillige abanirsan sorun olmaz insallah
Hiç yemese daha iyi o gıdayı nefret ediyorum o gıdalardan aslında Commadante- evdesin al 300 gr kıyma Canım bulgur yeşillik kendin yap ya birde o naylonsu lavaşı bari yeme

Hym anladım neyse zararın neresinden dönersen kardır... Kısa zamanda toparlamana sevindim o zmn tabi sen bizden iki kat daha dikkat et gerçi ediyosun:)

Afiyet olsun birazdan bir iki sorum olacak

Estağfurullah canim burda ol tabi biz seninle mutluyuz

Hiç yemese daha iyi o gıdayı nefret ediyorum o gıdalardan aslında Commadante- evdesin al 300 gr kıyma Canım bulgur yeşillik kendin yap ya birde o naylonsu lavaşı bari yeme

Ben kiymasizini harika yapiyorum ama bilegim agriyor diye yapamiyoum
Seni yerim cok sagliklisin cunku
0 kb bol protein miyav koftesi

Su an seni oyaliyor tatlilik yapip sivismaya calisiyor Miyav_su

Ay valla kizdin ama kusuruma bakma coook uzun zamandir yemiyordum daha da yemem aldim hevesimi
En son milttan once yediydim

Bayramda burdayim tabi
Unuttunmu +18 fikralarrr

Ban yemeyinde:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…